bak fatma da diyo memur olun diye. bi amire bakarsın, ona da raporunla eyw der geçersin. özelde sıkıysa de bakalım, 2 gün sonra ya kapıya, ya sürünmeye...
ev hanımı olmak mı asllaaa!!!! ev gezmesi fln hayatımda yapmadım yapamam =)) evde dvd izliorum, tv, müzik, kitap, internet tabiiki.. yemek yapıyorum, kocacığıma süsleniyorum. ay vakit nasıl güzel geçiyor. istediğim zaman dışarı çıkıyorum, geziyorum... özgürüm ... ama memur olursam da pek farklı olmaz hayat, 9 da iş başı 1 saat öğlen arası, 4 buçukta paydosss....
oğğğhhhh keyfe gelll.... =) tabi tüm memurlar öyle deil ama ossun hayali güzel...
Ya ilk gidince bebekte bir problem var mı dedi, bizde yok dedik... Sonra baktı, tek tek organlarını falan gösterdi.. Sonra ablası var dışarda diyince çağırsanıza kardeşini görsün falan dedi. Aslıyla çok ilgilendi.. Sonra da bana espri yaptı.. Karnımdaki morlukları görüp(iğneden dolayı oluşan) eeee işte analık bu, babalık fosss dedi. Çok güldük eşimle.. Çok tatlı bir doktor. Ama çok kısa 10 dk. falan sürdü topu topu, onon için eşim biraz hayal kırıklığına uğradı. Bu kadar parayı bunun için mi verdik dedi. Ama bence bebekte sorun olmayınca uzatmadı herhalde ben memnun kaldım. Ama soruyor sizin sormak istedğiniz var mı diye bizde çok konukan olmayınca fazla uzun sürmedi. Siz biraz uzun uzun sorun bence. Biz karı koca, doktora gidince çok geriliyoruz onun için nutkumuz tutuluyor..
Sorma yaa, eşim resmen acıyarak bakıyor artık halime...Sabah ayakkabılarımı giyecektim, eğilirken zorlanıyorum biraz..Ben giydireyim mi dedi...Dur dedim, daha ölmedik, şu an sürünüyoruz, giyemez hale gelirsem giydirirsin..
varyaa dün gecede benim veelt hoplattı uyordum koltukda bi çaktı ama ben zıpladım yerimde noluyo yaa dedim hilmi vurdu sandım megersem çocuk çakmış bna varyaa nasıl korktum ama ufffffffff
Kız hilmi niye çaksın sana...
Adam vuramaz, hıncını çocuk alır işte böylee..Benimki de bazen hızlı tekmeliyo, suratım değişiyor, eşim diyoo ne oluyo..Diyorum dayak yiyorum..Seninki acıktı.
Bak o anlattıkların tam benlik, günlere gideyim, sabahları müge anlı izleyeyim, öğleden sonra esra erola bakayım çekirdek çitleyeyim..Böyle hayallerim var benim..Ama imkansız..Belki dediğin gibi evde duramam zor gelir..Ben okulu bitirir bitirmez çalışmaya başladım, hatta okurken de yaz tatillerinde çalışırdım sürekli..Artık yorulduğumu hissediyorum..Yemek sorun oluyor, akşam gidip alel acele özensiz hazırlanmış sofralar hiç hoş olmuyor..Kocişle güzel sofralarda yemekler yemek isterdim hergün, kızımız da olurdu yanımızda..Bizim Öykümüz..Ama diyorum ya, şimdilik sadece hayal bunlar..Ege gibi piyangodan para çıksın bekliyorum, o zaman anca gerçek olur hayallerim.
Ya ilk gidince bebekte bir problem var mı dedi, bizde yok dedik... Sonra baktı, tek tek organlarını falan gösterdi.. Sonra ablası var dışarda diyince çağırsanıza kardeşini görsün falan dedi. Aslıyla çok ilgilendi.. Sonra da bana espri yaptı.. Karnımdaki morlukları görüp(iğneden dolayı oluşan) eeee işte analık bu, babalık fosss dedi. Çok güldük eşimle.. Çok tatlı bir doktor. Ama çok kısa 10 dk. falan sürdü topu topu, onon için eşim biraz hayal kırıklığına uğradı. Bu kadar parayı bunun için mi verdik dedi. Ama bence bebekte sorun olmayınca uzatmadı herhalde ben memnun kaldım. Ama soruyor sizin sormak istedğiniz var mı diye bizde çok konukan olmayınca fazla uzun sürmedi. Siz biraz uzun uzun sorun bence. Biz karı koca, doktora gidince çok geriliyoruz onun için nutkumuz tutuluyor..
Canım tabi hayırlısı, ben çalışmadığım dönemde de boş durmadım zati.. Anaokulu öğretmenliği için tırmaladım. Şimdi Aöf den tamamladım onun için bende Kpss ye gircem canım ama bu sene değil seneye inşallah.. O yarım gün daha iyi dimi.. Ama eşime kalsa o hiç istemiyor 3 kuruş için çalışma diyor. Haspam maaşlarımı hiç beğenmezdi zaten..
Oyyy maşallahhhhdarısı benimm ve channel'İn başına..
Ege kızmasın açıklama yapiyimmmm hemen ; tekme hissetmiyoruz daha :) bebikleri hissediyoruzz
öykümün bahsettiği şekilde ev hanımı olmak asla dedim ben çilekcim =) hane ev gezmesi, komşuluk gibi... klasik hal...
ben sadece çalışmıyorum diyorum =) istersem istediğim yerde iş bulabilirim ama keyifli böyle... stressiz rahat... bende bi cv var hem üffff uheuehuehe=) kendini de avutmak olsa, zorunlu hallerden olduğu için de olsa, mutluyummmmm!!!!
ayyy kıskandıriyim mi seni=)
hergün o abuk ama komik programları izliyorum ben =) hep çalıştım ben de üniv. boyunca da...okuldan sonra da direk çalışmaya başladım ama bankacılıktan isyan bayrağını çekip, evde oturmaya karar verdim =)
tabi çalışcam sonra ama dua ediyorum bol bol, piyango çıksın, bilmediğim amcamdan miras kalsın, yolda altın külçesi buliim falan diye...
enerjimi bu yönde harcıyorum şimdilik ....=)
İşte böyle şeyleri seversen zevkli bence yoksa, gez gez hergün nereye gitçen... Sıkıcı yani.. Ama bence çalışmak güzel ya hem senin işinde çok yorucu değil ya bence devam et...
Bak ben mesela hiç hissetmedim bebiki..Direk tekme attı, öyle kıpırdama falan olmadı hiç...Olduysa da ben anlamadım, millet gaz mı bebek mi diyordu ya, benim gaz maz hiçbişey yoktu..Sonra tekme attı..İlk tekme atmayı öğrendi herhalde benimki..Sonradan dönmeyi kıpırdamayı öğrendi, ya da ben sonradan hissettim..Artık göbeğe bakarak görebiliyorum tekmelerini ama..Karnım yukarı doğru pıtlıyoo..Çok güzel oluyo..
Kız hilmi niye çaksın sana...
Adam vuramaz, hıncını çocuk alır işte böylee..Benimki de bazen hızlı tekmeliyo, suratım değişiyor, eşim diyoo ne oluyo..Diyorum dayak yiyorum..Seninki acıktı.
Günaydın kızlar :87::87::87::87::87::87:
ahanda çekiliinnn herkeşler dursun benim dünürüm gelmişşşşşşşşşşşşşşş fmg canım dünürüm hoşgeldin
ahanda çekiliinnn herkeşler dursun benim dünürüm gelmişşşşşşşşşşşşşşş fmg canım dünürüm hoşgeldin
varyaa dün gecede benim veelt hoplattı uyordum koltukda bi çaktı ama ben zıpladım yerimde noluyo yaa dedim hilmi vurdu sandım megersem çocuk çakmış bna varyaa nasıl korktum ama ufffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?