2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar merhaba benı geldım sıtenıze yarın 20 haftalık oluyorum ve kızım olcak ınsallah bu arada ıstanbul umranıye tarafında oturan varmı hangı hastaneye gıdıyosunuz renklı ultrason fıyatları nasıl kaca gıtceksınız ben afıyet hastanesınde 2 marta aldım randevu 108 mılyon dedılerr

hoşgeldin canım, Allah bağışlasın kızını sana... devlet hstaneleri bedava yapıyormuş baksana iyi fiyat vermişler sana ben 270 TL ye yaptırıcam valla yarın

şanslısın valla bizim hastaneye de cerrahpaşadan prof.gliyomuş ona göre randevu aldım
evt cnm şanslıyım bu konuda inşallah doumda kolaycana biter. Hangi dr rıza beymi

hoşgeldin cnm hayırlı olsun. ümraniye tarafında oturanlar var ama şimdi çıktı hepsi sabah gelirsen topik kalabalık oluyor. Yardımcı olamayacağım

selammmm ben geldim ama herkesler gitmiş ( hala internet bağlanmadı kızlar eve yazamıyorum o yüzden size şimdide kafeden yazıyorum herkes i,yidir inş. ben ve kızım da iyiyiz çok şükür okula bailadım artık miniklerle uğraşmaya devam ediyorum şimdilik, şırnak merkez cizre ve diğer ilçelerde özel hastane yokmuş ( en yakın yer siirt ve mardin sirrtten iyi bi hastane bulmaya çalışacam ama uzaklığı 1 saat 45 dk normal olursa yolda doğmasın çocuk

selam kızlardün eşiml barıştık bana hediye olarak yeni çıkan ıphonelardan almış, birde sinemaya gittik akşam, ewe gelincede romantik dakikalar We düzeldik şükür
laptopum annemlerde kaldığından sizlere dahil olamıyorum teldende tüm sitelere giriyorum bi kkya girmiyor aksilik:)) ben kaçar öptüm herksi

zillilerrrr kaçmışlarrr
ben mesaideyim.
yarın görüşürüz.
fmg kız çok şey kaçırdın senin kızını fatma oğluna kerttiiii

yakamoozz seni özledik yahu bağlansa da internetin daha sık görsek, hastaneler de çok uzakmış Allah kolaylık versin ya hakkaten ne zor şartlar var...

sabah tetanoz aşısı konuşulmuş. ben de oldum dün. kolumdan yapıldı, yaparken acımadı da sonradan sızladı biraz. daha önce 4 dozunu vurulmuştum ben o yüzden tek doz yeterliymiş bana.

bugün bahsetmiştik senden. siirti boşver mardine gel

gunaydınnn:)
gece uykularım delıksız devam edıyor ama sabah uyanamıyorum bı turlu bugunde gec kaldım

ya ben uyuyodum ne güzel... bugece döndüm durdum. kızım sessiz bu ara ondan galiba... ilk hareketlerinde hoplayıp zıplıodum. ben de alıştım heralde, az hareket ediyo gibi geliyo. evham yaptım sanırım ondan uyuyamadım.
havalardan bende geç uyanıyodum, evdeim ben geç kalma derdim yok ya =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…