bu söylediğim sigorttalı hali ,ömrümü yediler dikiş bile sigaortalı olduğum halde 1600 aldılar hastane bizde tüp bebeğe zaten 6.000tl vediğimiz için yeterki doğsun diye bakıyoruz
ay kızlar sağlıklı olsunlar da diyince bu karikatür geldi aklıma :) kooptum ben bunaa
Eki Görüntüle 138421
çok güzellllll:))))))))))) hep bizmi diycez...
Bu arada 4000 i geçtik sayfalarda. Maşallah bize. şubat anneleri 39000lerdeydi cumartesi doğuruyorlar biz ozamana kadar 10.000 lere geliriz bu çene ile..
çok güzellllll:))))))))))) hep bizmi diycez...
Bu arada 4000 i geçtik sayfalarda. Maşallah bize. şubat anneleri 39000lerdeydi cumartesi doğuruyorlar biz ozamana kadar 10.000 lere geliriz bu çene ile..
iyiyiz hoşgeldinnn. sen nasılsın?
selaaam benden de ben iyiyim herkesde iyi
bilmem ki.. Cumartesi biz merve görmüş şubat annelerini okuduk çok güzeldi sabah kalkıyorlar bi bakıyorlar bi arkadaşları gece doğurmuş.. Düşünsenize bizde öyle olcaz.. Ama tepkileri çok souktu. Biz olsak oyoy kurban oluruz heyecanlanırız felan onlar sadece tabrik ediyorlar. Bence biz aile gibiyiz yaa. Birbirlerimizin bebeklerini bile kendimizin gibi kabulleniyoruz:)))))) maşallah bize..yaaa gerçekten 10.000leri rahat geçeriz ... Bu arada şu an en uzak hangi ayın anneleri var çok merak ettim bilen var mı? Kasım 2011 falan :))
uhauhau ben de tam onu dicektim. şubat bitmeden biz 10bin olurus kesinn!!!
Kutlama yaparıs o zaman
cnm çok para çünkü sigorta var geçiroyrlar. Senin kızmı erkekmi
canımerkek adıda kuzey olacak inşaalah teyzesi seninki ne? Ya canım işte zor olunca seceneğin olmuyor yoksa günah bukadar paraya
ama dediğim gibi doktoruna güveniyorsun bişey olur korkusuyla herşeye tamam diuosun sağlıklı kucağımıza alalımda bir yaşında başlatacağim reklamlarda oynatacağım ;
okul çağına gelene kadar harcadığı parayı çıkartacak benim oğlum artık :)))
Canlarım ben bi wc yapayım durum vahim:))))))
sonrada yemeğe gideyim öğleden sonra gelirim inşallah
maşallahona:)
benmki kız adıda duru olacak inşallah..
Bir kızım daha var 7 yaşında oda eylül:)
Canlarım ben bi wc yapayım durum vahim:))))))
sonrada yemeğe gideyim öğleden sonra gelirim inşallah
A çok güzelll benim daha önceki ikizlerim yaşasaydı birinin adı duru idi diğerininki yağmur duru deyince çok sevindim yüce rabbim o meleklerimin ömrünü senin duruna ve kuzeyime veriri inşaallah
aminnn!!!
benim kızım da Şimal olcak teyzesi, adaş sayılırlar, erkek olsa bizimki de kuzey olcaktı. babamız rizeli ondan
çocukluumdan beri duru istiodum kızım olursa die ama babamıza bi türlü sefdiremedim.
allah kuzucuklarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?