2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kötü olmuşş canımm yaa tühh.. ama nerden aklınıza gelebilirdi ki iflas edebilecekleri.... bide parasınıda vermişinz haram olsun.. nasılda çiğ süt emmişler..

Ara tabi..Söylersin böyle böyle diye..Gerçekten servisi çok güzel..Benim yemek takımım kütahya porselenden mesela, bi parçası kırıldı, bulamadık, arkadaşımınki karaca, yemek tabaklarının 3 ü elinden düşmüş, aramış hemen getirmişler aynı takımın parçalarından..Garanti bittiyse bile, ücretini ödersin, sonuçta diğer düdüklünden daha çabuk pişirir, yine sen memnun kalırsın..Ben pırasa olsun, dolma olsun hep düdüklümde pişiririm, 5 dakikada pişiyor dolma, çok pratik...

ayyy kötü olmuşş canımm yaa tühh.. ama nerden aklınıza gelebilirdi ki iflas edebilecekleri.... bide parasınıda vermişinz haram olsun.. nasılda çiğ süt emmişler..

Evet yaa, ne kadar kötü bi durum..Sen peşin peşin parayı ver, eşyaları alama...
Millet hiç birbirinin hakkını yemekten de korkmuyor...

canım normal ultarason gibi giriyosun ama aleti farklı sanırsam, bütün organlarına bakıyoalr bebieğin.. tek tek inceliyolar..kan testi felan yok dierlerinde ki gibi...

zaten kan ala ala bi hal oldum delik deşik oldum valla bi de kaça yaptrdnz?

ok tatlım valla aklıma soktun iyi oldu saol.. bende garantisi geçti kim ilgilenir felan diyodum.. öleyse değerlendirim ben de.. saol canım..

eyvahhhhhhh benim kociş erken çıkmış işten gelmiş nerdeyse burdaymışşş.. yemek yapmadım daha.. eyvah eyvahhh.... kızlar öpüyorum siziiiiii .. hemencik akçayım ben.. dikkat edin kendinize ve melekleriniz.. hee bide ben yarın anneme gşidiyorum bi kaç gün kalırım cumaya dönerim heralde.. m4rka etmeyin beni tatmam mı canlarımm.. bye .. iyi akşamlar herkeseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…