Kizlar hadi biri bana bura nasil eklendigini anlatsin
valla iyi cok sukur teyzesı ya bende bır anlasam nasıl oldugunu son gıttıgımde 24 cnm 350 gr dı suan nasıl bılmıom yarım kg olmustur heraldedr um onde gıdıo demıstı anneme gelecek olursak kadın perısan oldu ya bobreklerımde tas cıktı kız neler neler cektım ayag kalkamadım annem bakıo suan
hahahaa del yaa tıslamak istiyorum diyor. ben bazen kendi nefes alışımdan yoruluyorum. sesli nefes alır oldum..yaa ultrasonda falan bişey göremiyom yaa ben ondna çoooook merak ediyom kızz hiç aklımdan çıkmıyo
yoook uyutmasalar ben şişmek istiyorum tıslamak istiyorum göbeğimi tuta tuta dılaşmak istiyorum öleeee işde psikopatmıyım neee
valla iyi cok sukur teyzesı ya bende bır anlasam nasıl oldugunu son gıttıgımde 24 cnm 350 gr dı suan nasıl bılmıom yarım kg olmustur heraldedr um onde gıdıo demıstı anneme gelecek olursak kadın perısan oldu ya bobreklerımde tas cıktı kız neler neler cektım ayag kalkamadım annem bakıo suan
selamlarrr.. maşallah forum kaynıyo... hızınıza yetişmek çok zor... göbüşlere baktım.. herkesinkine maşallah... iyice büyümüşler... iyice hamileliği hissetmeye başladım ben de... hareketlerim zorlanıyo biraz (wc.de falan) bazen yemekten sonra çarpılıp kalıyom, taş gibi oluyo karnım... bi de sütyenimde akıntılar görmeye başladım... çok şaşırdım ve heyecanlandım...
fatma markafoniyi sen göndermiştin dimi???
ben bugün bakamaıştım... alıorummmmmmm=)
çok tatlı şeyler warrr hem de fiyatları da uygun
selamlar kızlar..
iyi muhabbetler..B]
kizlar hadi biri bana bura nasil eklendigini anlatsin
evet çok tatlıııııııııı al yaaaa
kızlar ben geldimm nasılsınız
evet çok tatlıııııııııı al yaaaa
Kızlar markofoniden aldınızmı ? güvenilirmi nasıl bende bakayım bir ozaman
burda bi arkadaş var o sürekli alıo bi sıkıntı yaşamadıKızlar markofoniden aldınızmı ? güvenilirmi nasıl bende bakayım bir ozaman
Aldım bileee yuppiiiii
Kızlar markofoniden aldınızmı ? güvenilirmi nasıl bende bakayım bir ozaman
hoşgeldinnnnkızlar ben geldimm nasılsınız
Aldım bileee yuppiiiii
hoşgeldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?