2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlarrrr
gripten başımı daha yeni yeni kaldırabiliyorum...ilaçsız bu hastalık tam bi işkence oluyomuş meğersem:2:
herkes çok dikkat etsin kendinee

günaydın fıstıkkkk.. ohhh sefan olsun valla hakettin. darısı başımıza:) bıktım otobüs peşinde koşmaktan. allah bizede nasip etsin:))
amiiiincanım amiiiin vallaha pek bi rahat oluyomuş gııı :):)

günaydın arkadaşlarrrr
gripten başımı daha yeni yeni kaldırabiliyorum...ilaçsız bu hastalık tam bi işkence oluyomuş meğersem:2:

geçmiş olsun yaa dikkat et iyileşsen bile tekrarlar flan

günaydın arkadaşlarrrr
Herkes çok dikkat etsin kendinee

çok geçmiş olsun ama ben atlattım sandım hala burnum tıkalı nefes almakta güçlük çekiyorum... Geçmiyor yani..

kız olmaz mı hemde kış günü..
Yazıonda gezersin ne güzel işte..
Iyi olddu.

he valla yaz gelsin pikniğe gidicem kars'a gidicem kıyafet almaya dr'a da gderiz ohhh
çok geçmiş olsun ama ben atlattım sandım hala burnum tıkalı nefes almakta güçlük çekiyorum... Geçmiyor yani..

evt yaa benimde öle burnumda tıkalı sabahları falan bi öksürük geçmedi tam

Günaydın kızlar,
Nasılsınız bu sabah?
benim kasık ağrılarım var sıpa büyüyo galiba.
sabah uyandığımda resmen karnımın içi ağrıyordu

günaydın arkadaşlarrrr

Geçmiş olsun canım,
benimde 1 haftayı geçti hala tam olarak düzeldiğim söylenemez.
üstelik ilaç kullanıyorum.

kızlar dün ptırcıgım gece durmadan Allahım bi dönüyo bir kıpırdanıyo gülmekten kendimi alamadım ben güldükçe o kıpırdnıyo oyyy annesi kurban olsun onaaaaaaaaaa

Günaydın kızlar,
Nasılsınız bu sabah?
benim kasık ağrılarım var sıpa büyüyo galiba.
sabah uyandığımda resmen karnımın içi ağrıyordu

ben iyiym bazı sabahları benimde oluyo büyüyolar pambık şekerleri

günaydın kızlar,
nasılsınız bu sabah?
Benim kasık ağrılarım var sıpa büyüyo galiba.
Sabah uyandığımda resmen karnımın içi ağrıyordu

günaydın cnmm. Büyüyor anesi normaldir.. öykümünde kızı baya kilo almış seninde biz üçümüz aynı zamanlardayız yaaaa ben korktum acaba az mı kilo alıyor.. Kafama takıldı şimdi netten baktım normal ama vicdan yaptırdınız bebişimi besleyemedim diye.. 15 kilo almışım kız şirkettekile diyor boyun kısalmış:))))))

Olsun verirsin sen emzirirken. Takma kafana.
Ben hala 7 deyim. öyle kaldı.
Bebişini besleyemiyosun diye bişey yok canım benim, zaten yapılan ölçüm kesin değil ki +-85 gr diyor.
O yüzden ölçümde sapma olabilir.
Özünde hepsi aynı büyüklükte.
Yerim ben onları.

kızlar dün ptırcıgım gece durmadan allahım bi dönüyo bir kıpırdanıyo gülmekten kendimi alamadım ben güldükçe o kıpırdnıyo oyyy annesi kurban olsun onaaaaaaaaaa

ayy maşallah kuzucumaaa:))
bundan sonra bir tarafta toplanacaklar dikilcekler karnımız yamulcak yerleri daralıyor tabi sıkıntı verecekler..

doğru söylüyorsun da sanki ben işe yaramaz şeyler yiyorumda çocuk kilo alamıyor gibi oldum.. Sağlıklı olsunlarda..
Suzi bugun dr gidecekti inşallah iyi haberlerle gelri..

biz de temmuz ayında aldık arabamızı. Kızım daha gelmeden kısmetini getirdi bize.
ömür boyu kısmetli, şanslı olsunlar inşallah.

sizde güle güle kullanın cnm..
Senin eşin ne iş yapıyor fmg.
Sen odayı kurmadın daha değil mi. Aldın ama mobilyacıda mı?

ayy maşallah kuzucumaaa:))
bundan sonra bir tarafta toplanacaklar dikilcekler karnımız yamulcak yerleri daralıyor tabi sıkıntı verecekler..
hadi yaaa oyyy annesi yesin onu

Biz de temmuz ayında aldık arabamızı. Kızım daha gelmeden kısmetini getirdi bize.
Ömür boyu kısmetli, şanslı olsunlar inşallah.

oyy hayırlı olsun dün arabaya ilk bindim ya hemendiyorum kızım yavrum valla iyisin ben baba arabasına ilk bindiğimde 20 yaşındaydım sen daha anne karnında 20 haftalıkken arabaya bindin valla iyisin diye sesleniyordum öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…