kayınvalidem yaşlı yaa yapamaz öle şeyler dedim yaa kadında maaş yok bi yerden gelir yok ondan öle bişey bekleyemem kendi tarafımdan da hiç bişey beklemiyırum zaten... onlardan alıyım bide pik gibi bişey üzerime yaz olacagı için ii aklıma geldi heeee
fmg kaşımıyorum yaa başka taraflarımı kaşıyorum yada elimin içini sürüyorum çok kaşınırsa yada krem sürüyorum yada suyla siliyorum
eğer çatlağın varsa lieractan başka bi şey kullanma pahalı ama çok etkili bir krem
burada en erken ve fazla çatlayan ben oldum 2. aydan itibaren çatlamaya başladım
lierac sürmeye başladığımdan beri yeni çatlağım olmadı olanların koyu kırmızı görüntüsü azaldı
eşim bile farketmiş ben unutursam o hatırlatıyo sürmem için geçen akşam çatların eskisi gibi belirgin ddeğil diyodu
meme uçalrına krem veriyorlar hastanede hemen. mandela o iyi geliyor. ama tabi yara olsa bile dişinizi sıkıp mutlaka emzirin olmadı pompa alın sağın ki delikler açılsın sonrası çok rahat
Canım onda gebelik şekeriçıktı insülün kullanıyordu yeter artık dediler ,çocuğu riske atmayalım zaten 40 bekleyen çok doktor yok 38 de tamam diyorlar
FMG CIM annende eger catlak yoksa sendede olmazmışş bu tamamen genetıkmıişş herkes oyle dıyor.. bana doktor lıerac vermıstı ama cok pahalı herzaman onu surmuom valla banyo yaptıgım gun bebe yagı suruomm ertesı gun lıerac suruomm ama bakalım ne olcak sonuc.
yaa cnm zaten kımsedenn bısı beklememekkk lazım ama benımkısı cok meraklı oyle seylere. bıde bnm annemın yapamıycagını bılıo saolsun oyuzden de yaparr
yaa cnm zaten kımsedenn bısı beklememekkk lazım ama benımkısı cok meraklı oyle seylere. bıde bnm annemın yapamıycagını bılıo saolsun oyuzden de yaparr
Müdürüm geldi yazamadım :)
Ne taraflarını kaşıyon çatlak hatun :))))))))
güldürdün beni haha haaaaa
Henüz çatlağım yok canım. Ama lierac alıyım. Sen iyi diyorsan. Kullanırım onu.
İnşallah çok acımaz
Geçmiş olsun canım. Bir an önce kavuşsun yavrusuna.
Annemde çatlak var zaten kardeşimde bende iri doğmuşuz. şimdilik yok ama çatlak olabilir bende.
Ne kadar peki lierac?
Senin avatarını yerim ben cadı...
Ne taraflarını kaşıyon çatlak hatun :)))))))) güldürdün beni haha haaaaa c?[/QUOTE .!.:naıyım kıs acayip kaşınıyo birde sırtım fena kaşınıyo yaaaaaaa uyuz mu oldum ne :):):):)
cnm ben 70e aldım sanırımm
coooooooooook sırın dımııııııııı:):):)
naıyım kıs acayip kaşınıyo birde sırtım fena kaşınıyo yaaaaaaa uyuz mu oldum ne :):):):)
Ben de alıyım yaaa kullanıyım artık.
evet çok şirin :)))
Kızlar ben çıkıyım sonra yine gelirim.
Öptüm hepinizi. Az kaynatın heeeee.
Okuyamıyoom zaten geçmişi.
naıyım kıs acayip kaşınıyo birde sırtım fena kaşınıyo yaaaaaaa uyuz mu oldum ne :):):):)
Ben de alıyım yaaa kullanıyım artık.
evet çok şirin :)))
Kızlar ben çıkıyım sonra yine gelirim.
Öptüm hepinizi. Az kaynatın heeeee.
Okuyamıyoom zaten geçmişi.
sırt kaşıntısı bende de oluyor, hele bazen iş yerinde tutuyor daha kötü oluyorummalesef bazen dayanamayıp kaşıyorum ben yaa, bi arkadaşım aktarda karışım yaptırmış hiç çatlağı olmamış gidip oradan karışım alıcam, doktora danışcam tabi önce..
ıyıcalısmalar cnmm kolay gelsınnnn:):)
çok geç kalmaa heeeeee
valla ben sırtımı hilmiye kaşıtıyorum fena kaşınıyo
herkes teker teker kaçıyo
ben kahvaltı yapıp geldim ege hala yok ortalarda
kırk yılın başı bişey sordum onuda cevaplamadan kayboldu ortadan
kesin görürdü bi de üstüne laf yerdim şimdiyemekle ilgili bişilerde sorsaydın yanında görürdü :):):):
kesin görürdü bi de üstüne laf yerdim şimdi
bende hafta sonundan beri kalçamda bir ağrı var ve bazen kramp giriyo kalçamdan bacağıma doğru
dr a gitmeme de çok var
sizde de oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?