2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de kuru-pilav var dün yaptım...Yanında da turşu yiyecem, sonra ödem olacam, heryerim şişecek...

ayyy bayılırımmmm.. kuruyada.. nohutada yanında pilavda varmış.. cacıkta yap kızz... ohh misss.. yaaa ama ben geceden ıslatıyorum, bide düdüklüde 2 saat kaynatıyom olmuyo.. düdüklüm bozuk çıktı benim.. çeyizdendi.. yani benim kuru yapmam 2 günü buluyooo ahahahaha

hahahahha süper bi cevapmış kız

bu saatte bu topiğe gircen ne yemek yapsam diye sana 1 haftalık menü çıkar valla
suzi bak buldu ne yemek yapcanı. Bende yarına düşünüyordum ıspanak yapayım

Eskiden yapamıyordum da, artık yemek yapabiliyorum..Mutfak kokmuyor artık...Sebzelerimizi falan aldık pazara gittik, ıspanak bende de var..Yarına bende yapayım bari, hem vitamini fazla gitmeden pişmiş olur...

bız bu hafta koye gıtcez ananemleree. onlarr kuruları kuzınede guvecte yapıyoarr super oluyo yaaa...

canım ben de suda geceden bekletiyorum, tabi nohut fasulye bunları yapması o zaman zor oluyor, benim eşim bi de yarmalı çorbayı çok sever, ben de tuttum 1 paketin hepsini suda bekletip hepsini düdüklüde pişirdim, sonra poşetlere koyup buzluğa attım, o kadar kolay oluyo ki mesela azcık çıkarıp pilava ekliyorum yada çorba yapcaksam öğlen yarmayı çıkarıyorum eriyo çok pratik oluyor

bende senden iyi dünür bulamam kızzz... candaş malzemeden çalmışsa, haber verde ben bi ziyarette bulunayım sana ... öykümü gelin alırım ne güzelll...
yaaa kuzuuuu deli diyomda gerçekten delisin sen kızzz....ahahaha fabrika ayarları heee... çook güldürdün benii.. ilahiiiii... kalırsın kalırsınn .. sen gözünü korkutma.. nolcak kızz, öyküme bi erkek kardeş gelir belkimmm...

oleeyy yemek muhabbeti, ben de akşama ne yapsam diyodum =)
bi egenin canı istiyo heralde böyle herşeyi hehe=)
bu konuya da rtük yasağı yok diyymii???

işinize yararmı bilmem ama gebelik.org da bi liste var buzdolabıma astım, arada bakıyorum.
ekliyiim.

uzunmuş baya

Gebelikte (hamilelikte) beslenme - vitaminler, folik asit, B vitaminleri, C vitamini, kalsiyum, protein, omega 3, şeker, yağ, demir, vitamin, besin maddeleri - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

bu arada yemek yapalım biz de kaçıyoruz iyi akşamlar herkeseeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
iyi yapıyorsun canım yeşil mercimekte de acayip protein varmış

Evet, zaten mercimek-nohut-fasulye yiyorum sürekli..Allahtan seviyorum da...

Benim düdüklüm karacanın klipslisi...
Bi de ben kuruyu nasıl yapıyorum biliyor musun, sabah işe gelirken ıslatıyorum, akşam gelince soğanı doğruyorum bolca, fasulyeyle birlikte düdüklüde 15 dakika pişiriyorum, o pişerken diğer bi tencerede yağda salçayı kavuruyorum, üzerinee sıcak su ekliyorum biraz..Biber- sucuk falan eklenecekse bu sırada ekliyorum, sonra düdüklüdeki fasulye ile karıştırıp bi 5 dakika daha tıkırdatıyorum..Yiyenler çok beğeniyor..20 dakikada hazır oluyor, bana kızartma falan yapmaktan basit geliyor...

bız bu hafta koye gıtcez ananemleree. onlarr kuruları kuzınede guvecte yapıyoarr super oluyo yaaa...
offf offffffff.. güveçte kuruuuu.. eyvahhhh eyvahh...

kızlarrr ıyıaksamlarrrrrr ben cıkıyorummmm..
yrın sabah ılk once seker yukletcem sonra gelcemmm
güle güle şeker.... dikakt et kendinee...

yarmalı çorba ne blueee.. bilmiyorum ben..

Oyy,oyy oyy..Eminim harika oluyordur tadı..

Veririm kız, daha o yapım aşamasında, hamile haberini bile alamadık henüz..Kalır inşallah en kısa zamanda...
Kalmam kız, büyük konuşmayayım daa, eşim çok istiyor ama sıkıyorsa eğer sen doğur diyorum..Saçımda hiç beyaz yoktu benim..Hamilelikte stresten 2 tane beyazım çıktı, o derece sorun yaşadım yani..Ama erkek olacağını bilse eşim kesin hemen ister ikinci bebeği...Erkek istiyor çünkü..

İyi akşamlar canım, yarın görüşürüz..

yarmalı çorba ne blueee.. bilmiyorum ben..

canım yarma diyolar bizde döğme de derler,
yayla çorbası yapar gibi, önce buzluktan çıkardğım yarmaları üstünü geçene kadar su koyup kaynatıyorum, sonra altını kapatıyorum. o arada yoğurt 1 yumurta ve azcık un (çok az) ve azcık suyu karıştırıp kaynayan ve biraz ılınan yarmaların üzerine ekliyorum, kaynayana kadar karıştırıyorum, kaynadıktan sonra da üzerine nane pul biber kavurup ekliyorum süpper oluyor :))

hee bi benim canım ister bi ben pis boğazım.. Rtük değil ege yasak koyar burda.
Kız sen yenisin ne şekersin ben çok eğlendim seninle hergün gel tamam mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…