2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Suziiiiiiiiiiiii sakın sakın sıkma canınıııı, benim iş yerinde bi arkadaşıma aynı şeyi söylediler, erken doğurursun dediler, kız günlerce ağladı. Walla ondan sonra doğuracaklar ondan önce doğurdu, o hala gidip geliyo işe çok da sağlıklı maşallah. onda da az damar vardı, bire bir aynı şeyi söylemişlerdi. Bak şimdi 38. haftasında...
sen yalnız çok iyi bir dr.a detaylı için randevu al.. bunu sana söyleyen dr. acıbadem maslakta mı?

Suzi yanılan doktorlar olabiliyor, sen kendine stres yapma. başka doktora git yine olmadı başka doktora başka daha başka... hemen pat diye karar verme, onların bu kadar pişkin konuşmasının nedeni artık bazı şeylere alışık olmaları... empati yapamamaları... üzülüp içindeki meleği de üzme, belki senden etkilendi o yüzden hareketlerini hissedemiyorsun... kendin diyorsun acı badem böyle yapıyormuş diye, evet maalesef ki para için yapamıcakları şey olmuyor bazı insanların...

Sen gönlünü ferah tut, duaya gelince... zaten hayatımız dua, dua olmadan yaşayabilirmiyiz? sen merak etme özellikle sana edicem bütün dualarımı, yeter ki sen üzme kendini, başka doktorlara git araştır iyice, riskli bişey varsa da güvendiğin bi doktora emanet et kendini, emin ol onlar daha iyi bilirler...

İçini ferah tut hiçbişey çıkmaz kaldıki amniyosentez yapılsa bile korkam benimçok arkadaşım yaptırdı ve hiçbirşey olmadı ve sonuç hep olumlu çıktı bu doktorlrın hepsi Allahın izni ile hiçbişeycikler olmaz

öyle tiplerden çok var bende dicektim yazıyı başlarda okuyunca başka bi yere de gidin diye burdada çok oluyo başka yere gidiyorlar herşey normal çıkıyo yada bu bi sabır meselesi diyorlar şöle olacak böle olacak diye bi bakıyorsun bebk sağlıklı sıhhatli geliyo dünyaya dirayetli olmak lazım güçlü olmak bende inanıyorum bişeyinin olmadıgına o kordon 2 damar olsa şimdiye kadr bişey olmaı gerekmiyormu zaten neyse yaaa bende inanıyorum canım bieşyi yok bencede

suzi bi an şoka girdim. Oysaki farklı şeyler bekliyordum. üzülme diyemem ama dediğin gibi dua edicem senin ve yavrun için. Aklına kötüyü getirme allah yardımcın olsun.acıbadem çok mimlenmiş hastane. Sigortalardan para alsın diye yaparlar ama başka dr as derse yaptır bence burda kimler yaptırmadı ki. Sonucu iyi çıktı hepsinin. Allaha emanet ol..

yaaaaaaaaa cnmmm nıe uzulucez kııı uzulcek bısı yok bence bu kesınlıkle acıbadem olayııı....adam zaten demıss bebekte sorun yok dıe afedersın amıyosentezı nıe ıstemıs ozaman senın suyunamı bakıckamıs onunla. bence burda hersey allahtannn sakın ama sakın uzulmee bol bol su ıc ve kendını yormaaa

Suzi araştırma hastanesine git. Nerede oturuyorusn. Eğer ist. Isen cerrahpaşada bütün proflar var. Oraya bi git çok iyi bir hastane deli gibi araştırıyorlar..

merhaba suzi;
amniosentez çok korkulacak bir uygulama değil.gerekiyorsa yaptır bence.ben 13 haftamda cvs yaptırdım 2 test riskli geldi diye işlem çok kısa sürüyor.allah a çok şükür sonuçlar normal geldi.önemli olan dr deneyimli olması bursada yapabilen tek hekim vardı.karar vermek beklemek çok zor allah yardımmcın olsun.stres yapma denilsede olmuyor kendine dikkat et

suzi canım bende seninle aynı fikirdeyim bebeğinin çok ama çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum
başaka dr lara danışman da iyi olmuş eğer dediği gibi kordonda lolması gerekenden az damar varsa bu zamana kadar neden farkedilmemiş benim dr ayrıntılıdan çoooookkk önce bakmıştı bunlara

ay bi de amniyosentez suyu azaltır diye istemiyorlar bildiğim kadarıyla, suyu azalmış kıza amniyosentez yapmaya çalışıyorlar.. ne saçma.. rıza madazlı'dan falan randevu alsana sen suzii...

Suzicim canım canını sıkma, madem acıbadem bu konuda meşhur, başka bir doktora daha gitmen iyi olur, egeye katılıyorum o da yaptır derse yaptırırsın,
su için de içtiğin su miktarını artır. benim de doktor iyi ama biraz daha çok su iç demişti ben de şimdi daha çok içiyorum. az ise bile öyle kalacak diye bişey yok yani..
bazen böyle şeyleri doğumdan önce duymakta hayır var, en azından doktor saçmalamışsa doktor ve hastaneyi değiştirme fırsatın olur..

canım inşallah miniğin sonuna kadar seninle olucak kendini yorma üzülmeden düşünmeden edemezsin ama çok yıpratmamaya çalış kendini bebeğinnde strese girmesin inşallah yarın çok daha güzel haberlerle gelirsin

canım gerçektenmii.. vardır dimi benim gibi böle olanlar... arkadaşınında damarı azmış bak.. içim daha da bi rahatladı biliyomusun çilek...çok saol canım gerçektennnn... maslak acıbadem canım .. benm iyi dediğim dr. hemde.. cem batukan.. ogün karşılaşabilirdik belkide dr da ama okadar ağladım ki, yüzümü saklayarak çıktım.. sen iyiki başka yere aldın randevuyu, detaylı için.. çokk çookk iyi yapmısın canımm...sen naptın cumartesi gittinmidr a.. nasıl melek kızınn..

çok ama çok teşekkür ederim mervecimm.. Allah dualarını, dualarımızı kabul etsin inş.. melek yavrum da hissetti.. ben öle düşünüyorumm..ama iyiyim şimdi.. ona ve kendime güveniyorum.. Allahıma emanetiz..

saol canımm.. çook çokk tşkrler...

Yarın gideceğin dr adı ne. Rıza madazlı ya git. Adam perinatoloji profu . Bak özeller para tuzağı olabilir. Ben o yüzden cerrahpaşayı bırakmadım herzamanda savunurum bu tezimi. Tabi herşey allah tan

Yarın gideceğin dr adı ne. Rıza madazlı ya git. Adam perinatoloji profu . Bak özeller para tuzağı olabilir. Ben o yüzden cerrahpaşayı bırakmadım herzamanda savunurum bu tezimi. Tabi herşey allah tan

haklısın canımm bencede bu ıstee cok ıyı adamlara gıtsın rıza ınternatıonal dada bakıyormuss persembe gunleri

Yok acıbadem de yaptırmak beni korkuttu zaten.. ben Rıza Madazlıya randevu aldım , 18 Şubatta gideceğim. perşembe günü de kabızlık prob. yüzünden hastanee bebeğe baltırmıştım o yüzden gitmedim kendi doktoruma kontrole. Rıza madazlı'ya gittikten sonra gideceğim.
Aynen bak arkadaşıma Acıbadem de bire bir aynısını söylediler. kız kaç gün ağladı, şimdi tosuncuk oldu bebişiiii :) bunu hep yapıyorlar
onlar da belki önceden söyleyip önlemini almanı istiyorlar. önlem alırsın sen de.. elma çok iyiymiş su için, elmayla bol bol su iç bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…