2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hadi biri bana bura nasil eklendigini anlatsin

canım msj yazma kısmına giriyorsun zaten ordan msj yazdıgın yere bişiler yaz işde boş olmasın sonra altta eklenti ekle yazıyor yaa orayı tıkla sonra açılan sayfanın sağ üst köşesinde dosya ekle yazıyor onu tııkla sonra dosyaları seç de fotografları seç sonra upload files yazana tıkla sonrada içerigi ekle de ve sonra cevapla dedinmi buraya düşerokişşş

maşallah kızına
sanada çok geçmiş olsun canım yaaa
dikkat et bol su iç
allahtan annelerimiz başımızda allah yokluklarını göstermesin benimki de aradı şimdi akşama yemeğe oraya gidicez
bugünde yemek derdindenkurtuldum ohh

fatma markafoniyi sen göndermiştin dimi???
ben bugün bakamaıştım... alıorummmmmmm=)
çok tatlı şeyler warrr hem de fiyatları da uygun

hahahaa del yaa tıslamak istiyorum diyor. ben bazen kendi nefes alışımdan yoruluyorum. sesli nefes alır oldum..
psikopatsın bence

anne eli değmeden olmuyyor demi:) allah başımızdan eksik etmesin

selamlarrr.. maşallah forum kaynıyo... hızınıza yetişmek çok zor... göbüşlere baktım.. herkesinkine maşallah... iyice büyümüşler... iyice hamileliği hissetmeye başladım ben de... hareketlerim zorlanıyo biraz (wc.de falan) bazen yemekten sonra çarpılıp kalıyom, taş gibi oluyo karnım... bi de sütyenimde akıntılar görmeye başladım... çok şaşırdım ve heyecanlandım...

maşallah diyelim ozaman... sıkma sakın göğüslerini süt geklmesin kendilğinden akarsa olsunda

Kızlar markofoniden aldınızmı ? güvenilirmi nasıl bende bakayım bir ozaman

Ben önce hep kendime alıodum. Şimdi kızıma almaya başladım. Limango da Kids bölümü de açtılar oraya da bakıorum ama bebeto var şimdi markafoni de hem fiyatları uygun hem de cici şeyler war
Güvenle alabilrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…