merve benim profildeki albümlere baksana görürsün o zaman sogugu yaa kuzu nunu ileri yogundu ege de en son yemeğe gidicekti gerisini bilmiyorum
Ayaklarım şişti yaa babet giyniştim löp löp et oldu..
evet ya işleride vardı gezenti hafta sonu dağa çıkmış kar felan üşütmüş. Bide işler var takip edemiycem sizi dedi.aaa bende diyorum nie yok kuzu? Geçmiş olsun ya ilaç da kullanamaz iyi mi:18:
egeee ben zaten babet gıyememmmmmm normalde bıle ayaklarım sıserr sımdı denemıyoruuuummmm bıleee:):):)
mervecim onlar dündü şimdide bugünkileri koyuyorum
Eki Görüntüle 138463 Eki Görüntüle 138464 Eki Görüntüle 138465 Eki Görüntüle 138466
o ne beee :)) babet giyince ayaklarımın şiştiği belli oluyor bot sıkıştırıyor ya herhalde daha iyibenim boy uzun olduğu için 5468544371865 tane babetim vardı zaten, hamilelik öncesi de giydiğim için sorun olmuyor
Eki Görüntüle 138463 Eki Görüntüle 138464 Eki Görüntüle 138465 Eki Görüntüle 138466
bende geldim kızlar yemek bahanesi ile ayağa kalktım dolaştım camdan baktım ankarada güneşli bugün keşke kar yağsa da seyretsek
selamm ben de geldimm.. Herkes iyi dimiii...
o ne beee :)) babet giyince ayaklarımın şiştiği belli oluyor bot sıkıştırıyor ya herhalde daha iyi
ayy kız güzel ya kar ı severim ben soğuk moğuk olur ama tadı bi başkadır o sessiz beyaz havası, keşke burda da yağsa...
Hoşgeldin Karakan...
sendemi çalışanlardansın. Ben seni evde sanıyordsum.. Bende bi yürümem lazım
aman yaa ben sevmiyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?