2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnnn canımmmm sendemi kabus görenlerdensin ya hamilelikte oluyormuş ben her gün saçma sapan rüya görüyorum sağ salim kucağımıza alsak bitecek ........

ayyy inş. dün birde 10:30 gibi koltukda uyumuşum eşimin dizine yatmıştım anam ben bi hoppala kalktım ama çocuk içimde kıvrandı kıvrandı bi vurdu ama resmen uykumdan uyandırdı noluyo yaaaa dedim briden hilmi vurdu sandım korktum ayyyy

o burdaydı zaten ben de evlenmeden önce şubeden gmye geçtim bankadayken. evlendik sonra. çalıştık beraber. sonra bebişim yolda olunca işten ayrıldım. çok stresliydi işim çoookkk... =(

Günaydın kızlar, bugün bende uyuyamadım. Sende mi bankacıydın hani banka .. Bende bankacıydım ama ayrıldım.. Geçen senelerde tekrar denedim ama çok zor ve stresli evle, çocukla olmuyor işte..

my_miracle off eşimde sabh hastaydııı yaa bogazı şişmiş sesi çıkımıo offfff

aman dikkat etsin benimki 1 ay önce atlattı. ben pek üstüne düşmedim. ayyy bişeyin yok senin iyileşirsin hemen, hem nezle bu nezle, ateşin bile yok... diyeee diyeee 1 haftada iyileşti. Antibiyotik kullanmasın ama öyle dio uzmanlar...

Kuzuuuuu hoşgeldin !!!

Günaydın kızlar, bugün bende uyuyamadım. Sende mi bankacıydın hani banka .. Bende bankacıydım ama ayrıldım.. Geçen senelerde tekrar denedim ama çok zor ve stresli evle, çocukla olmuyor işte..

isim verip kötü reklam yapmiiyim de kurtuldum ohhh diyorum.. deneme aslaaa!!! 9 da eve geliodum akşam . sabah da 7de servise biniodum. düşün... hasibebacı desem bankacılar anlar...
çocukla kocayla fln olcak şey değil... bekarken iyi de evlenince ve çocuklaa asllaaa...
memur olucam ben devlette. kpss ye girebilirsem bu sene =) doğumdan sonra =)
kısmet.

nazlı değildir eşim yaa ama sabah kötü idi bogazı kıpkırmızı olmuş uff sabah ilaç verdim bunları kullan dedim ama bilemiyorum nasıl ders anlatacaks aöle

Oykum günaydın...Ayrılmak en iyisi, keşke benim de öyle bi şansım olsa da ayrılabilsem işten...

günaydın kuzucugum

Sana da günaydın erkek anası..

Hoşbuldummm, erkencsin bugün, uyku tutmamış...Yatsana kızım, beni yataktan zor toplucaklar nerdeyse, uyanamıyorum..

Günaydın canım nasılsın bugün yogun olmazsın inşaallah :)

Günaydın canım...Valla bu aralar çok yoğunum, bi günlük iş falan değil..Geçen hafta hiç gelmedim işe, şimdi onların acısı çıkıyor..

muhauhauahuaha sabah sabah şafak sezerin salak reklamı var ya ALLAAAAHHHH diye bağırıyo programda. meğer o esra ceyhanın programındaki uçan adam sabriymiş. ay ben yeni anladım ya çok mu salakım ben yaaa!!! =D

gülmek isteyen izlesin. reklamı sevmiyodum ama şimdi daha anlamlı geliyo...

Uçan Adam Sabri

İnşallah canım...memur olmakta çok zor artık, hayırlısı.. Ben kızıma hamileyken ve 11 aylık olana kadar çalıştım ama sonra dayanamadım ayrıldım.. Seviyoordum işimi aslında sonra da dönmek çok istedim ama dediğin gibi inanılmaz yoğun oluyordu ve ben hep şubede çalıştım, işler hiç bitmezdi.. Sonra 2 sene önce falan tekrar döndüm çalışçam diye tutturdum, aşimde hadi dene dedi. Ama 9 ay dayanabildim. Kızım bunalıma girdi. Zaten çocuk 9 da uyuyordu ben onu çoğu akşam göremiyordum. Son tecrübemden sonra bir daha dönmemeye karar verdim. İyice de zorlaştırmışlar hayatı bankacılara... Benim zamanlarımda bu kadar kötü değildi. Allah kurtarmış canım seni de..

Kızlaaar günaydınnn, dün bi girmedim ne tatlı muhabbet olmuş. Oku oku gözümden yaş geldiiii :)
Fatma çok geçmiş olsun eşine, aman sana geçirmesinnnnn
Bu arada channel şeker yüklemesine gidecekti bugün di mi, başka doktora gidecek olan var mı kuzu bilir kesin :)
Benim de Cuma günü Rıza Madazlı randevum var detaylı için, paniklerdeyimmm... Bi de alt taradım (kasıklarım ve altı) çok ağrıyo panikledim 2 gündür.. Kuzu senin de ağrıyordu di mi ? Özellikle çok uzun oturunca ve yürüyünce oluyor benim..

memur olmak zor evet ama bankacı olmaktan daha zor değil!! sen iyi dayanmışsın çocuğa rağmen. şube zor ama gm çok daha zordu benim için. hani şubeden kolay gibi geliyo ama... sorumluluk, yoğunluk 5-10 katı. gm yardımcısıyla dipdibe oturuodum. korkunnnnççççç!!!!
darısı tüm bankacıların başına =)

memur olun valla süt izni bile 1,5 saatten 3 saate çıkacak ohh 1 sene boyunca sabah 8-14:00 çalışaca bide öğle aram var 12-13:00 arası rahat

Günaydın kuzu... Ayrılmak iyi de aslında ben ev hayatına çok zor adapte oldum senelerce çalıştıktan sonra.. Eve son denemeden sonra iyice adapte oldum.Ondan önce çalışçam, çalışçam diye tutturuyordum. Şimdi memnunum halimden ama tam anlamıyla ev hanımı olamadım aslında.. Ev gezmesini falan hiç sevmiyorum sıkılıyorum mesela.. Kimselere gidipte akşama kadar oturamam.. Ancak kahveye falan giderim yada dışarda falan vakit geçirmek istiyorum.. Basıyor ev bana. Annelerimiz gün falan yapardı ya bana çok uzak onlar.. Çalışmak güzel aslında işin de rahatsa..

Bende geçen hafta gittim Rıza bey e çok tatlı bir doktor..

Günaydın canım..Evet, dün muhabbet koyuydu kaçırdın...Millet birbirine kız kertti durdu...
Bildiğim sadec channel var doktora gidecek olan, başka yok sanırım..Panikleme hiç, Allahın izniyle detaylıdan çok güzel haberlerle geleceksin, iyi şeyler düşün hep..Pozitif ol ki, pozitif sonuçlar al..
Kasıklarım benim ağrıyo evet, doğru hatırlıyorsun ama akşamları oluyo, et kesilmiş gibi..Sanırım çok hızlı yürüdüğümden oluyor..Dinlenince geçiyor, şu an yok mesela, akşama gene olur, kilo aldık vücut artık zorlanıyor herhalde taşımakta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…