2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynenn çantalarda sorun oluo gerçekten. ama boyutları yazıo detaylarda. ondan 10cm daha küçük oluo hehehe
çarşaf, hediyelik, body, çamaşır fln ii oluo... mağazada görüp de almak gerekio bazen...
denk gelince kaçırmamak lasım

Arkadaşlar merhabalar,özel hastaneye gidenler doğum ücretlerini öğrendiler mi,ben istanbuldayım benim gittiğim hastane özel sağlık sigortasına normal doğum için 3000,sezeryan için 4500 tl dediler.Bana biraz uçuk geldi de...Öğrenen var mı başka ücret...?

bende çantaları beğendim ama görmeden cesaret edemem almaya
birde bundan daha uygun fiyata çok güzel bir çanta beğendim onun renginin gelmesini bekliyorum mağazaya

kızlar selamlar..epeydir okuyamıyorum..detaylı ultrasonlarım iyi cıktı..bodrumdaki yetmedi bide izmire gittik:) iki doktor bi doktor anca ediyo zaten cok şükür şimdilik sorun yok..hepinize iyi günler..

kızlar selamlar..epeydir okuyamıyorum..detaylı ultrasonlarım iyi cıktı..bodrumdaki yetmedi bide izmire gittik:) iki doktor bi doktor anca ediyo zaten cok şükür şimdilik sorun yok..hepinize iyi günler..

amanda aman maşallah kuzucugunaaaa

kızlar yemeğe çıkıyoz biz görüşürüüüz...
bizde bizde çok acıktık...

2 hafta snra gidicem daha hastaneye
valla benim 3 haftamm var :))

bende ist.dayım ama şu özel sigorta işini çözemedim adamlar resmen geçiriyorlar. ben cerrahpaşada yapıcam inşallah. ama jfk hspitalda yaptım büyük kızımı orasıda aynen bu fyattı dahada özele gitmem.. acıbadem 10.000 istiyor... sancıyıda onlar çekecekmiş.. ne anladım 8000 sigorta karşılıyr 2000 kendin ödyorsun geldimi normal sigortasız fiyata sana. kuzenim yaptı orda hiçde memnun değil otel gibi dedi.

hayırlı ossun o zamaaannn!!!
ama biz detaylıya gidenlerden foto beklioruz dimi kızzzlaarrr!!!
bi de tüm detayları anlatmalısın

cnmm mrb. bnm gıttıgım hastanede fıyatlar aynı dedıgın gıbı.sen nereye sordunn. ben yedıtepeye gıdıyorum ama martta sıgorta yenıleme var bakalım bıze ne fıyat cıkartcakk eger yuksek cıkartırsa dırek medıkal parka gıdım dıorum allah korusun orda kuveze felan ıhtıyac duyulursa devlet karsılıyor bnm gıttım yerde devlet ıle anlasması yokmus

kızıııııııııııııııııımmm bızımmm yanımızdaaaaaaaa cerrahpasamıııııııı varrrrrrrrrrrrr

hayırlı ossun o zamaaannn!!!
ama biz detaylıya gidenlerden foto beklioruz dimi kızzzlaarrr!!!
bi de tüm detayları anlatmalısın

canım foto koyarım..bodrumdaki ayrtıntılım cok güzel gecti cünkü burdaki makine cok iyi..herşeyine baktı bide ayrtıntılı bi grafik gibi bişeyler verdi..2 hafta sonra tekrar gelin kalbine bidha bakcam dedi..bitmiyo resmen ya neyse benim bide rahim de biraz kasılma olmuştu gecen haftaalrda dikkat etmem gerekiyomuş..yoga yapma dedi 28.haftaya kadar spor yasak..diger türlü oglum iyi duurmda şimdilik..bide izmirdeki doktora gititk.o daha ayrtıntılı inceledi kalbi vs. ama ne bi kagıt ne başka bişey verdi analamadım valla..allahtan iki doktora gidiyorum da birbirlerinin eksiklerini tamamlıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…