- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Ben et yemiyorum yaa, zorunlu hhaftada 2 hatta 3 kez yiyorum..Çocuk gazlı doğacak anasının yüzünden....
Bende de kuru-pilav var dün yaptım...Yanında da turşu yiyecem, sonra ödem olacam, heryerim şişecek...
hahahahha süper bi cevapmış kız
bu saatte bu topiğe gircen ne yemek yapsam diye sana 1 haftalık menü çıkar valla
suzi bak buldu ne yemek yapcanı. Bende yarına düşünüyordum ıspanak yapayım
ayyy bayılırımmmm.. kuruyada.. nohutada yanında pilavda varmış.. cacıkta yap kızz... ohh misss.. yaaa ama ben geceden ıslatıyorum, bide düdüklüde 2 saat kaynatıyom olmuyo.. düdüklüm bozuk çıktı benim.. çeyizdendi.. yani benim kuru yapmam 2 günü buluyooo ahahahaha
ayyy bayılırımmmm.. kuruyada.. nohutada yanında pilavda varmış.. cacıkta yap kızz... ohh misss.. yaaa ama ben geceden ıslatıyorum, bide düdüklüde 2 saat kaynatıyom olmuyo.. düdüklüm bozuk çıktı benim.. çeyizdendi.. yani benim kuru yapmam 2 günü buluyooo ahahahaha
Evet, artık herkes deli kuzu diyor..Bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya, yakında bakırköyden toplucanız beni...Kızım dedim ya, sen sonradan geldin önce gelseydin kesin verirdim, senden iyi dünür mü bulacam diyee...Candaş oğlan yapamaz, malzemeden çalarsa veririm ama...
ikinciyi vereyim desem, o da olmaz, fabrika ayarlarını kapatacaz biz Öyküden sonra, gözüm korktu, çok sorun yaşadım ya, ne kadar takmıyorum desem de, bi daha amile kalabilir miyim, tekrar aynı şeyleri yaşayabilir miyim,hiç bilmiyorum..En iyisi fabrika ayarlarını kapatmak...
iyi akşamlarrIyi akşamlar yarın görüşürüz
kızlarrr ıyıaksamlarrrrrr ben cıkıyorummmm..
yrın sabah ılk once seker yukletcem sonra gelcemmm
iyi yapıyorsun canım yeşil mercimekte de acayip protein varmış
Iyi akşamlar yarın görüşürüz
kızlarrr ıyıaksamlarrrrrr ben cıkıyorummmm..
offf offffffff.. güveçte kuruuuu.. eyvahhhh eyvahh...bız bu hafta koye gıtcez ananemleree. onlarr kuruları kuzınede guvecte yapıyoarr super oluyo yaaa...
güle güle şeker.... dikakt et kendinee...kızlarrr ıyıaksamlarrrrrr ben cıkıyorummmm..
canım ben de suda geceden bekletiyorum, tabi nohut fasulye bunları yapması o zaman zor oluyor, benim eşim bi de yarmalı çorbayı çok sever, ben de tuttum 1 paketin hepsini suda bekletip hepsini düdüklüde pişirdim, sonra poşetlere koyup buzluğa attım, o kadar kolay oluyo ki mesela azcık çıkarıp pilava ekliyorum yada çorba yapcaksam öğlen yarmayı çıkarıyorum eriyo çok pratik oluyor
bız bu hafta koye gıtcez ananemleree. onlarr kuruları kuzınede guvecte yapıyoarr super oluyo yaaa...
bende senden iyi dünür bulamam kızzz... candaş malzemeden çalmışsa, haber verde ben bi ziyarette bulunayım sana ... öykümü gelin alırım ne güzelll...
yaaa kuzuuuu deli diyomda gerçekten delisin sen kızzz....ahahaha fabrika ayarları heee... çook güldürdün benii.. ilahiiiii... kalırsın kalırsınn .. sen gözünü korkutma.. nolcak kızz, öyküme bi erkek kardeş gelir belkimmm...
oleeyy yemek muhabbeti, ben de akşama ne yapsam diyodum =)
bi egenin canı istiyo heralde böyle herşeyi hehe=)
bu konuya da rtük yasağı yok diyymii???
işinize yararmı bilmem ama gebelik.org da bi liste var buzdolabıma astım, arada bakıyorum.
ekliyiim.
uzunmuş baya
Gebelikte (hamilelikte) beslenme - vitaminler, folik asit, B vitaminleri, C vitamini, kalsiyum, protein, omega 3, şeker, yağ, demir, vitamin, besin maddeleri - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
bu arada yemek yapalım biz de kaçıyoruz iyi akşamlar herkeseeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
yarmalı çorba ne blueee.. bilmiyorum ben..
yarmalı çorba ne blueee.. bilmiyorum ben..
hee bi benim canım ister bi ben pis boğazım.. Rtük değil ege yasak koyar burda.oleeyy yemek muhabbeti, ben de akşama ne yapsam diyodum =)
bi egenin canı istiyo heralde böyle herşeyi hehe=)
bu konuya da rtük yasağı yok diyymii???
Işinize yararmı bilmem ama gebelik.org da bi liste var buzdolabıma astım, arada bakıyorum.
Ekliyiim.
Uzunmuş baya
gebelikte (hamilelikte) beslenme - vitaminler, folik asit, b vitaminleri, c vitamini, kalsiyum, protein, omega 3, şeker, yağ, demir, vitamin, besin maddeleri - gebelik.org - jinekolog operatör dr. Kağan kocatepe
bu arada yemek yapalım biz de kaçıyoruz iyi akşamlar herkeseeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?