canım yarma diyolar bizde döğme de derler,
yayla çorbası yapar gibi, önce buzluktan çıkardğım yarmaları üstünü geçene kadar su koyup kaynatıyorum, sonra altını kapatıyorum. O arada yoğurt 1 yumurta ve azcık un (çok az) ve azcık suyu karıştırıp kaynayan ve biraz ılınan yarmaların üzerine ekliyorum, kaynayana kadar karıştırıyorum, kaynadıktan sonra da üzerine nane pul biber kavurup ekliyorum süpper oluyor :))
ben de gidip yemek yapayım.iyi akşamlar herkeseee...
hee bi benim canım ister bi ben pis boğazım.. Rtük değil ege yasak koyar burda.
Kız sen yenisin ne şekersin ben çok eğlendim seninle hergün gel tamam mıı
hee bi benim canım ister bi ben pis boğazım.. Rtük değil ege yasak koyar burda.
Kız sen yenisin ne şekersin ben çok eğlendim seninle hergün gel tamam mıı
Evet, zaten mercimek-nohut-fasulye yiyorum sürekli..Allahtan seviyorum da...
Benim düdüklüm karacanın klipslisi...
Bi de ben kuruyu nasıl yapıyorum biliyor musun, sabah işe gelirken ıslatıyorum, akşam gelince soğanı doğruyorum bolca, fasulyeyle birlikte düdüklüde 15 dakika pişiriyorum, o pişerken diğer bi tencerede yağda salçayı kavuruyorum, üzerinee sıcak su ekliyorum biraz..Biber- sucuk falan eklenecekse bu sırada ekliyorum, sonra düdüklüdeki fasulye ile karıştırıp bi 5 dakika daha tıkırdatıyorum..Yiyenler çok beğeniyor..20 dakikada hazır oluyor, bana kızartma falan yapmaktan basit geliyor...
inş. güzel haberlerini alırız candaşın ..Oyy,oyy oyy..Eminim harika oluyordur tadı..
Veririm kız, daha o yapım aşamasında, hamile haberini bile alamadık henüz..Kalır inşallah en kısa zamanda...
Kalmam kız, büyük konuşmayayım daa, eşim çok istiyor ama sıkıyorsa eğer sen doğur diyorum..Saçımda hiç beyaz yoktu benim..Hamilelikte stresten 2 tane beyazım çıktı, o derece sorun yaşadım yani..Ama erkek olacağını bilse eşim kesin hemen ister ikinci bebeği...Erkek istiyor çünkü..
ye canım ağam canın ne çekerse ye fıstık gibi kız doğurcan bak peşinde dünürler sıraya girdi
Hergün gelsin tabi eğlence lazım bizeBenim kendisini gözüm bi yerden ısırıyor ama neyse
yiyim demi kız ne olcak :)))))))))
köüyüm ben hahahha yasasın kötülük
canım yarma diyolar bizde döğme de derler,
yayla çorbası yapar gibi, önce buzluktan çıkardğım yarmaları üstünü geçene kadar su koyup kaynatıyorum, sonra altını kapatıyorum. o arada yoğurt 1 yumurta ve azcık un (çok az) ve azcık suyu karıştırıp kaynayan ve biraz ılınan yarmaların üzerine ekliyorum, kaynayana kadar karıştırıyorum, kaynadıktan sonra da üzerine nane pul biber kavurup ekliyorum süpper oluyor :))
dövme derler ya, iri buğday..Baharatçılarda oluyo, onun çorbası yapılıyo işte..
aaa kzuuuu benimde düdüklü karacanın, belkide aynısıdır.. moruda vardı ama bende ki yeşil..
ama benimki bozuk .. babamda baktı öle diyo.. çeyizde tencere setiyle almıştım.. sorada cvermedim kaldı da kaldı..
bigün seni kurunuda denicem ben.. severim böle farklı tatktikleri denemeyi..
inş. güzel haberlerini alırız candaşın ..
canım sen hiç 2. yi felan düşünme şimdiden .. ben şaka takılıyom sana .. ne yaşadığımızı bi biz biliriz.. ilerde düşünürsün belki ama şimdiden zor geliyo gerçekten..
Fatma sabah fmg gelince ben diyim kız senin kızı verdim diye:))))))))))))))))
Canlarım bende çıkar görüşüüzz öptüm hepiciğinixzi
hergün gelsin tabi eğlence lazım bizebenim kendisini gözüm bi yerden ısırıyor ama neyse
aaa evettt biliyorummm.. biliyorummm... çoookk güzellll oooo...bizim gelin yapmışptı geçenlerde, yoğurt çorbası gibi ama pirinçli deilde aşureye konan şey varya ondan var galiba içinde.. buğday heralde.. doğru anladımmm inş...
? ? ? ? ? ? ?
Ben konuya fransız kaldım sanırım...nerden ısırıyo kız gözün, bi de niye kötüyüz falan diyonuz...
Bi de mıhhtarr olucam, utandım kendimden...
Canlarım bende çıkar görüşüüzz öptüm hepiciğinixzi
boşverrrrrrrrrrr:))))))))))))))
anlayan anladı
????
Merak ettim bee, ben yokkenki çıkan sorun mevzusu mu...
Konuyu açma da, tekrar can sıkılmasın o mevzuyla mı ilgili...
Yaptır kız, garantisi oluyo onun..Benimki de bozuldu, daha garantisi bile geçmemişti..Tamir etmediler, direk yenisi ile değiştirdiler..Ben servisinden çok memnunum karacanın...Çok ilgileniyorlar..Hem çabuk pişiriyo, büyük ihtimal aynı düdüklüdür..Benimki mavi kapaklı olanı...Benim kurunun tek kötü tarafı soğan aynı anda pişiyo ya fasulyeyle, mutfak biraz soğan kokuyoo, ama lezzetine deyiyor bence..Denersen beğenirsen yaz..
2.ye gelince, ya benim zaten olmuyordu ya, 5 senedir yok biliyorsun, benim dediklerim de şaka, herşey allahtan geliyo, eğer olursa isterim tabi..olmazsaa da, kız erkek takıntım yok, sağlıklı sıhhatli olsun kızım, Allah ona ömür versin, mutlu olsun yeter..Olursa olur ama, olana da hayır demeyiz, biliyorsun benim öyküm de sürpriz bebek...Bi sürpriz daha gelir belki arkadan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?