2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa cnm zaten kımsedenn bısı beklememekkk lazım ama benımkısı cok meraklı oyle seylere. bıde bnm annemın yapamıycagını bılıo saolsun oyuzden de yaparr

Müdürüm geldi yazamadım :)

fmg kaşımıyorum yaa başka taraflarımı kaşıyorum yada elimin içini sürüyorum çok kaşınırsa yada krem sürüyorum yada suyla siliyorum

Ne taraflarını kaşıyon çatlak hatun :))))))))
güldürdün beni haha haaaaa

Henüz çatlağım yok canım. Ama lierac alıyım. Sen iyi diyorsan. Kullanırım onu.

meme uçalrına krem veriyorlar hastanede hemen. mandela o iyi geliyor. ama tabi yara olsa bile dişinizi sıkıp mutlaka emzirin olmadı pompa alın sağın ki delikler açılsın sonrası çok rahat

İnşallah çok acımaz

Canım onda gebelik şekeriçıktı insülün kullanıyordu yeter artık dediler ,çocuğu riske atmayalım zaten 40 bekleyen çok doktor yok 38 de tamam diyorlar

Geçmiş olsun canım. Bir an önce kavuşsun yavrusuna.

Annemde çatlak var zaten kardeşimde bende iri doğmuşuz. şimdilik yok ama çatlak olabilir bende.
Ne kadar peki lierac?

lekem falan yok çok şükür izini öğleden sonra alaıcam az daha sabredeyim bu arada hepinizin yorumları çok hoşuma gitti hepinize ilk zamanlarınızı hatırlattım sanırım ne mutlu bana

cnm ben 70e aldım sanırımm

Ne taraflarını kaşıyon çatlak hatun :)))))))) güldürdün beni haha haaaaa c?[/QUOTE .!.:
naıyım kıs acayip kaşınıyo birde sırtım fena kaşınıyo yaaaaaaa uyuz mu oldum ne :):):):)

naıyım kıs acayip kaşınıyo birde sırtım fena kaşınıyo yaaaaaaa uyuz mu oldum ne :):):):)

sırt kaşıntısı bende de oluyor, hele bazen iş yerinde tutuyor daha kötü oluyorum malesef bazen dayanamayıp kaşıyorum ben yaa, bi arkadaşım aktarda karışım yaptırmış hiç çatlağı olmamış gidip oradan karışım alıcam, doktora danışcam tabi önce..

valla ben sırtımı hilmiye kaşıtıyorum fena kaşınıyo

herkes teker teker kaçıyo
ben kahvaltı yapıp geldim ege hala yok ortalarda
kırk yılın başı bişey sordum onuda cevaplamadan kayboldu ortadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…