ayy bende istiyorum bu ultrasondan yaa
çoook şekerler güle güle kullansın canım.
ama ben markafoniden bi çanta almıştım kendime resimdeki gibi olmuyor hiç çok küçük çıktı geri iade ettim şimdi de cesaret edemiyorum özellikle de kıyafetlere beden uymazsa diye.
merak etme merve detaylıya ne zaman giriyorsun? o zaman alırsın :))
aynenn çantalarda sorun oluo gerçekten. ama boyutları yazıo detaylarda. ondan 10cm daha küçük oluo hehehe
çarşaf, hediyelik, body, çamaşır fln ii oluo... mağazada görüp de almak gerekio bazen...
denk gelince kaçırmamak lasım
kızlar selamlar..epeydir okuyamıyorum..detaylı ultrasonlarım iyi cıktı..bodrumdaki yetmedi bide izmire gittik:) iki doktor bi doktor anca ediyo zatencok şükür şimdilik sorun yok..hepinize iyi günler..
bizde bizde çok acıktık...kızlar yemeğe çıkıyoz biz görüşürüüüz...
valla benim 3 haftamm var :))2 hafta snra gidicem daha hastaneye
Arkadaşlar merhabalar,özel hastaneye gidenler doğum ücretlerini öğrendiler mi,ben istanbuldayım benim gittiğim hastane özel sağlık sigortasına normal doğum için 3000,sezeryan için 4500 tl dediler.Bana biraz uçuk geldi de...Öğrenen var mı başka ücret...?
kızlar selamlar..epeydir okuyamıyorum..detaylı ultrasonlarım iyi cıktı..bodrumdaki yetmedi bide izmire gittik:) iki doktor bi doktor anca ediyo zatencok şükür şimdilik sorun yok..hepinize iyi günler..
Arkadaşlar merhabalar,özel hastaneye gidenler doğum ücretlerini öğrendiler mi,ben istanbuldayım benim gittiğim hastane özel sağlık sigortasına normal doğum için 3000,sezeryan için 4500 tl dediler.Bana biraz uçuk geldi de...Öğrenen var mı başka ücret...?
bizde bizde çok acıktık...
valla benim 3 haftamm var :))
bende ist.dayım ama şu özel sigorta işini çözemedim adamlar resmen geçiriyorlar. ben cerrahpaşada yapıcam inşallah. ama jfk hspitalda yaptım büyük kızımı orasıda aynen bu fyattı dahada özele gitmem.. acıbadem 10.000 istiyor... sancıyıda onlar çekecekmiş.. ne anladım 8000 sigorta karşılıyr 2000 kendin ödyorsun geldimi normal sigortasız fiyata sana. kuzenim yaptı orda hiçde memnun değil otel gibi dedi.
amanda aman maşallah kuzucugunaaaa
güzel haberlerr maşallah...
çok mutlu oldum hayırlı olsun
slm kızlar nasılsınız? kitap kampanyasından haberiniz var mı?
bizde bizde çok acıktık...
valla benim 3 haftamm var :))
bende ist.dayım ama şu özel sigorta işini çözemedim adamlar resmen geçiriyorlar. ben cerrahpaşada yapıcam inşallah. ama jfk hspitalda yaptım büyük kızımı orasıda aynen bu fyattı dahada özele gitmem.. acıbadem 10.000 istiyor... sancıyıda onlar çekecekmiş.. ne anladım 8000 sigorta karşılıyr 2000 kendin ödyorsun geldimi normal sigortasız fiyata sana. kuzenim yaptı orda hiçde memnun değil otel gibi dedi.
ben 2 gün önce verdim siparişi de o kadar çok iseyen var ki, pek inanasım gelmedi açıkçası geleceğine...sanırım herkesin haberi vardır. konuşuluodu sabahtan burda. ben sipariş ettim. bebeğim'den...
Bilmeyenlere adresi yazalım.
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
hayırlı ossun o zamaaannn!!!
ama biz detaylıya gidenlerden foto beklioruz dimi kızzzlaarrr!!!
bi de tüm detayları anlatmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?