2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar oda takımı almayı düşünüosanız eğer ,erken davranmakta fayda var... yoğun boya kokusu oluyo ve kolay kolay çıkmıo :44:

benim tecrübeli bi arkadaşım sterilizator e gerek olmadığını söyledi.. biberon ve emzikleri 5-6 dk kaynamış suda bekletmek yeterliymiş temizliği için.. sterilizator hem çok yer kaplıyormuş hem de büyük bi artısı yokmuş..

arkadaşlar oda takımını eğer yaptıracaksanız kesinlikle erken yaptırın gerçektende kokusunun geçmesi baya uzun sürüyor bebek bakım kremlerine gelince sebamedi dr umuz önerdiği için almıştık ama şampuanı hiç yaramadı saçındaki konak gitmek bilmedi şampuanı değiştirince iyileşti.yani her bebeğin cildi farklı.bide şeker yüklemesi bende bu hafta 23 haftalık olucam ve doktorumuz bu hafta yapalım dedi bende gidicem bakalım inş. ii haberlerle dönerim.kızlar aranızda kabızlık sorunu çeken varmı neler yapıyosunuz peki? birde çatlak kremi olarak ne kullanıyosunuz ben lierack aldım.

arkadaşlar oda takımını eğer yaptıracaksanız kesinlikle erken yaptırın gerçektende kokusunun geçmesi baya uzun sürüyor bebek bakım kremlerine gelince sebamedi dr umuz önerdiği için almıştık ama şampuanı hiç yaramadı saçındaki konak gitmek bilmedi şampuanı değiştirince iyileşti.yani her bebeğin cildi farklı.bide şeker yüklemesi bende bu hafta 23 haftalık olucam ve doktorumuz bu hafta yapalım dedi bende gidicem bakalım inş. ii haberlerle dönerim.kızlar aranızda kabızlık sorunu çeken varmı neler yapıyosunuz peki? birde çatlak kremi olarak ne kullanıyosunuz ben lierack aldım.

gunaydınnn...
cılekkkkkkkkkk napıyorr bebısss cuma gordunmuuuu??????????

Günaydınnnn canımmmmmmmmm,
Gördük Cuma günü, c.tesi de kendi doktorumda gördük aylık kontrolde :)
Normalmiş Allaha şükür her şeyi
520 gr. olmuş kuzu.. O hareket etmiyor dediğim çocuk sürekli tekme atıyordu çok güldük :))
Sizler napıyorsunuuzz?

eyy ahali hepinize günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnn

oyy benim kuzuma oyyy benim gelinime maşallah diyelim nazarlardan saklasın

Günaydın diyip kaçıyorum..Bni merak etmeyin, bu hafta çok yoğunum..Hiç girmeyebilirim de...
Çilek bebişe çok sevindim, maşallah kuzucuğa, kocaman olmuş...
Fazla yazamıyorum, kaçıyorum..Ben yokken çok kaynatmayın..

ayyy masallah kuzuyaa canım ya cok sevındımmmm.....demekkı sen hıssetmıyorsunn bızımkıde h.sonu kuzenıne cok oynastı ama dunden berı tık yok canım:)

ufff neyseeee çöok bekletme bizi heeeee

ayyy masallah kuzuyaa canım ya cok sevındımmmm.....demekkı sen hıssetmıyorsunn bızımkıde h.sonu kuzenıne cok oynastı ama dunden berı tık yok canım:)

Doktora sordum canım bu arada akıntı konusunu, suyun gayet iyi öyle bişey olmamıştır. normal akıntıdır o ama çok olursa tabii haberim olsun dedi
Bi de benim kasıklarımın çok altında ciddi bir kramp ve ağrı oluyordu ona da normal dedi

sabah okudum çok hoşuma gitti sizinlede paylaşıyım dedim ..........

Neden yeniden dirileceğiz?

Kur'an-ı Kerim'de buyuruluyor ki: "Sizi (aslınızı) ondan (topraktan) yarattık." (Taha, 55) İnsanın yapısında 16 element vardır. Bu 16 element aynen toprakta da vardır. Anatomik bakımdan insanın yapısıyla toprağın yapısı aynıdır. Hayat da Allah'ın hayat sıfatındandır. Bu sebepten beden ölür, ruh ölmez.

Mahkeme-i Kübra'da hesap verecek olan ruhtur. Bu ölmüş, kemikleri çürümüş insanlar nasıl dirilir, diyorlar. İnsanı topraktan yaratan Allah ikinci defa yine yaratır. İnsan cenazesi, tohumlar ve çekirdekler gibi toprağa girer; bitkiler dünyaya döner, insan, ruhuyla ahirete gider.

Neden dirileceğiz?

Dünyada adalet yerini bulmuyor. Halbuki Allah'ın adalet sıfatı vardır. Ölenler dirilecek, muhakeme edilecek. Zalimler ceza alacak. Mazlumlar mükâfatlandırılacak. Böylece Allah'ın adalet sıfatı tecelli etmiş olacak. Nasıl ki hastalık Allah'ın şafi sıfatını ister, acıkmak rezzak sıfatını ister. Ölmek de Allah'ın adalet sıfatını ister. Allah rahman ve rahimdir. Yani bir insan Allah'ın hangi sıfatına iltica ederse öyle muamele görür. Biz Allah'ın rahman ve rahim sıfatına sığınıyoruz, yani affına sığınıyoruz.

İbadetimize, ilmimize, hizmetimize asla güvenmiyoruz!.. Günah işlemeyen insan olamaz. Çünkü Allah melekleri yaratmış, günah işlemezler. Şeytanları yaratmış, sevap işlemezler. İnsanları yaratmış, hem sevap hem günah işlerler. Yani her yaratık yapısıyla uygun bir hayat yaşıyor. Melek günahı bilmez. Şeytan sevaba yaklaşamaz. Çünkü yapıları böyle. Fakat insanın organizması haram işlemeye müsaittir. İnsanları sevk eden, zevkleri ve menfaatleridir. Her insanda bu hal vardır. Mesela birisi diyor ki: "Ben içki içeceğim." "Neden?" diyoruz, "Canım istiyor." diyor. Bir başkası diyor ki, "Ben camiye gideceğim." "Neden?" diyoruz; "Allah emrettiği için." diyor. Bu tabloya çok dikkat etmek lazım. İki insandan biri canının istediğini yapıyor. Yani onun Rabb'i canıdır, nefsidir. Çünkü Rab kelimesinin manası terbiye edendir.

Bir insan ya Kur'an ahlakıyla ahlaklanacak veya nefsine göre yaşayacak. Kur'an dışındaki hayat Müslümanca yaşamanın dışındadır. İslamiyet gün gün hatta saat saat yaşanır. Çünkü her an ölme ihtimalimiz var. Öyleyse İslamiyet'i yaşarken ölmek cennetin yolunda ölmektir. Şuur, heyecan, cezbe; onlar bizim elimizde olmayan şeylerdir. Bizim elimizde olan iradedir. Geçmişi bırak geri döndüremezsin. Geleceği bırak hükmedemezsin. Bulunduğun ânı İslam'a uydur. Eğer ayağın kaymış günah işlemişsen tövbeyle temizlen. Derler ki harama bakan göz, gözyaşıyla gusül abdesti alır. Her haram bir bataklıktır. Bataklıklar insan yutan kumsallara benzer...

Ona düşen perişan olur...

günaydın kızlar...
Güne çok güzel haberle başladık maşallah çilek sinsi sinsi büyütmüşsün kızı . Fmg nin kızına yetişmiş . Gözünaydın cnm.
Kuzu hayırdır yoğunsun sanırım.kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…