2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende geldim kızlar yemek bahanesi ile ayağa kalktım dolaştım camdan baktım ankarada güneşli bugün keşke kar yağsa da seyretsek

aaa bende diyorum nie yok kuzu? Geçmiş olsun ya ilaç da kullanamaz iyi mi:18:
evet ya işleride vardı gezenti hafta sonu dağa çıkmış kar felan üşütmüş. Bide işler var takip edemiycem sizi dedi.

egeee ben zaten babet gıyememmmmmm normalde bıle ayaklarım sıserr sımdı denemıyoruuuummmm bıleee:):):)

ya sorma tombiş oldu iyce ama benim oturmaktan bacaklarımda ağrıyor artık. Kalkıp 5dk yürüsem nerde yürüycem( su içmeye gidiyim en iysisi

benim boy uzun olduğu için 5468544371865 tane babetim vardı zaten, hamilelik öncesi de giydiğim için sorun olmuyor
o ne beee :)) babet giyince ayaklarımın şiştiği belli oluyor bot sıkıştırıyor ya herhalde daha iyi

ayyyy bayıldımmm çok güzel yaaa. Burda olsa olağanüstü hal ilan edilirdi. Okullar işler olmazdı.. Ama çok güzel mis gibidir hava tertemizdir..

o ne beee :)) babet giyince ayaklarımın şiştiği belli oluyor bot sıkıştırıyor ya herhalde daha iyi

valla öyle alışırsın evet tek kötü yanı şişliği belli etmesi ama rahat ediyor insan... zaten bu zamanlardan ve sonrasında topuklu giymek çok riskliymiş...

kızlaarrrr....
pekte güzel olmayan haberlerle geldim. Cumartesi dr a gittik, güle oynaya.. detaylı ultrason vardı biliyosunuz.. dr. İlk muayenede hemen dan diye bana göre saçma sapan şeyleri sölemeye başladı.. kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış.. ve bebeğimin suyu azalmış. Tahmin ettiğine göre suyum bi ara gelmiş olabilirmiş, ben de bu olayı hissettiğimide anlattım ama bilemiyorum tabi o su mu yoksa akıntımı, nerden bilebilirimki ilk gebeliğim sonuçta.. o sırada gelen suyum mu bilemem..
sonra bize dedi ki tam göremedik zaten dolaşın sora gelin diye.. bizde dolaştık geldik tekrar.. bu seferde inceledi tekrar ve suyum azaldığından dolayı çocuk sıkısmış dedi.. ben yazmaya bile korkuyorum: amniyosentez önerdi.. bende hayır dedim ilk, nie dedi bebek için riski olduğunu biliyorum dedim.. bana ne dedi biliyomuusunuz.. bebek için riski yok.. tek risk düşük dedi .. bune şimdi ben anlayamadım bu ne biçim bişi.. ben anlatırken bile kendimi zor tutuyorum bunu nasıl böle kolay söleyebiliyolar anlayamıyorum. Düşüğü normal bişi görüyoo.. tabi ben okadar tuttum okadar kastım ki kendimi ilk dakkadan itibaren…artık o saatten sora ne tutmada ne bişy.. başladım ağlamaya.. ben ağlamaya başlayıncada ’’ ben ne dedim şimdi’’ demezmi.. daha ne diceksinki.. suyun gelmiş ,bebek sıkışmış, 2 damarı var bunları anlamamız için amniyosentez gerekli .. ama düşük olabilir.. daha ne olsun .. sonra ben kendi dr uam gidicem dedim (yantarafta oda).. dr iyi ozaman dedi.. bişiler yazdı kağıda, yorum diye, yazdığı şeyleride görseniz böle böle olabilir şöle şöle oalbilir die düşünüyorum..sonuç amniyosentez öneriyorum.. benm dr da yazıyı okuyunca tabi ağız birliği yapmış gibi bende öneririm demezmi.. bide o baktı usg de.. aslında bişeyi yok benim yavrumun ben hissediyorum biliyorum ona ve kendime sonsuz güveniyorum.. biz bu olayı atlatacağız inşallah ben biliyorum.. perşembeye kontrol verdiler tekrar bakacaklarmış..amniyosenteze orda karar verirsin dedieler..
bizde yarın saat 4 e başka bi dr a , ( çok iyi bi dr . muş) randevu aldık, onada göstercez bakalım o ne dicek..
kızdığım şey : madem tam anlayamıyosun bi türlü.. on kere çağırıyosun,olmadı yarım saat sora gel, olmadı Perşembe gel diyceksin.. bam güm her şeyi birden niye söledin ki bana da,ü benm günlerimi gecelerime karıştırdın.. deki :göremedim .. deki: net bişiler anlaşılmadı perş gel..de bari ben anlamıyım… perş. Söle bana dimi ama .. bide dr olarak söylerler.. hamileler üzülmeyin bişeye, stres yapmayın die..yavrumun kıpırtısı bile gitti kaç gündür ne kadar strese soktu bizi.. sölenecek çok şey varda ben diyemiyorum buradan.. acıbadem bunu hep yapıyomuş diye de duymustum ama bunuda ekliyim yani.. para amaçlı şeyler olabilir..
kızlarrrr sizden tek isteğim ne biliyomusunuz… bize KESİNLİKLE üzülmeyin.. bize inanın güvenin.. bişi çıkmıcak..bunun için sadece dua edin lütfeeennnn… hamilelrin duası kabul olurmuşşş

fatma içim ürperdi valla karı görünce
ama çok güzel yaaaaa düşme korkusu olmayacak çıkıp dıyasıya oynayacaksın
çok seviyorum karda oynamayı ama benim mevsimim sonbahar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…