bende çıkarmak istemiyorum ama napalım:)kız üyelik istiyo açamadım linki
aa ne güzel meslektaşlar demek :) seviyorum öğretmenleri.
Kupa için de teşekkürler
Valla eşimin kafa zehir gibidir maşallah
Beni sollar geçer ancak nal toplarım :)
Matematik mühendisliği okudu. Zor ikna oldu öğretmenliğe.
Kızımın aklı babasına şekli bana benzesin
alyansımı çıkarmak istemiyorum yaaa. üzülürüm
Fatma ne güzel minnak göbüşün. ben öyle senin gibi oturunca kalkamıyom kolay kolay :))))))
Şimdi çalışacağız ama lazım olur heralde süt verirken falan.
selam fıstık biz iyiyiz sen nasılsın. iş olsunda çalış aman arada cee yaparsın yeter bize..güünaydınnn özledim ya sizi bugün yine çok çalışmam lazım herkes iyidir umarım
bende çıkarmak istemiyorum ama napalım:)
aa evet bunda çalışıcağım için almam gerekecek ozaman avent cam almak en iyisi.( üzüldüm şimdi ba
selam fıstık biz iyiyiz sen nasılsın. iş olsunda çalış aman arada cee yaparsın yeter bize..
çilekle channel nerede bu sabah.. çilek sabah bir girdi çıktı channel hiç gelmedi.
bende çıkarmak istemiyorum ama napalım:)
aa evet bunda çalışıcağım için almam gerekecek ozaman avent cam almak en iyisi.( üzüldüm şimdi ba
selam fıstık biz iyiyiz sen nasılsın. iş olsunda çalış aman arada cee yaparsın yeter bize..
Kızlar Günaydın ;
Ben bugün baya uyumuşum yeni kalktım bir baktım baya muhabbete dalmışsınız gene ,şimdi kahvaltı yapacağım
,fatma hayırlı uğurlu olsun
burcu sen spariş ettinmi yaa altından sonra başka bişey çıkmasın ben korkarım da internet spraiş vermeye... iki kitabına seçebiliyormuyuz
Evet verdim ben sipariş bugün. Birşey olmaz ya merak etme zaten ödeme bilgisi falanda girmiyorsun ayrıca güvenilir bir site , bugün hürriyette falanda yazıyor ücretsiz kitap verdiği.Hayır sadece bir kitap isteyebiliyorsun , ama iki üyelik aarsan iki kitapta gelirama iki defa kargo ücreti verirsin.
Ayrıca senin çizelgen gözükmüyor sorun var sanırım.
ohh süper cnm. Uyu boşver. Evdesin keyfini çıkar..kızlar günaydın ;
ben bugün baya uyumuşum yeni kalktım bir baktım baya muhabbete dalmışsınız gene ,şimdi kahvaltı yapacağım
,fatma hayırlı uğurlu olsun
iyiyim çok şükür arkadaşa yardıma gidiyorum kendi işim olsa da daha çok çalışsam canım keşke
dün akşam dolabımda üstüme olamayan herşeyi kaldırdım yatağın altına dolap ferahladı bi baktım bi avuç eşya kaldı idare edeceğiz artık
çizelgemi ben görebiliyorum .. ya orda seçenek var ikisini işaretlediğimde ikiside seçilebiliyo bende versemmi acaba burcu sana gelsin kitap bende öle veriyimhangisini aldın sen
ohh süper cnm. Uyu boşver. Evdesin keyfini çıkar..
Kuzuda uyuyordur kesin derken bile yok cnm dedim kendi kendime:))
yaa benmde yapmam lazım ama nerdeeee o enerji bende..
Saldım kendimi iyicene..
Kendi işin yokmuydu senin ofisin vardı.. Yardıma gidiyordun..
Kapat ofisi arkadaşınla iş yap sende..:)) hemde masrafların olmaz
ohh süper cnm. Uyu boşver. Evdesin keyfini çıkar..
Kuzuda uyuyordur kesin derken bile yok cnm dedim kendi kendime:))
yaa benmde yapmam lazım ama nerdeeee o enerji bende..
Saldım kendimi iyicene..
Kendi işin yokmuydu senin ofisin vardı.. Yardıma gidiyordun..
Kapat ofisi arkadaşınla iş yap sende..:)) hemde masrafların olmaz
bizde gözükmüyor çizelgen canım , bir çarpı işareti var. ben hiç ikisinede tıklamayı denemedim açıkçası :2: bilseydim tıklardım , ben bebeğimi şeçtim artık hamileliğin yarısını bitirdik nsılsa , bebek için elimin altında bulunsun diye istedim.
Bana gelsin haber veririm ben.
çok teşekkür ederim...Fatmacım yarm yamalak ingilizcemle çeviriyim sana :) turuncu cümle pek anlamsız çeviremedim.
artık kusura bakma.
Ağırlığım bir poud (ağırlık birimi yaklaşık 450 gr. civarı) kadar öyle mi? Vay canına.
Bu başlangıç ağırlığı olarak Kate Mosstan daha ağır olmak gibi.
21 hafta 2 günlüğüm. Doğuma sadece 131 gün kaldı.
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin yaa ekle hemen ekle yaa sonra işine bakHerkese günaydin biz geldik...Dün kontrolümüz cok iyi gecti
29cm 500gr olmus kizim
Resimde cektirdik birinde gülüyo sanki digerindede orta parmak gösteriyo terbiyesiz
Firsatim olursa eklerim buraya.
hayırlısı olsun demek kalıyor bizede:))))))) hakkında herşey iyi olsun cnm..var canım ofisim ama henüz çok defterim yok anca anca toparlanıyor arkadaşım ortaklık teklif ediyor ama%30 %70 gibi birde benim ismim tabelada geçmeyecek onun ofisi kira değil falan bide beklediğim işler var bakalım hamileliğin seyrine göre belli olacak ama burada bir odam var ayrı annem de emekli oldu birlikte bakarız o odayı bebeğe göre yağacağım iştene olacak belirsiz
süper cnmm gözün aydın allah sonuna kadar daim etsin ..herkese günaydin biz geldik...dün kontrolümüz cok iyi gecti
29cm 500gr olmus kizim
Resimde cektirdik birinde gülüyo sanki digerindede orta parmak gösteriyo terbiyesiz
Herkese günaydin biz geldik...Dün kontrolümüz cok iyi gecti
29cm 500gr olmus kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?