2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar bide yastık kılıfı yatak çarşafı falan alsam mı yaa ben hastane çarşaflarına gıcık oluyorum yaa hele bide burda olursa valla yatamam bile

merhaba arkadaşlar konu annelik olunca pat diye daldım sohbetinize benim yardıma ihtiyacım var 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ama karnımda ve kasıklarımda acayip bi ağrı var neden ola ki bi fikri olan varmııı?

bana kayınvalıdem yaptırıyomus pempiş pembiş hehehehhe:)))

kayınvalidem yaşlı yaa yapamaz öle şeyler dedim yaa kadında maaş yok bi yerden gelir yok ondan öle bişey bekleyemem kendi tarafımdan da hiç bişey beklemiyırum zaten... onlardan alıyım bide pik gibi bişey üzerime yaz olacagı için ii aklıma geldi heeee

ayyy ne güzel ne heyecan vardır sende hadi hayırlı ugurlu olsun canım kasıklarda agrı oluyo dr gittinmi daha önce bilmiyorum ama bi druna danış

yaa kızlar bide yastık kılıfı yatak çarşafı falan alsam mı yaa ben hastane çarşaflarına gıcık oluyorum yaa hele bide burda olursa valla yatamam bile
eğer hastanenin çarşaflarında yatamam dersen al bir takım tek kişilik

bende düşünüyorum en ucuzundan şöyle bir defalık nasıl olsa
çünkü hastanenin yatağına değdiktensonra evde de kullanamam ben onu kullan at yapmalıyım yani

hayırlı uğurlu olsun:)Ama benimde olmuştu adet sancısı şeklinde devam edio bi süre ağrılar,normal deniyo yani...Ama sen gene de doktor konrollerine bir an önce başla ve doktoruna şikayetlerini güzelce anlat....

evt bende öle yaaa temiz bile olsa ben gıcık oluyorum nedense ucuz yollu bişey alınabilir yani

ayyy ne güzel ne heyecan vardır sende hadi hayırlı ugurlu olsun canım kasıklarda agrı oluyo dr gittinmi daha önce bilmiyorum ama bi druna danış
bu gün iş çıkışında gidicem ama çok korktum masamda oturmakta güçlük çekiyorum patlayacam nerdeyse offf bir akşam olsada gitsem ağrıdan heyecanımıda yaşayamıyorum

bu gün iş çıkışında gidicem ama çok korktum masamda oturmakta güçlük çekiyorum patlayacam nerdeyse offf bir akşam olsada gitsem ağrıdan heyecanımıda yaşayamıyorum

ayyyyy eskı gunlerım geldı bak bende kasıklarım agrıyo dıe doktora gtmısıtm hamıle olucagım aklıma bıle gelmemıstıı:):):)
hayırlı olsun cnmmm

izin alıp gitmen mümkün değil mi... kanaman leken yoksa çok telaş yapma ama izin al bran önce git

abooowwwww bize bakın hele akıl verir olduk kııııııııııııııııızzzzzz.. bizde yol kat ettik heeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…