2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben normal ay hesabı yapıyorum banane :)) gözüme küçük görünüyor yoksa 23. haftadayız 6. ayın bitmesine iki hafta var işte

evet 4 haftayı bir ay hesaplayınca son ay 10 aylık oluyor şu hamilelik ayını hesaplamayı öğrenemedim bi türlü zaten

evet 4 haftayı bir ay hesaplayınca son ay 10 aylık oluyor şu hamilelik ayını hesaplamayı öğrenemedim bi türlü zaten

son adetim 15 eylüldü benim, 15inden 15ine hesapıyorum ben. 4 hafta hesaplayınca önden gidiyor. sadece şubat 4 hafta, diğerlerinde 2-3 gün fazla. en iyisi hafta söylemek aslında.

merhaba arkadaşlar bende bugun itibari ile 25+2 günlük hamileyim ve 53 ile hamile kaldım 60 oldum şu anda.istanbulda yaşayanlar haberleri var mıydı bilmiyorum ama anne bebek fuarına gittim bugün yeşilköyde.cok güseldi .bebek arabamızı aldık.minik beşiğimizi aldık ama oda beğenemedik bi o kaldı inş onu da hallederiz....salı günü şeker yüklemem kontrolüm ve tetenoz aşkım var çok heycanlıyım bu şeker yüklemesi nasıl oluyoo?????

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bebek arabasını fuardan mı aldınız ya kampanya falan varmıydı gitsemiydik acaba :)))

yakamozcum cok geçmiş olsunnn

kızlar nasıl olmuş bir tekini ördüm şimdilik:)
Eki Görüntüle 144496

ellerine sağlıkkk harika olmuslarrrrr ))

güle güle kullansın bebişiniz. arabayı ne kadara aldınız?

uygun aldık çünkü ben gitmeden önce araştırmıştım beğendiğim bebek arabalarını bunu 150 tl ye ucuz aldık normal fiyatından....ii oldu 150 tl yide başka şeylerde kullandık tabi fuarda....
arkadaşlar bebek bakım ürünlerini hangi marka alıyosunuz bugun karar verip alamadım bi türlü....

ben normal ay hesabı yapıyorum banane :)) gözüme küçük görünüyor yoksa 23. haftadayız 6. ayın bitmesine iki hafta var işte

kız asıl ay hesabı yapınca küçük görünüyor benim gözüme :) neyse o hem küçüğü büyüğü mü var
artık 10.aya kadar yolun var ozaman :)))))

hangi marka aldınız arabayı?
ben bebek bakım ürünleri hakkında falan hiç birşey bilmiyorum ki :)
daha o tarz alışverişlere baslamadık biz

son adetim 15 eylüldü benim, 15inden 15ine hesapıyorum ben. 4 hafta hesaplayınca önden gidiyor. sadece şubat 4 hafta, diğerlerinde 2-3 gün fazla. en iyisi hafta söylemek aslında.

evet o zaman benimki de 23ünden 23üne hesaplarsam 5 aylık oluyor hafta hesabına da uygun oluyor ..

ay ne güzel canım valla baya kar etmişsiniz güle güle kullanın :)
bakım ürünlerinde arkadaşlar sebamed i öneriyorlardı daha önce konuşulmuştu, niveayı önermiyolardı alerji yapıyomuş galiba.. ama daha erken değil mi? onların kullanma tarihleri oluyor ya bence doğuma çok yakın almak daha iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…