2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy dun bıze bı arkadasımız geldı kadına sınır oldumm.. kardesının bebegı oldu 1 haftalık ama cocuk yogun bakımda cunku hamılelık sırasında kadın bı yerden mıkrop kapmıs ve bu dogunca bellı olmuss. salak kadın dıokıı o cok streslıydıı cok hareketlıydı ondan yegenm sımdı hastanede yatıyoo delı ettı benıı..

bende aksam perde asmıstım zaten esım cok kızdı bıde bu kadının dedıklerını duyunca hepten cıldırdııı bidaaa perde merde asmammm valla:):):)

ben de bebısın annesıne cok uzuldumm bebek hakıında doktorlar hıcbı acıklama yapmıyorlarmıs esımın kuzenı orda cocuk doktoruda o ogrendı durumu ıyıymıs ama herseye hazırlı olmaları gerektıgınden bu surecte hıckımseye bısıy denmezmısss.. ayy ınsallah hıccc ole bı durumla karsılasmayızz...

benim annemde de ablamda da yok bende var benimkide sanırım tedavi sırasında iğnelerin çok şişkinlik yapmasından oldu
ya ıpek bnm gobegımın ustu ve gogus altlarım kucuk kucuk kırmıızı onlar catlak deıldır dımı??
o kırmızılar çatlak işareti canım benimde öyle başta sadece kırmızıydı sonra o kırmızlar yol gibi
çizgi şeklini aldı

ooo maşallah yaa bitmiş gerçekten.. valla yelek alsan iyi olur uyanınca sırtına alman gerekir penye yelekler iyi oluyor. eksik bulcam ya:)))))))))) ama süper vall..
ben 0-3 ay almamayı düşünüyorum çünkü giyemiyr hemen büyüyorlar hastane çıkışları idare eder. zatyen braz büyük duruyor üstlerinde..

ayyyyyyyyyyyy sabah aksam sureyım barı o lıeragıı offf 10gun anca yeter o bana yaaaaa

ben 75 liraya aldım göğüs uçları hariç göğüslerime sürüyorum maaalesef oradada çatlak var
belime sürüyorum bacaklarıma karnıma neredeyse bütün vücuduma sürüyorum sadece karnımda yok benim çatlak orayada önlem olması için sürüyorum eczacı günde iki kere sür dedi ben bir kere sürüyorum her yere sürdüğüm için çok çabuk bitiyo birde çok yoruluyorum onu sürerken sabah sabah nefes nefese kalmak işime gelmiyo sende çatlaklarının durumuna göre sürebilirsin allahtan vıcık vıcık bir şey değil hiç sevmem ben krem sürmeyi bu jel gibi iyice yedirdinmi rahatsız etmiyo

banane seviyorum uğraşmayı.. hele fatma ve kuzu beni çıldırtıyor. bide sevibade..

ayyy çok kötü oldum. amin cnmm rabbim kimseyi hastanede bekletmesin kucağımıza alalım evimize gelelim:))

Kızlar ben de çatlak kremi olarak Bella B diye bi krem kullanıyorum,tamamen organikmiş doktorum özellikle önerdi,diğer bazı kremlerin içinde petrol türevleri olabiliyormuş bu tamamen doğal,küçük bir tüp ama çok yoğun bir krem yağlı da bırakmıyor,fiyatı biraz pahalı gibi 77 tl ,ama ben memnunum uzun sürede gidecek gibi bir tüp.Ama siz gene de diğer alternetifleri değerlendirinnn

e tabi yarıyı geçince geriye sayım başlıyor artık bundan sonra doğuma hazırlık işte..
güzel yaa niye sıkıntı yaptın doğsunlar ne güzel sevelim..

üzgünüm ama odur

yok kız sıkıntım ondan değil hazırlığım yok daha
annem felan erken daha deyip duruyorlar hiçbişey alamadım sadece mothercaredeki indirimden çıtçıtlı body aldım bol bol

sanki hazırlıklara başlamak için geç kalmışım gibi hissettim siz böyle yazınca
çocuk doğmuş ortada kalmış gibi geldi birden

valla ben 7. aya dogru herseyını alıcamm emınonunde bır tane han varmıs hersey varmıs gıdıp herseyını ordan tamamlıycamm

Ay evet evet söylemiştin daha önce yelek aklımda onuda alıcam kısa zamanda .0-3 ay almış bulundum bende bir hevesle bir dahada birşey almadım.
Bende çatlak için lierac kullanıyorum hatta ikinci kutuyu kullanıyorum .Sadece günde bir kez lierac sürüyorum , yatarkende bebe yağı sürüyorum offf çok zor geliyo ama annemin karnı harita gibi , onun gibi olurum diye korkudan aylar önce sürmeye başladım.

valla bende bu ay hastaneye giderken kullanıcam valizi
martta bebeğin ihtiyaçlarını nisanda da oda takımını almayı planlıyordum ama
bu ay bebeğe biraz kıyafet almaya karar verdim bu sabah
panik oldum resmen

annesi hani bu bebişin bezi :)

kız ne perdesi perde asılır mıı ben de çok kızdım bak, kendinize azcık dikkat edin yaw kocan assın sen niye asıyosun

Günaydın Anneleer ve Şobidikleriiiiii !!!

e artık duyuyolar malum, onlara da günaydın demek lasım

çatlaaklardan mı bahsedioruz sabah sabah benim doktorum tam benlik. kakao yağı sür dedi. ama genelde genetik dedi. o çatlak kremleri pek bi işe yaramıo=)
ben vaselin kakao, bebek yağı fln sürüorum banyodan sonra. zaten normalde de banyo sonrası kremlenmek lasım mutlaka.

bi de bebek alışverişi:
yavaş yavaş alın yaaa... gaza gelip herşeyi almayalım daha hediyeler de gelcek onları da düşüümek lasım. sora herşey kalıo dolapta...

hastane çantası mı????
haayıırrr ya daha çok erken diil mi???:96::96:

kızz ege 2 dk kayboldum ne ettin kızzzzz.... yaa süt olmazsa valla ayvayı yedik heeeee

ege sen tecrübelisin
0-3 ayda ayakları kaç numara oluyo bu sıpaların geçen gün çok güzel bir çorap gördüm 17-18 numara yazıyordu büyük olur diye almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…