2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar sağlıklı olsunlar da diyince bu karikatür geldi aklıma :) kooptum ben bunaa

Eki Görüntüle 138421

çok güzellllll:))))))))))) hep bizmi diycez...

Bu arada 4000 i geçtik sayfalarda. Maşallah bize. şubat anneleri 39000lerdeydi cumartesi doğuruyorlar biz ozamana kadar 10.000 lere geliriz bu çene ile..

Bu arada 4000 i geçtik sayfalarda. Maşallah bize. şubat anneleri 39000lerdeydi cumartesi doğuruyorlar biz ozamana kadar 10.000 lere geliriz bu çene ile..

uhauhau ben de tam onu dicektim. şubat bitmeden biz 10bin olurus kesinn!!!

kutlama yaparıs o zaman

yaaa gerçekten 10.000leri rahat geçeriz ... bu arada şu an en uzak hangi ayın anneleri var çok merak ettim bilen var mı? Kasım 2011 falan :))

yaaa gerçekten 10.000leri rahat geçeriz ... Bu arada şu an en uzak hangi ayın anneleri var çok merak ettim bilen var mı? Kasım 2011 falan :))
bilmem ki.. Cumartesi biz merve görmüş şubat annelerini okuduk çok güzeldi sabah kalkıyorlar bi bakıyorlar bi arkadaşları gece doğurmuş.. Düşünsenize bizde öyle olcaz.. Ama tepkileri çok souktu. Biz olsak oyoy kurban oluruz heyecanlanırız felan onlar sadece tabrik ediyorlar. Bence biz aile gibiyiz yaa. Birbirlerimizin bebeklerini bile kendimizin gibi kabulleniyoruz:)))))) maşallah bize..

uhauhau ben de tam onu dicektim. şubat bitmeden biz 10bin olurus kesinn!!!

Kutlama yaparıs o zaman

heee herke masasında şampanya patlatır:))))))))))))

cnm çok para çünkü sigorta var geçiroyrlar. Senin kızmı erkekmi

canımerkek adıda kuzey olacak inşaalah teyzesi seninki ne? ya canım işte zor olunca seceneğin olmuyor yoksa günah bukadar paraya
ama dediğim gibi doktoruna güveniyorsun bişey olur korkusuyla herşeye tamam diuosun sağlıklı kucağımıza alalımda bir yaşında başlatacağim reklamlarda oynatacağım ;
okul çağına gelene kadar harcadığı parayı çıkartacak benim oğlum artık :)))

maşallahona:)
benmki kız adıda duru olacak inşallah..
Bir kızım daha var 7 yaşında oda eylül:)

maşallahona:)
benmki kız adıda duru olacak inşallah..
Bir kızım daha var 7 yaşında oda eylül:)

A çok güzelll benim daha önceki ikizlerim yaşasaydı birinin adı duru idi diğerininki yağmur duru deyince çok sevindim yüce rabbim o meleklerimin ömrünü senin duruna ve kuzeyime veriri inşaallah

Canlarım ben bi wc yapayım durum vahim:))))))
sonrada yemeğe gideyim öğleden sonra gelirim inşallah

uheuheuhe hade yap çişini de gel! şampanya fln diyince çişin geldi tabi heyecandan!
şampanya neyin yok daha 2 sene daha en az! gazoz da yasak, süt patlatırıs biz 10bin sayfa olunca :82:

A çok güzelll benim daha önceki ikizlerim yaşasaydı birinin adı duru idi diğerininki yağmur duru deyince çok sevindim yüce rabbim o meleklerimin ömrünü senin duruna ve kuzeyime veriri inşaallah

aminnn!!!
benim kızım da Şimal olcak teyzesi, adaş sayılırlar, erkek olsa bizimki de kuzey olcaktı. babamız rizeli ondan
çocukluumdan beri duru istiodum kızım olursa die ama babamıza bi türlü sefdiremedim.
allah kuzucuklarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah!!!

maaşallah ,adaş olmuşlar benimkide artvin-arhavili kuzey diye tutturdu karadenizliler ya bide bizimki harita mühendisi ,neymiş mesleğinin sembolüymüş ama güzel isim olduğu için bişey demedim olsun şimal güzel isim sağsalim kucağımıza alalımda inşaallah

ben kaçtım kızlar
öptüm hepinizi
Cuma günü döncem kısmetse çünkü cumartesi günü detaylı ultrasona gircem.. haftaya görüşürüs artık. İyi bakın kendinize ve dolayısıyla bebişlerinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…