ege kaçmış bile haber vermeden nerye gittin kız
gülmekten öldüm yaa ifade süper
yaa kızlar bide yastık kılıfı yatak çarşafı falan alsam mı yaa ben hastane çarşaflarına gıcık oluyorum yaa hele bide burda olursa valla yatamam bile
egeeeeeeeee ya bufeye ınmıstır yada wcye gıtmıstırr::):):)
bana kayınvalıdem yaptırıyomus pempiş pembiş hehehehhe:)))
merhaba arkadaşlar konu annelik olunca pat diye daldım sohbetinize benim yardıma ihtiyacım var2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ama karnımda ve kasıklarımda acayip bi ağrı var neden ola ki bi fikri olan varmııı?
eğer hastanenin çarşaflarında yatamam dersen al bir takım tek kişilikyaa kızlar bide yastık kılıfı yatak çarşafı falan alsam mı yaa ben hastane çarşaflarına gıcık oluyorum yaa hele bide burda olursa valla yatamam bile
merhaba arkadaşlar konu annelik olunca pat diye daldım sohbetinize benim yardıma ihtiyacım var2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ama karnımda ve kasıklarımda acayip bi ağrı var neden ola ki bi fikri olan varmııı?
eğer hastanenin çarşaflarında yatamam dersen al bir takım tek kişilik
bende düşünüyorum en ucuzundan şöyle bir defalık nasıl olsa
çünkü hastanenin yatağına değdiktensonra evde de kullanamam ben onu kullan at yapmalıyım yani
bu gün iş çıkışında gidicem ama çok korktum masamda oturmakta güçlük çekiyorum patlayacam nerdeyse offf bir akşam olsada gitsem ağrıdan heyecanımıda yaşayamıyorumayyy ne güzel ne heyecan vardır sende hadi hayırlı ugurlu olsun canım kasıklarda agrı oluyo dr gittinmi daha önce bilmiyorum ama bi druna danış
bu gün iş çıkışında gidicem ama çok korktum masamda oturmakta güçlük çekiyorum patlayacam nerdeyse offf bir akşam olsada gitsem ağrıdan heyecanımıda yaşayamıyorum
bu gün iş çıkışında gidicem ama çok korktum masamda oturmakta güçlük çekiyorum patlayacam nerdeyse offf bir akşam olsada gitsem ağrıdan heyecanımıda yaşayamıyorum
Yaaa bize kimse günaydın dememişşşş!!! :2:
aşkossun işte küstükk
leyna;
ağrıların normal şekerim. gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri, doum, hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe burdan hafta hafta bakarsın...
ayyy ne güsel yaaa yıllar geçti sanki ilk öğrendiğimden beri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?