2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım tabi hayırlısı, ben çalışmadığım dönemde de boş durmadım zati.. Anaokulu öğretmenliği için tırmaladım. Şimdi Aöf den tamamladım onun için bende Kpss ye gircem canım ama bu sene değil seneye inşallah.. O yarım gün daha iyi dimi.. Ama eşime kalsa o hiç istemiyor 3 kuruş için çalışma diyor. Haspam maaşlarımı hiç beğenmezdi zaten..

Bize de normal kontrolde doktor soracak bişeyiniz var mı diyor bizim nutkumuz tutluyor yok diyip öıkıyoruz :) Halbuki bütün ay konuşuyoruz şunu soralım bunu soralım diye :)
Rıza Hocaya ne sorsak aceeppp :) Walla benim eşim de kesin der, bu kadar parayı biz bunun için mi verdik diye :)

O zamanlar da geleceekkkk :) ayakkabılarımızı kocalar giydirecek, tırnaklarımızı bile kesecekler :)

varyaa dün gecede benim veelt hoplattı uyordum koltukda bi çaktı ama ben zıpladım yerimde noluyo yaa dedim hilmi vurdu sandım megersem çocuk çakmış bna varyaa nasıl korktum ama ufffffffff

Oyyy maşallahhhh darısı benimm ve channel'İn başına..
Ege kızmasın açıklama yapiyimmmm hemen ; tekme hissetmiyoruz daha :) bebikleri hissediyoruzz

Kız hilmi niye çaksın sana...
Adam vuramaz, hıncını çocuk alır işte böylee..Benimki de bazen hızlı tekmeliyo, suratım değişiyor, eşim diyoo ne oluyo..Diyorum dayak yiyorum..Seninki acıktı.

kız hiç çocugunkine benzemiyo koc aadam gibi fena çaktı yaa uyuyordum ya bide ne oldugumu bilemedim

İşte böyle şeyleri seversen zevkli bence yoksa, gez gez hergün nereye gitçen... Sıkıcı yani.. Ama bence çalışmak güzel ya hem senin işinde çok yorucu değil ya bence devam et...

Öyküm karnındaki morluklar kan sulandırıcı iğnelerden değilmi benimde çok morluklar olmaya başlamıştı hematomlar oluşuyor diye doktor kesti sabahları aspirin içiyorum seninki ne iğnesi

eheehe 3 kuruş 5 kuruş, keyifliyse çalışmak güzel tabi, hemde ogghh yarım gün. ben işletme mezunuyum, öğretmen olmam zor... o yüzden standart memur olcam =) bankada vergi dairesine giderdim, tüm kadınlar örgü örüp kitap okuyodu, çok imrenirdim onlara...
biz elimizde koca koca evraklar sabahtan akşama koştur dur hedef hedef diye... peeehhh!!! =)

Oyyy maşallahhhh darısı benimm ve channel'İn başına..
Ege kızmasın açıklama yapiyimmmm hemen ; tekme hissetmiyoruz daha :) bebikleri hissediyoruzz

Bak ben mesela hiç hissetmedim bebiki..Direk tekme attı, öyle kıpırdama falan olmadı hiç...Olduysa da ben anlamadım, millet gaz mı bebek mi diyordu ya, benim gaz maz hiçbişey yoktu..Sonra tekme attı..İlk tekme atmayı öğrendi herhalde benimki..Sonradan dönmeyi kıpırdamayı öğrendi, ya da ben sonradan hissettim..Artık göbeğe bakarak görebiliyorum tekmelerini ama..Karnım yukarı doğru pıtlıyoo..Çok güzel oluyo..

Evde olmak başlı başına mutluluk sebebi bence zaten :) çook mutlu ol :) insan kendini evde daha fazla geliştirebilir bence..
işte hep aynı şeyleri yapıyoruz, tıkılıyoruz bi iş yerinin içine
ne mezunuydun canım sen?

İşte ben o programları izleyemiyorum zati tv izlemeyi de çok sevmem.. Cinsim kızım ben .

ahanda çekiliinnn herkeşler dursun benim dünürüm gelmişşşşşşşşşşşşşşş fmg canım dünürüm hoşgeldin

İşte böyle şeyleri seversen zevkli bence yoksa, gez gez hergün nereye gitçen... Sıkıcı yani.. Ama bence çalışmak güzel ya hem senin işinde çok yorucu değil ya bence devam et...

Zaten mecburum..Allahtan işim rahat..Dün patron diyor zatn, doğuma kadar çalıştırcam seni, doğuma birlikte gidecez, bebeği eşine verecez işe gelmeye devam...Oldu dedim..
Adamlar benim evime yakına taşınıyorlar sırf işi bırakmayayım diye..Ben istesem de, iş beni bırakmıyor yani..

yaa insan hamile olduğunu en fazla bu zamanlarda anlar herhalde :) seninki durdu durdu tekmeyi birden vurduuu :) hani konuşmayıp konuşmayıp birden cümle kurmaya başlayan çocuklar gibi :)

Kız hilmi niye çaksın sana...
Adam vuramaz, hıncını çocuk alır işte böylee..Benimki de bazen hızlı tekmeliyo, suratım değişiyor, eşim diyoo ne oluyo..Diyorum dayak yiyorum..Seninki acıktı.

deli kuzu yaaa!!! =D =D =D benimki de ben hoplayınca öyle diyo. dayak mı atıo benimki yine sana diye =)
uheuheuhe

ahanda çekiliinnn herkeşler dursun benim dünürüm gelmişşşşşşşşşşşşşşş fmg canım dünürüm hoşgeldin

Fmg, gitti kızım senin kız...Sen kaç ay karnında taşı, besle büyüt, delinin biri gelsin kapıversin kızı...
Dün kınasını yaktık, sen malum işteydin göremedin..Artık düğüne inşallah..

Fmgg senin kızı fatmaya kerttik
öyküm senin kızıda blue oğluna kerttik
benimkide bircenin oğuna kerttik
dün söz kesildi çok güzel şenlik vardı

varyaa dün gecede benim veelt hoplattı uyordum koltukda bi çaktı ama ben zıpladım yerimde noluyo yaa dedim hilmi vurdu sandım megersem çocuk çakmış bna varyaa nasıl korktum ama ufffffffff

Eeeeee seninkinde erkek kuvveti var bacım
Benimkide çok haraketli yanlışlıkla uyanırsam gece bir daha dalamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…