2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyyyyy toprak yaa
döğme derler ayranlı çorba

hee bi benim canım ister bi ben pis boğazım.. Rtük değil ege yasak koyar burda.
Kız sen yenisin ne şekersin ben çok eğlendim seninle hergün gel tamam mıı

ye canım ağam canın ne çekerse ye fıstık gibi kız doğurcan bak peşinde dünürler sıraya girdi

hergün gelsin tabi eğlence lazım bize benim kendisini gözüm bi yerden ısırıyor ama neyse

aaa kzuuuu benimde düdüklü karacanın, belkide aynısıdır.. moruda vardı ama bende ki yeşil..
ama benimki bozuk .. babamda baktı öle diyo.. çeyizde tencere setiyle almıştım.. sorada cvermedim kaldı da kaldı..
bigün seni kurunuda denicem ben.. severim böle farklı tatktikleri denemeyi..

inş. güzel haberlerini alırız candaşın ..
canım sen hiç 2. yi felan düşünme şimdiden .. ben şaka takılıyom sana .. ne yaşadığımızı bi biz biliriz.. ilerde düşünürsün belki ama şimdiden zor geliyo gerçekten..

dövme derler ya, iri buğday..Baharatçılarda oluyo, onun çorbası yapılıyo işte..

aaa evettt biliyorummm.. biliyorummm... çoookk güzellll oooo...bizim gelin yapmışptı geçenlerde, yoğurt çorbası gibi ama pirinçli deilde aşureye konan şey varya ondan var galiba içinde.. buğday heralde.. doğru anladımmm inş...

Yaptır kız, garantisi oluyo onun..Benimki de bozuldu, daha garantisi bile geçmemişti..Tamir etmediler, direk yenisi ile değiştirdiler..Ben servisinden çok memnunum karacanın...Çok ilgileniyorlar..Hem çabuk pişiriyo, büyük ihtimal aynı düdüklüdür..Benimki mavi kapaklı olanı...Benim kurunun tek kötü tarafı soğan aynı anda pişiyo ya fasulyeyle, mutfak biraz soğan kokuyoo, ama lezzetine deyiyor bence..Denersen beğenirsen yaz..
2.ye gelince, ya benim zaten olmuyordu ya, 5 senedir yok biliyorsun, benim dediklerim de şaka, herşey allahtan geliyo, eğer olursa isterim tabi..olmazsaa da, kız erkek takıntım yok, sağlıklı sıhhatli olsun kızım, Allah ona ömür versin, mutlu olsun yeter..Olursa olur ama, olana da hayır demeyiz, biliyorsun benim öyküm de sürpriz bebek...Bi sürpriz daha gelir belki arkadan...

evvet canım inan pirinçten daha güzel oluyor tavsiye ederim mutlaka :) eşim pirinçli sevmiyor da, böyle seviyor, bi de içine nohut attırıyor öyle seviyor..

düdüklün bozuksa garanti kapsamındadır hala, bi sor istersen. benim de robotum arzumun robotu alırken gözüme güzel göründü pek kullanışsız bişey malesef, bi de tuttu bozuldu..garanti kapsamında aldığımız yere verdik yapmışlar gelin alın dediler, boşuboşuna niye para verelimki tamirine? garantiyi kullanmak lazım..

biz eşyaları alırken robot ütü ve süpürgeyi mavi bilgisayardan aldık, süpürgem philipsin son modeliydi torbasız, 150 lira indirime girmişti mavi bilgisayarda, bi de braunun robotunu almıştım, ütüm de buhar kazanlıydı. neyse aldık eşyaları, evi daha tutmadık diye depolarına bıraktık veee 10 gün sonra mavi bilgisayar iflas etti eşyaları aldı kaçtı..ama biz parasını ödedik dava açmamıza rağmen.. bu 3ünü bidaha aldık ama tabi süpürgeyi aynısını alamadım,çok pahalı olacaktı, robotu da aynısını hiçbiyerde bulamadım..anılarım canlandı

Son düzenleme:

ama benimkinin garantisi geçmiştir kuzum.. 2 buçuk senelik evliyim 1 veya 2 sene de çeyizde beklemişliği vardır onun.. ama bende arayayım valla.. bak içime düşürdün şimdi,servisinden memnunum deyince..
deniyince ben sana yazarım burdan.. koksun kız soğan , lezzetli olsunda..
doğru diyon canımherşey Allahtan ..olursada ne dicez Allahın verdiği, sadece şimdiden plan yapmak zor gelebilir, çok normal.. herşey nasip canım.. öyküde süpriz demek... süprizleri kim sevmezki..Allah ona ömürr versin inş.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…