memur olun valla süt izni bile 1,5 saatten 3 saate çıkacak ohh 1 sene boyunca sabah 8-14:00 çalışaca bide öğle aram var 12-13:00 arası rahat
Günaydın kuzu... Ayrılmak iyi de aslında ben ev hayatına çok zor adapte oldum senelerce çalıştıktan sonra.. Eve son denemeden sonra iyice adapte oldum.Ondan önce çalışçam, çalışçam diye tutturuyordum. Şimdi memnunum halimden ama tam anlamıyla ev hanımı olamadım aslında.. Ev gezmesini falan hiç sevmiyorum sıkılıyorum mesela.. Kimselere gidipte akşama kadar oturamam.. Ancak kahveye falan giderim yada dışarda falan vakit geçirmek istiyorum.. Basıyor ev bana. Annelerimiz gün falan yapardı ya bana çok uzak onlar.. Çalışmak güzel aslında işin de rahatsa..
Bende geçen hafta gittim Rıza bey e çok tatlı bir doktor..
Memur olmak süper canım ben o anlamda demedim.. Kpss ile iş bitmiyor ki atamıyorlar.. Zorlaştırdılar iyice onu dedim. yoksa keşkem bende olsam canım..
Günaydın canım..Evet, dün muhabbet koyuydu kaçırdın...Millet birbirine kız kertti durdu...
Bildiğim sadec channel var doktora gidecek olan, başka yok sanırım..Panikleme hiç, Allahın izniyle detaylıdan çok güzel haberlerle geleceksin, iyi şeyler düşün hep..Pozitif ol ki, pozitif sonuçlar al..
Kasıklarım benim ağrıyo evet, doğru hatırlıyorsun ama akşamları oluyo, et kesilmiş gibi..Sanırım çok hızlı yürüdüğümden oluyor..Dinlenince geçiyor, şu an yok mesela, akşama gene olur, kilo aldık vücut artık zorlanıyor herhalde taşımakta..
Günaydın kuzu... Ayrılmak iyi de aslında ben ev hayatına çok zor adapte oldum senelerce çalıştıktan sonra.. Eve son denemeden sonra iyice adapte oldum.Ondan önce çalışçam, çalışçam diye tutturuyordum. Şimdi memnunum halimden ama tam anlamıyla ev hanımı olamadım aslında.. Ev gezmesini falan hiç sevmiyorum sıkılıyorum mesela.. Kimselere gidipte akşama kadar oturamam.. Ancak kahveye falan giderim yada dışarda falan vakit geçirmek istiyorum.. Basıyor ev bana. Annelerimiz gün falan yapardı ya bana çok uzak onlar.. Çalışmak güzel aslında işin de rahatsa..
Belki çocuklar büyüyünce farklı bi sektöre geçersin canım , daha rahat saatleri olan. Bankacılık gerçekten çok zooor..
Uzun uzun bakıyor mu Öyküm, neler anlatıyor? Nesine bakıyor? Feci merak ediyorummm..
evt yani kafan rahat oluyo izinlerde sıkıntı olmuyo iznini alıp çıkıyorsun kimsede bişey diyemez sana yani tedirginlik olmuyo.. ne hakkın varsada çatır çatır alıyorsunbak fatma da diyo memur olun diye. bi amire bakarsın, ona da raporunla eyw der geçersin. özelde sıkıysa de bakalım, 2 gün sonra ya kapıya, ya sürünmeye...
ev hanımı olmak mı asllaaa!!!! ev gezmesi fln hayatımda yapmadım yapamam =)) evde dvd izliorum, tv, müzik, kitap, internet tabiiki.. yemek yapıyorum, kocacığıma süsleniyorum. ay vakit nasıl güzel geçiyor. istediğim zaman dışarı çıkıyorum, geziyorum... özgürüm ... ama memur olursam da pek farklı olmaz hayat, 9 da iş başı 1 saat öğlen arası, 4 buçukta paydosss....
oğğğhhhh keyfe gelll.... =) tabi tüm memurlar öyle deil ama ossun hayali güzel...
Yaaa ağırlaşıyoruz demek ki artık.. Son 2 ayı düşünemiyorum beeenn.. Korkunççç
bak fatma da diyo memur olun diye. bi amire bakarsın, ona da raporunla eyw der geçersin. özelde sıkıysa de bakalım, 2 gün sonra ya kapıya, ya sürünmeye...
ev hanımı olmak mı asllaaa!!!! ev gezmesi fln hayatımda yapmadım yapamam =)) evde dvd izliorum, tv, müzik, kitap, internet tabiiki.. yemek yapıyorum, kocacığıma süsleniyorum. ay vakit nasıl güzel geçiyor. istediğim zaman dışarı çıkıyorum, geziyorum... özgürüm ... ama memur olursam da pek farklı olmaz hayat, 9 da iş başı 1 saat öğlen arası, 4 buçukta paydosss....
oğğğhhhh keyfe gelll.... =) tabi tüm memurlar öyle deil ama ossun hayali güzel...
Ya ilk gidince bebekte bir problem var mı dedi, bizde yok dedik... Sonra baktı, tek tek organlarını falan gösterdi.. Sonra ablası var dışarda diyince çağırsanıza kardeşini görsün falan dedi. Aslıyla çok ilgilendi.. Sonra da bana espri yaptı.. Karnımdaki morlukları görüp(iğneden dolayı oluşan) eeee işte analık bu, babalık fosss dedi. Çok güldük eşimle.. Çok tatlı bir doktor. Ama çok kısa 10 dk. falan sürdü topu topu, onon için eşim biraz hayal kırıklığına uğradı. Bu kadar parayı bunun için mi verdik dedi. Ama bence bebekte sorun olmayınca uzatmadı herhalde ben memnun kaldım. Ama soruyor sizin sormak istedğiniz var mı diye bizde çok konukan olmayınca fazla uzun sürmedi. Siz biraz uzun uzun sorun bence. Biz karı koca, doktora gidince çok geriliyoruz onun için nutkumuz tutuluyor..
Yaaa ağırlaşıyoruz demek ki artık.. Son 2 ayı düşünemiyorum beeenn.. Korkunççç
Bak o anlattıkların tam benlik, günlere gideyim, sabahları müge anlı izleyeyim, öğleden sonra esra erola bakayım çekirdek çitleyeyim..Böyle hayallerim var benim..Ama imkansız..Belki dediğin gibi evde duramam zor gelir..Ben okulu bitirir bitirmez çalışmaya başladım, hatta okurken de yaz tatillerinde çalışırdım sürekli..Artık yorulduğumu hissediyorum..Yemek sorun oluyor, akşam gidip alel acele özensiz hazırlanmış sofralar hiç hoş olmuyor..Kocişle güzel sofralarda yemekler yemek isterdim hergün, kızımız da olurdu yanımızda..Bizim Öykümüz..Ama diyorum ya, şimdilik sadece hayal bunlar..Ege gibi piyangodan para çıksın bekliyorum, o zaman anca gerçek olur hayallerim.
egeeeeeeeeeeeeeee gelmişşşş...hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
Valla son iki ayda oturamıyosun, kalkamıyosun, yürüyemiyorsun, çocuk bi tepikliyor, canın acıyor... Aslında son ,iki değilde son ay böle canım.. Zor oluyor tabi, büyüyünce. Beni şimdiden uyutmamaya başladı benim kız çok sıkı tekmeler savuruyor ve galiba gece hiç uyumuyor.. Gece her kalktığımda beni tepikliyor ve ben kuzucuk yüzünden bir daha uykuya dalamıyorum.. Bu benim küçük kızım yaramaz olcak herhalde teyzeleri...
Bu arada Ege nerde yaaaaaaaaaa....gelsin artıkın..
bak fatma da diyo memur olun diye. bi amire bakarsın, ona da raporunla eyw der geçersin. özelde sıkıysa de bakalım, 2 gün sonra ya kapıya, ya sürünmeye...
ayyy kıskandıriyim mi seni=)
hergün o abuk ama komik programları izliyorum ben =) hep çalıştım ben de üniv. boyunca da...okuldan sonra da direk çalışmaya başladım ama bankacılıktan isyan bayrağını çekip, evde oturmaya karar verdim =)
tabi çalışcam sonra ama dua ediyorum bol bol, piyango çıksın, bilmediğim amcamdan miras kalsın, yolda altın külçesi buliim falan diye...
enerjimi bu yönde harcıyorum şimdilik ....=)
Ev hanımı olmak böyle birşey işte canım, "ev hanımı olmak mı aslaaa" diyorsun ya :) gezmek, özgür olmak, kocana süslenmek, rahat rahat tv izlemek ev hanımı olmak zaten :)
varyaa dün gecede benim veelt hoplattı uyordum koltukda bi çaktı ama ben zıpladım yerimde noluyo yaa dedim hilmi vurdu sandım megersem çocuk çakmış bna varyaa nasıl korktum ama ufffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?