kıslar merhaba benı geldım sıtenıze yarın 20 haftalık oluyorum ve kızım olcak ınsallah bu arada ıstanbul umranıye tarafında oturan varmı hangı hastaneye gıdıyosunuz renklı ultrason fıyatları nasıl kaca gıtceksınız ben afıyet hastanesınde 2 marta aldım randevu 108 mılyon dedılerr
evt cnm şanslıyım bu konuda inşallah doumda kolaycana biter. Hangi dr rıza beymişanslısın valla bizim hastaneye de cerrahpaşadan prof.gliyomuş ona göre randevu aldım
kıslar merhaba benı geldım sıtenıze yarın 20 haftalık oluyorum ve kızım olcak ınsallah bu arada ıstanbul umranıye tarafında oturan varmı hangı hastaneye gıdıyosunuz renklı ultrason fıyatları nasıl kaca gıtceksınız ben afıyet hastanesınde 2 marta aldım randevu 108 mılyon dedılerr
evt cnm şanslıyım bu konuda inşallah doumda kolaycana biter. Hangi dr rıza beymi
valla adını bilmiyorum sadece prof olduğunu biliyorum bakıcaz yarın
fmg kız çok şey kaçırdın senin kızını fatma oğluna kerttiiiizillilerrrr kaçmışlarrr
ben mesaideyim.
yarın görüşürüz.
selammmm ben geldim ama herkesler gitmiş( hala internet bağlanmadı kızlar eve yazamıyorum o yüzden size şimdide kafeden yazıyorum herkes i,yidir inş. ben ve kızım da iyiyiz çok şükür okula bailadım artık miniklerle uğraşmaya devam ediyorum şimdilik, şırnak merkez cizre ve diğer ilçelerde özel hastane yokmuş ( en yakın yer siirt ve mardin sirrtten iyi bi hastane bulmaya çalışacam ama uzaklığı 1 saat 45 dk normal olursa yolda doğmasın çocuk
selammmm ben geldim ama herkesler gitmiş( hala internet bağlanmadı kızlar eve yazamıyorum o yüzden size şimdide kafeden yazıyorum herkes i,yidir inş. ben ve kızım da iyiyiz çok şükür okula bailadım artık miniklerle uğraşmaya devam ediyorum şimdilik, şırnak merkez cizre ve diğer ilçelerde özel hastane yokmuş ( en yakın yer siirt ve mardin sirrtten iyi bi hastane bulmaya çalışacam ama uzaklığı 1 saat 45 dk normal olursa yolda doğmasın çocuk
gunaydınnn:)
gece uykularım delıksız devam edıyor ama sabah uyanamıyorum bı turlu bugunde gec kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?