benim annemde de ablamda da yok bende var benimkide sanırım tedavi sırasında iğnelerin çok şişkinlik yapmasından olduFMG CIM annende eger catlak yoksa sendede olmazmışş bu tamamen genetıkmıişş herkes oyle dıyor.. bana doktor lıerac vermıstı ama cok pahalı herzaman onu surmuom valla banyo yaptıgım gun bebe yagı suruomm ertesı gun lıerac suruomm ama bakalım ne olcak sonuc.
o kırmızılar çatlak işareti canım benimde öyle başta sadece kırmızıydı sonra o kırmızlar yol gibiya ıpek bnm gobegımın ustu ve gogus altlarım kucuk kucuk kırmıızı onlar catlak deıldır dımı??
Kızlar Günaydın ,
Bende şubat annelerini okuyorum geldiğiden beri , ne güzel bir sürü fikirde edinmiş oluyoruz onlardan.
Valla ben bebeğimin alışverişini tamamladım gibi birşey.Neler aldım sayayım size .
2 takım hastane çıkışı
5 adet 0-3 ay bady
7 adet 6-9 ay bady
3 adet 0-3 ay tulum
1 adet 0-3 ay hırka
2 adet penye battaniye
1 adet uyku tulumu şeklinde battaniye
1 adet polar battaniye
3 adet alt-üst pijama takımı
4 adet tek alt patikli
3 paket çorap
1 paket ağız mendili
1 adet biberon
1 adet emzik
1 adet burun aspiratörü
1 adet tırnak makası
1 adet meme saklama kabı
3 paket uni baby ıslak mendil
1 adet emzirme yastığı
1 adet tarak ve konak fırçası
1 adet organicare şampuan
1 adet organicare vücut losyonu
Bebek arabası, oto koltuğu ve puseti
Banyo küveti ve filesi
Ekstra aldıklarımda varda bunlar en önemli olanlar diye yazdım , tecrübeli anneler varsa eksiğim söyleyinde onlarıda alayım.
benim annemde de ablamda da yok bende var benimkide sanırım tedavi sırasında iğnelerin çok şişkinlik yapmasından oldu
o kırmızılar çatlak işareti canım benimde öyle başta sadece kırmızıydı sonra o kırmızlar yol gibi
çizgi şeklini aldı
kız sen var ya çok fenasın heefatmanın sütüyle memesiyle de uğraşıyo bi yandan
canım lierac ne kadar? bir de sadece karnına mı sürüyorsun sırtına ya da kalçaların üst kısımlarına da sürmek gerekiyor mu? ben de daha bişeye başlamadım çok kaşınıyorum ama bi çatlak yok şimdilik çokşükür ama çok kaşınıyorum, sırtım falan da kaşınıyor gerildikçe galiba..
kız sen var ya çok fenasın heefatmanın sütüyle memesiyle de uğraşıyo bi yandan
canım lierac ne kadar? bir de sadece karnına mı sürüyorsun sırtına ya da kalçaların üst kısımlarına da sürmek gerekiyor mu? ben de daha bişeye başlamadım çok kaşınıyorum ama bi çatlak yok şimdilik çokşükür ama çok kaşınıyorum, sırtım falan da kaşınıyor gerildikçe galiba..
ayyy çok kötü oldum. amin cnmm rabbim kimseyi hastanede bekletmesin kucağımıza alalım evimize gelelim:))ayyy dun bıze bı arkadasımız geldı kadına sınır oldumm.. kardesının bebegı oldu 1 haftalık ama cocuk yogun bakımda cunku hamılelık sırasında kadın bı yerden mıkrop kapmıs ve bu dogunca bellı olmuss. salak kadın dıokıı o cok streslıydıı cok hareketlıydı ondan yegenm sımdı hastanede yatıyoo delı ettı benıı..
bende aksam perde asmıstım zaten esım cok kızdı bıde bu kadının dedıklerını duyunca hepten cıldırdııı bidaaa perde merde asmammm valla:):):)
ben de bebısın annesıne cok uzuldumm bebek hakıında doktorlar hıcbı acıklama yapmıyorlarmıs esımın kuzenı orda cocuk doktoruda o ogrendı durumu ıyıymıs ama herseye hazırlı olmaları gerektıgınden bu surecte hıckımseye bısıy denmezmısss.. ayy ınsallah hıccc ole bı durumla karsılasmayızz...
eğer çatlağın varsa lieractan başka bi şey kullanma pahalı ama çok etkili bir krem
burada en erken ve fazla çatlayan ben oldum 2. aydan itibaren çatlamaya başladım
lierac sürmeye başladığımdan beri yeni çatlağım olmadı olanların koyu kırmızı görüntüsü azaldı
eşim bile farketmiş ben unutursam o hatırlatıyo sürmem için geçen akşam çatların eskisi gibi belirgin ddeğil diyodu
e tabi yarıyı geçince geriye sayım başlıyor artık bundan sonra doğuma hazırlık işte..
güzel yaa niye sıkıntı yaptın doğsunlar ne güzel sevelim..
üzgünüm ama odur
yok kız sıkıntım ondan değil hazırlığım yok daha
annem felan erken daha deyip duruyorlar hiçbişey alamadım sadece mothercaredeki indirimden çıtçıtlı body aldım bol bol
sanki hazırlıklara başlamak için geç kalmışım gibi hissettim siz böyle yazınca
çocuk doğmuş ortada kalmış gibi geldi birden
ooo maşallah yaa bitmiş gerçekten.. valla yelek alsan iyi olur uyanınca sırtına alman gerekir penye yelekler iyi oluyor. eksik bulcam ya:)))))))))) ama süper vall..
ben 0-3 ay almamayı düşünüyorum çünkü giyemiyr hemen büyüyorlar hastane çıkışları idare eder. zatyen braz büyük duruyor üstlerinde..
Kızlar Günaydın ,
Bende şubat annelerini okuyorum geldiğiden beri , ne güzel bir sürü fikirde edinmiş oluyoruz onlardan.
Valla ben bebeğimin alışverişini tamamladım gibi birşey.Neler aldım sayayım size .
2 takım hastane çıkışı
5 adet 0-3 ay bady
7 adet 6-9 ay bady
3 adet 0-3 ay tulum
1 adet 0-3 ay hırka
2 adet penye battaniye
1 adet uyku tulumu şeklinde battaniye
1 adet polar battaniye
3 adet alt-üst pijama takımı
4 adet tek alt patikli
3 paket çorap
1 paket ağız mendili
1 adet biberon
1 adet emzik
1 adet burun aspiratörü
1 adet tırnak makası
1 adet meme saklama kabı
3 paket uni baby ıslak mendil
1 adet emzirme yastığı
1 adet tarak ve konak fırçası
1 adet organicare şampuan
1 adet organicare vücut losyonu
Bebek arabası, oto koltuğu ve puseti
Banyo küveti ve filesi
Ekstra aldıklarımda varda bunlar en önemli olanlar diye yazdım , tecrübeli anneler varsa eksiğim söyleyinde onlarıda alayım.
kız ne perdesi perde asılır mıı ben de çok kızdım bak, kendinize azcık dikkat edin yaw kocan assın sen niye asıyosunayyy dun bıze bı arkadasımız geldı kadına sınır oldumm.. kardesının bebegı oldu 1 haftalık ama cocuk yogun bakımda cunku hamılelık sırasında kadın bı yerden mıkrop kapmıs ve bu dogunca bellı olmuss. salak kadın dıokıı o cok streslıydıı cok hareketlıydı ondan yegenm sımdı hastanede yatıyoo delı ettı benıı..
bende aksam perde asmıstım zaten esım cok kızdı bıde bu kadının dedıklerını duyunca hepten cıldırdııı bidaaa perde merde asmammm valla:):):)
ben de bebısın annesıne cok uzuldumm bebek hakıında doktorlar hıcbı acıklama yapmıyorlarmıs esımın kuzenı orda cocuk doktoruda o ogrendı durumu ıyıymıs ama herseye hazırlı olmaları gerektıgınden bu surecte hıckımseye bısıy denmezmısss.. ayy ınsallah hıccc ole bı durumla karsılasmayızz...
annesi hani bu bebişin bezi :)
kız ne perdesi perde asılır mıı ben de çok kızdım bak, kendinize azcık dikkat edin yaw kocan assın sen niye asıyosun
ege sen tecrübelisin
0-3 ayda ayakları kaç numara oluyo bu sıpaların geçen gün çok güzel bir çorap gördüm 17-18 numara yazıyordu büyük olur diye almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?