hoşgeldinizz canımm
Hoşgeldiniz canlar
inş.. benim bebişiminde hiç birşeyi yoktur canım..ben de öle diyorum okadar test yapıldı 2lisi 3 lüsü herşey normal çııktıda nie şimdi sorun oluyo anlayamadım.. bakalım yarınki dr. ne dicek.. güçlüyüm ama üzülüyorumda ama Allahın izniyle güzel şeyler olacak ben buna inanıyorumöyle tiplerden çok var bende dicektim yazıyı başlarda okuyunca başka bi yere de gidin diye burdada çok oluyo başka yere gidiyorlar herşey normal çıkıyo yada bu bi sabır meselesi diyorlar şöle olacak böle olacak diye bi bakıyorsun bebk sağlıklı sıhhatli geliyo dünyaya dirayetli olmak lazım güçlü olmak bende inanıyorum bişeyinin olmadıgına o kordon 2 damar olsa şimdiye kadr bişey olmaı gerekmiyormu zaten neyse yaaa bende inanıyorum canım bieşyi yok bencede
egecimmm saol canım benmm.. amniyosentez isterse yarınki dr,, ona göre düşüncem bende.. bakalım ne dicek .o da.. ama insanın içine kurt düşürüyolar işte.. inş. güzel sonuçlar alırım bende.. dualarınızı hissediyorumm..suzi bi an şoka girdim. Oysaki farklı şeyler bekliyordum. üzülme diyemem ama dediğin gibi dua edicem senin ve yavrun için. Aklına kötüyü getirme allah yardımcın olsun.acıbadem çok mimlenmiş hastane. Sigortalardan para alsın diye yaparlar ama başka dr as derse yaptır bence burda kimler yaptırmadı ki. Sonucu iyi çıktı hepsinin. Allaha emanet ol..
saol channelcimm.. bende aldım önüme sürahiyi 3 gündür su içiyoru..çok tuzluda yememem lazımmışşdikkaat ediyorum..inş. hiç gerek yok der yarın ama yaptır dersede, sonuç iyi çıkar inş..yaaaaaaaaa cnmmm nıe uzulucez kııı uzulcek bısı yok bence bu kesınlıkle acıbadem olayııı....adam zaten demıss bebekte sorun yok dıe afedersın amıyosentezı nıe ıstemıs ozaman senın suyunamı bakıckamıs onunla. bence burda hersey allahtannn sakın ama sakın uzulmee bol bol su ıc ve kendını yormaaa
eet canım bende düşündüm onu.. arastırmaya gidiyim die.. ama eşimde bi bu dr a gidelim bakalım dedi.. öle karar ver yoksa kafan karışır hepsi farklı sölerse dedi.. gerçi kafam şimdide çok karışık ki zaten...Suzi araştırma hastanesine git. Nerede oturuyorusn. Eğer ist. Isen cerrahpaşada bütün proflar var. Oraya bi git çok iyi bir hastane deli gibi araştırıyorlar..
eet canım gerçekten karar vermesi çok zor bunun.. suyu az diyolar bide su alcaklar.. düşüğü dahada mı tetikler bilemiyorum ki.. normal bi durum deil miş.. ssaol..merhaba suzi;
amniosentez çok korkulacak bir uygulama değil.gerekiyorsa yaptır bence.ben 13 haftamda cvs yaptırdım 2 test riskli geldi diye işlem çok kısa sürüyor.allah a çok şükür sonuçlar normal geldi.önemli olan dr deneyimli olması bursada yapabilen tek hekim vardı.karar vermek beklemek çok zor allah yardımmcın olsun.stres yapma denilsede olmuyor kendine dikkat et
ben mescide çkıp geliyorum dualarım seninle suzii
eevet işte .. nie daha önce bakılmadı anlaşılmadıda.. şimdi sorunu olmayan bebekte sorun cıktı.. ne biliyim canım yaa isyan etmiyorum, Allahtan gelen bu biliyorum ama dr larıma cok ama cok kıızyorumm..suzi canım bende seninle aynı fikirdeyim bebeğinin çok ama çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum
başaka dr lara danışman da iyi olmuş eğer dediği gibi kordonda lolması gerekenden az damar varsa bu zamana kadar neden farkedilmemiş benim dr ayrıntılıdan çoooookkk önce bakmıştı bunlara
Yarın gideceğin dr adı ne. Rıza madazlı ya git. Adam perinatoloji profu . Bak özeller para tuzağı olabilir. Ben o yüzden cerrahpaşayı bırakmadım herzamanda savunurum bu tezimi. Tabi herşey allah tan
inş.. benim bebişiminde hiç birşeyi yoktur canım..ben de öle diyorum okadar test yapıldı 2lisi 3 lüsü herşey normal çııktıda nie şimdi sorun oluyo anlayamadım.. bakalım yarınki dr. ne dicek.. güçlüyüm ama üzülüyorumda ama Allahın izniyle güzel şeyler olacak ben buna inanıyorum
egecimmm saol canım benmm.. amniyosentez isterse yarınki dr,, ona göre düşüncem bende.. bakalım ne dicek .o da.. ama insanın içine kurt düşürüyolar işte.. inş. güzel sonuçlar alırım bende.. dualarınızı hissediyorumm..
saol channelcimm.. bende aldım önüme sürahiyi 3 gündür su içiyoru..çok tuzluda yememem lazımmışşdikkaat ediyorum..inş. hiç gerek yok der yarın ama yaptır dersede, sonuç iyi çıkar inş..
eet canım bende düşündüm onu.. arastırmaya gidiyim die.. ama eşimde bi bu dr a gidelim bakalım dedi.. öle karar ver yoksa kafan karışır hepsi farklı sölerse dedi.. gerçi kafam şimdide çok karışık ki zaten...
eet canım gerçekten karar vermesi çok zor bunun.. suyu az diyolar bide su alcaklar.. düşüğü dahada mı tetikler bilemiyorum ki.. normal bi durum deil miş.. ssaol..
canımmm saoll.. Allah dularını kabul etsin inşşş...çok tşkkr ederim..
eevet işte .. nie daha önce bakılmadı anlaşılmadıda.. şimdi sorunu olmayan bebekte sorun cıktı.. ne biliyim canım yaa isyan etmiyorum, Allahtan gelen bu biliyorum ama dr larıma cok ama cok kıızyorumm..
canım nişantaşında bi dr. murat çarak veya murathan çarak olması lazım.. eşim ilgilendi bununla.. aklıma ilk atıl gelmişti, rızayıda bi araştırıyıim bakalım.. verirmiki bu haftaya randevu
Ahhh ahhh ege bende senın gıbı pasanın dıbınde otursam başka doktorr hayattaaa aramazdımmmm cnmmm cok sanslısın bu konudaaa
hoşbulduk egecim
hoşbulduk canım. nasılsınız??
biz cumartesi detaylıya girdik
nasıl canım .. anlamadım.. yaaaufff kafam karışık ondan heralde.. rıza madalıya randevu aliyim ben ozaman ama nerde bu adam.. çilek taaaaa ne zaman aldı randevuyu, kaç ay sonrasına verdiler.. şimdi ben internationaldan alabilrmiyim hemen.. perşembe olsun.haklısın canımm bencede bu ıstee cok ıyı adamlara gıtsın rıza ınternatıonal dada bakıyormuss persembe gunleri
çilek inanamıyorum...hemde acıbademde bunu demişler öle mii.. maslaktamı.. belkide aynı dr.Yok acıbadem de yaptırmak beni korkuttu zaten.. ben Rıza Madazlıya randevu aldım , 18 Şubatta gideceğim. perşembe günü de kabızlık prob. yüzünden hastanee bebeğe baltırmıştım o yüzden gitmedim kendi doktoruma kontrole. Rıza madazlı'ya gittikten sonra gideceğim.
Aynen bak arkadaşıma Acıbadem de bire bir aynısını söylediler. kız kaç gün ağladı, şimdi tosuncuk oldu bebişiiii :) bunu hep yapıyorlar
onlar da belki önceden söyleyip önlemini almanı istiyorlar. önlem alırsın sen de.. elma çok iyiymiş su için, elmayla bol bol su iç bak..
ben de ğiçimden neler sölyüyorum mervecim bilsen.. tutamıyorum kendimi.. Allah nasıl biliyosa öle yapsın gerçekten..Herşeyi de geçtim artık böyle bi durumda da para için anneyi korkutuyorlarsa Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın...!
saol canmmm.. çok tşkkrler..arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, sakın amniyosentez yaptırma, neler duyup okuyoruz durduk yere insanları uğraştırıyorlar. eminim ki birşey yoktur, ama sen başka bir doktora gitmekle en iyisini yaparsın bence.
canım dilim varmıyo.. suyum azaldığı için, bebişe zarar vermiş olabilrmiş die amniyosntezle buna bakalım diyolar.. bide kordon damarı az olmasıda amniyosentezi işaret ediyomuşş.. böle anlattı..yaa suzııı bısı dıcemmm pekı allah korusun bunların ne sakıncaları varmıs doktor anlattımı yanı amıyosentezlık ne varkı okadarr bnm aklım almıyo cnmmm
biz gelllddiiikkkk çokoprensesimleee
suzii, sıkma canını , biz de senin için dua edices. inşallah hiç bişe çıkmıycak. o kadar çok böyle söyleyen doktor war ki. hepsi para için yapıo diyemem ama doktorlar risk küçük bile olsa detaya inmek isteyebiliolar. olaya bizim gibi duygusal bakmalarını da beklememek lazım bazen... onlar bilim insanı...
amniyosentezde de risk çokçok düşük bildiğim kadarıyla. yapılsa bile sonuç güzel olur sen dua et.
ya böyle örnekler rahatlatır mı bilmem ama bi arkadaşım 2li test,nde 6cm ense kalınlığı çıktı diye plesentadan parça alınarak test yaptırdılar, araştırma hastanelerine fln da gittiler, onlar da önerdi. ama bebiş tosun gibi maşşallah şimdi 7 aylık oldu ve turp gibi =o)
hava güsel bugün biras çıkıp dolaş=)
biz öyle yapıcas birazdan
:82::82:
sorma ya. Eylülün zamanında cerrahpaşayı hiç düşünmemiştim. Ama şimdi özel hastane gibi ya. Sadeece biraz işinin rast gitmesi gerek sıra numara derken uğraşıyorsun ama karşımda ya koca hastane.. Bide araştırma diye orayı babam çok istedi..
sorma ya. Eylülün zamanında cerrahpaşayı hiç düşünmemiştim. Ama şimdi özel hastane gibi ya. Sadeece biraz işinin rast gitmesi gerek sıra numara derken uğraşıyorsun ama karşımda ya koca hastane.. Bide araştırma diye orayı babam çok istedi..
bende hem özele hem araştırma hastanesine gidiyorum egecim aslında en mantıklısı o bende 6. Aydan itibaren tamamen araştırmaya geçmeyi planlıyorum
özeli daha önce bırakacaktım ama kanama felan geçirince hemen bakıyorlar diye bırakamadım malum 4 defa kanama geçirdim ben o yüzden acil durumlarda sıra beklemeden bakılması iyi oluyor
doğumuda araştırmada yapmayı planlıyorum ama orada hocaya gidicem doğuma girsin diye
bakalım hayırlısı zor bu işler yaaa
nasıl canım .. anlamadım.. yaaaufff kafam karışık ondan heralde.. rıza madalıya randevu aliyim ben ozaman ama nerde bu adam.. çilek taaaaa ne zaman aldı randevuyu, kaç ay sonrasına verdiler.. şimdi ben internationaldan alabilrmiyim hemen.. perşembe olsun.
çilek inanamıyorum...hemde acıbademde bunu demişler öle mii.. maslaktamı.. belkide aynı dr.
ben de ğiçimden neler sölyüyorum mervecim bilsen.. tutamıyorum kendimi.. Allah nasıl biliyosa öle yapsın gerçekten..
saol canmmm.. çok tşkkrler..
canım dilim varmıyo.. suyum azaldığı için, bebişe zarar vermiş olabilrmiş die amniyosntezle buna bakalım diyolar.. bide kordon damarı az olmasıda amniyosentezi işaret ediyomuşş.. böle anlattı..
:)) maşaallah tosun yavruyaaa..
bende yaptır derlerse napcam bilmem karar vermesi zor ama riskin az olması deil ,riskin olması korkutuyor beni.. yaa bişi olursa die.. neyse kötüyü getirmiyorum aklımaaaaa... iyi olcak herşey.. amniyo isteyebilir ama onu sonucuda iyi çıkacak...inşallaahh..
canımm ınternatıonal hospıtalde sadece persembe gunu bakıyor demıstı bana sekerterı ben 17ne almıstım randevu ama ıptal edıcem. Bana rısklı denılınce bende butun doktorlardan randevu aldımmm:)
nasıl canım .. anlamadım.. yaaaufff kafam karışık ondan heralde.. rıza madalıya randevu aliyim ben ozaman ama nerde bu adam.. çilek taaaaa ne zaman aldı randevuyu, kaç ay sonrasına verdiler.. şimdi ben internationaldan alabilrmiyim hemen.. perşembe olsun.
çilek inanamıyorum...hemde acıbademde bunu demişler öle mii.. maslaktamı.. belkide aynı dr.
ben de ğiçimden neler sölyüyorum mervecim bilsen.. tutamıyorum kendimi.. Allah nasıl biliyosa öle yapsın gerçekten..
saol canmmm.. çok tşkkrler..
canım dilim varmıyo.. suyum azaldığı için, bebişe zarar vermiş olabilrmiş die amniyosntezle buna bakalım diyolar.. bide kordon damarı az olmasıda amniyosentezi işaret ediyomuşş.. böle anlattı..
:)) maşaallah tosun yavruyaaa..
bende yaptır derlerse napcam bilmem karar vermesi zor ama riskin az olması deil ,riskin olması korkutuyor beni.. yaa bişi olursa die.. neyse kötüyü getirmiyorum aklımaaaaa... iyi olcak herşey.. amniyo isteyebilir ama onu sonucuda iyi çıkacak...inşallaahh..
ben 3 ayı bitirdim özelde bitti..
Cerrahpaşada tanıdık var benim doğum böölümünde. Hastanede çok yakın. Sen nereye gidiyorsun
sen iptal etme suzi gitsin senin yerine
suzıcımmm belkı c.tesı banada atıl amıyosentes der bakalımmmYa ben yaptırma taraftarıyım bısı derlerse bana cunku bugune kadar amıyosentez yapılmıs hıckımseden kotu sonuc duymadım allaha sukurr ama esım hayatta ıstemezzz
Suziiiiiii Rıza Madazlı Atıl Yüksel kadar zor randevu vermiyor muayehanesinde. Bir ara şansını dene.. Var mı sende teli msj atiyim mi?
nasıldı canım sonuçları ?? iyi geçmiştir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?