- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
amiiiincanım amiiiin vallaha pek bi rahat oluyomuş gııı :):)günaydın fıstıkkkk.. ohhh sefan olsun valla hakettin. darısı başımıza:) bıktım otobüs peşinde koşmaktan. allah bizede nasip etsin:))
günaydın arkadaşlarrrr
gripten başımı daha yeni yeni kaldırabiliyorum...ilaçsız bu hastalık tam bi işkence oluyomuş meğersem:2:
herkes çok dikkat etsin kendinee
amiiiincanım amiiiin vallaha pek bi rahat oluyomuş gııı :):)
geçmiş olsun yaa dikkat et iyileşsen bile tekrarlar flan
günaydın arkadaşlarrrr
gripten başımı daha yeni yeni kaldırabiliyorum...ilaçsız bu hastalık tam bi işkence oluyomuş meğersem:2:
Herkes çok dikkat etsin kendinee
kız olmaz mı hemde kış günü..
Yazıonda gezersin ne güzel işte..
Iyi olddu.
çok geçmiş olsun ama ben atlattım sandım hala burnum tıkalı nefes almakta güçlük çekiyorum... Geçmiyor yani..
günaydın arkadaşlarrrr
herkes çok dikkat etsin kendinee
Günaydın kızlar,
Nasılsınız bu sabah?
benim kasık ağrılarım var sıpa büyüyo galiba.
sabah uyandığımda resmen karnımın içi ağrıyordu
günaydın herkeseeee oyyy beee arabayla gelmek ne rahatmış öle ooh ohhh ohhhh
günaydın kızlar,
nasılsınız bu sabah?
Benim kasık ağrılarım var sıpa büyüyo galiba.
Sabah uyandığımda resmen karnımın içi ağrıyordu
ben iyiym bazı sabahları benimde oluyo büyüyolar pambık şekerleri
Kazasız belasız güzel günlerde kullanın fatmacım.
hayırlı olsun.
günaydın cnmm. Büyüyor anesi normaldir.. öykümünde kızı baya kilo almış seninde biz üçümüz aynı zamanlardayız yaaaa ben korktum acaba az mı kilo alıyor.. Kafama takıldı şimdi netten baktım normal ama vicdan yaptırdınız bebişimi besleyemedim diye.. 15 kilo almışım kız şirkettekile diyor boyun kısalmış:))))))
kızlar dün ptırcıgım gece durmadan allahım bi dönüyo bir kıpırdanıyo gülmekten kendimi alamadım ben güldükçe o kıpırdnıyo oyyy annesi kurban olsun onaaaaaaaaaa
amiin fmg amiiinnnn.....
olsun verirsin sen emzirirken. Takma kafana.
Ben hala 7 deyim. öyle kaldı.
Bebişini besleyemiyosun diye bişey yok canım benim, zaten yapılan ölçüm kesin değil ki +-85 gr diyor.
O yüzden ölçümde sapma olabilir.
özünde hepsi aynı büyüklükte.
Yerim ben onları.
ayy maşallah kuzucumaaa:))
bundan sonra bir tarafta toplanacaklar dikilcekler karnımız yamulcak yerleri daralıyor tabi sıkıntı verecekler..
biz de temmuz ayında aldık arabamızı. Kızım daha gelmeden kısmetini getirdi bize.
ömür boyu kısmetli, şanslı olsunlar inşallah.
hadi yaaa oyyy annesi yesin onuayy maşallah kuzucumaaa:))
bundan sonra bir tarafta toplanacaklar dikilcekler karnımız yamulcak yerleri daralıyor tabi sıkıntı verecekler..
Biz de temmuz ayında aldık arabamızı. Kızım daha gelmeden kısmetini getirdi bize.
Ömür boyu kısmetli, şanslı olsunlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?