2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kım kımın ıcıne ısyo cok tuhaf oldum bıde dunden berı oynamaları nefesımı kesıo

Hoşgeldin ne zamandır ilk defa sabah geliyosun. hiç görüşemiyoduk.
Benim kız yaaa. doktor amcasından utanmadan çişini yaptı onu anlatıyordum :)

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kım kımın ıcıne ısyo cok tuhaf oldum bıde dunden berı oynamaları nefesımı kesıo
hoşgeldin nerdesin sen...
benimkide şimdi oynuyor ama titretiyor resmen kasıldı .. ne yapmaya çalıştığını anlasam.iğne batırıyor sanki:))))))))

çok sıkılıyorum aaaaaaaaayyyyyy
bendeeeeeeeeeeeeee

evet evet
daha bubu doğurmadan 2. yapmak istiyorum.
iyice deliedim ben

Annesi kurban olsun onun amonyağına.
Allahım bu nasıl bir sevgi. Babalar çok şanssız bence. yazık onlara.

sana alkış ve tebrik
hamileyken 2.isteyen biri..

ben 6,5 sene sonra anca karar veridm:)) helal sana fatma ablaa:)))))))))))

Hoşgeldin ne zamandır ilk defa sabah geliyosun. hiç görüşemiyoduk.
Benim kız yaaa. doktor amcasından utanmadan çişini yaptı onu anlatıyordum :)

yok cnm gelemıyorum dogru baya rahatsız olmustum kanım 8e dusmus neler neler annem burda suan o bakıo bana da bugun cıkacam halıya felan bakacam bebiş için odasını duzenlıcem artık dayanamıyorum esımde nobetten cıktı anamla gıde yaparım alısverısı

evet evet
daha bubu doğurmadan 2. yapmak istiyorum.
iyice deliedim ben

Annesi kurban olsun onun amonyağına.
Allahım bu nasıl bir sevgi. Babalar çok şanssız bence. yazık onlara.

o da ayrı bi tuhaflık daha bu doğmadan ikinciyi yapmak
gerçekten bu hormonlar bize tuhaf şeyler düşündürüyor kız acelen ne sonra yaparsın ikinciyi zaten sığmazlar daracık yer

yav haziran gelsinde dogurak ayyyy merak ediyorum ama

o zaman bir an önce haziran gelsin diye dua et bacım yanlışlık olmasın

hele dun mıdemde bır yamma bır acıma hıssı oldu elımı bır attım 2 tane nohut gıbı bıse geldı elıme dr aradım parmakları olabılır opanık yapmadedı

yav haziran gelsinde dogurak ayyyy merak ediyorum ama

acele etme fatma azıcık keyfini sürelim :)

şimdi rahatım ondan. doğsun koşuşturmacasından korkup 2. yi yapmaya tırsarım kesin :)

aaaa geçmiş olsun ama annen gelmiş ona sevindim..
benim kanda 10 hala ..hiç yükselmemiş..
kızın nasıl

bende çok merak ediyorum:)

yaa ultrasonda falan bişey göremiyom yaa ben ondna çoooook merak ediyom kızz hiç aklımdan çıkmıyo

Bencede uyutsalar şimdi mayıs da uyandırsalar doğursak

yoook uyutmasalar ben şişmek istiyorum tıslamak istiyorum göbeğimi tuta tuta dılaşmak istiyorum öleeee işde psikopatmıyım neee

valla iyi cok sukur teyzesı ya bende bır anlasam nasıl oldugunu son gıttıgımde 24 cnm 350 gr dı suan nasıl bılmıom yarım kg olmustur heralde dr um onde gıdıo demıstı anneme gelecek olursak kadın perısan oldu ya bobreklerımde tas cıktı kız neler neler cektım ayag kalkamadım annem bakıo suan

kızlarrrrr gunaydınnnn bgn servısın lastıgı patladııı ohhhhhhhh bı guzel servıstee uyudukkk:):):)
ıse geldım netten aldıgım kot etekle tısortte gelmıs superler valla ohhh

Geçmiş olsun canım niye dikkat etmiyosun kendine demir ilacı kullanmıyomusun kıyamam sana.

o da ayrı bi tuhaflık daha bu doğmadan ikinciyi yapmak
gerçekten bu hormonlar bize tuhaf şeyler düşündürüyor kız acelen ne sonra yaparsın ikinciyi zaten sığmazlar daracık yer

aman sen ne bakıyon öyle dediğime. doğsun buna bakabilsem ne ala valla.
2. yi istiyorum ama allah kerim :)

bende çok merak ediyorum:)

Kızımı çok merak ediyorum :)

hele dun mıdemde bır yamma bır acıma hıssı oldu elımı bır attım 2 tane nohut gıbı bıse geldı elıme dr aradım parmakları olabılır opanık yapmadedı

Ayyy parmakları mı nasıl yaaaa.....

kızlarrrrr gunaydınnnn bgn servısın lastıgı patladııı ohhhhhhhh bı guzel servıstee uyudukkk:):):)
ıse geldım netten aldıgım kot etekle tısortte gelmıs superler valla ohhh

hoşgeldin bizde seni merak ettik nerde kaldı bu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…