[ı]canlar bana detaylı ultr. Hakkında bilgi verecek olan var mı?[/ı]
evvet canım inan pirinçten daha güzel oluyor tavsiye ederim mutlaka :) eşim pirinçli sevmiyor da, böyle seviyor, bi de içine nohut attırıyor öyle seviyor..
düdüklün bozuksa garanti kapsamındadır hala, bi sor istersen. benim de robotum arzumun robotu alırken gözüme güzel göründü pek kullanışsız bişey malesef, bi de tuttu bozuldu..garanti kapsamında aldığımız yere verdik yapmışlar gelin alın dediler, boşuboşuna niye para verelimki tamirine? garantiyi kullanmak lazım..
biz eşyaları alırken robot ütü ve süpürgeyi mavi bilgisayardan aldık, süpürgem philipsin son modeliydi torbasız, 150 lira indirime girmişti mavi bilgisayarda, bi de braunun robotunu almıştım, ütüm de buhar kazanlıydı. neyse aldık eşyaları, evi daha tutmadık diye depolarına bıraktık veee 10 gün sonra mavi bilgisayar iflas etti eşyaları aldı kaçtı..ama biz parasını ödedik dava açmamıza rağmen.. bu 3ünü bidaha aldık ama tabi süpürgeyi aynısını alamadım,çok pahalı olacaktı, robotu da aynısını hiçbiyerde bulamadım..anılarım canlandı
ama benimkinin garantisi geçmiştir kuzum.. 2 buçuk senelik evliyim 1 veya 2 sene de çeyizde beklemişliği vardır onun.. ama bende arayayım valla.. bak içime düşürdün şimdi,servisinden memnunum deyince..
deniyince ben sana yazarım burdan.. koksun kız soğan , lezzetli olsunda..
doğru diyon canımherşey Allahtan ..olursada ne dicez Allahın verdiği, sadece şimdiden plan yapmak zor gelebilir, çok normal.. herşey nasip canım.. öyküde süpriz demek... süprizleri kim sevmezki..Allah ona ömürr versin inş.. :)
Canlar bana detaylı ultr. hakkında bilgi verecek olan var mı?
Canlar bana detaylı ultr. hakkında bilgi verecek olan var mı?
ayyy kötü olmuşş canımm yaa tühh.. ama nerden aklınıza gelebilirdi ki iflas edebilecekleri.... bide parasınıda vermişinz haram olsun.. nasılda çiğ süt emmişler..
canım normal ultarason gibi giriyosun ama aleti farklı sanırsam, bütün organlarına bakıyoalr bebieğin.. tek tek inceliyolar..kan testi felan yok dierlerinde ki gibi...
hımm tamam kızlar sağolun... bakalım bakıcaz yarın bizim tosuncuğa
Ara tabi..Söylersin böyle böyle diye..Gerçekten servisi çok güzel..Benim yemek takımım kütahya porselenden mesela, bi parçası kırıldı, bulamadık, arkadaşımınki karaca, yemek tabaklarının 3 ü elinden düşmüş, aramış hemen getirmişler aynı takımın parçalarından..Garanti bittiyse bile, ücretini ödersin, sonuçta diğer düdüklünden daha çabuk pişirir, yine sen memnun kalırsın..Ben pırasa olsun, dolma olsun hep düdüklümde pişiririm, 5 dakikada pişiyor dolma, çok pratik...
zaten kan ala ala bi hal oldum delik deşik oldum vallaBi de kaça yaptrdnz?
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım...
ben bedava devlet hast gidiyorum ben..
ben kaçıyorum kızlar...saatim geçmiş yine...
Herkese iyi akşamlar, yarın görüşürüz...allaha emanet olun bebelerinizle birlikte...
ben bedava devlet hast gidiyorum ben..
aslında en güzeli de işte...
evet çok iyi bakıyorlar hemde bedava . Eskisi gibi değil özel hastane gibi. Benim tam karşımda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?