- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
selam kızlar nasılsınız bugün?
canım daha 22 haftalıksın 6 ay değil hatta 5 aylık hemen hemen..şöyle hesaplayınca kolay oluyor, hamilelik 40 hafta, ve 9 ay. ben mesela 21deyim, daha 5 aylık bile olmuyor bu durumda...
oy oyyy oyyy yesinler onun converselerini :)))) ay çook güzel maşallah annesi, oğluşun bunları küçültsün de araba süsü diye arabaya asın :)))
sağol canım, aklıma gelmemişti güzel olur arabaya:)) babam yeğenimin çorabını asmıştı çok tatlı oluyor.
ben de bitirdiğim ayı söylüyorum, 5 aylık diyorum. yoksa son ayda 10 aylık dememiz gerek
evet 4 haftayı bir ay hesaplayınca son ay 10 aylık oluyorşu hamilelik ayını hesaplamayı öğrenemedim bi türlü zaten
merhaba arkadaşlar bende bugun itibari ile 25+2 günlük hamileyim ve 53 ile hamile kaldım 60 oldum şu anda.istanbulda yaşayanlar haberleri var mıydı bilmiyorum ama anne bebek fuarına gittim bugün yeşilköyde.cok güseldi .bebek arabamızı aldık.minik beşiğimizi aldık ama oda beğenemedik bi o kaldı inş onu da hallederiz....salı günü şeker yüklemem kontrolüm ve tetenoz aşkım var çok heycanlıyım bu şeker yüklemesi nasıl oluyoo?????
slm kızlarrr çok hastayım bencumatesi grip belirtileri göstermeye başladı bugün ağırlaştı hafta sonu diye doktorada gidemedim zaten en yakın hastane 1 buçuk saat uzaklıkta hafta içide çalışıyorum gidemiycem rapor hakkımda kısıtlı oldugu için doğum sonrasına saklıyorum ama gitgide kötüleşiyor burnum tıkalı gözlerim sulanıyor başımda bir ağırlık var bademciklerimde şişmiş gibi sanki nasıl geçer kızlar bu grip ilaçta kullanamıyoruz zaten evde ıhlamurda kalmamış nane de yasak ne içecem ben
kızlar nasıl olmuş bir tekini ördüm şimdilik:)
Eki Görüntüle 144496
evet fiyatlar normele göre uygundu özellikle peşinde indirim çoktuu.........selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebek arabasını fuardan mı aldınız ya kampanya falan varmıydı gitsemiydik acaba :)))
evet fiyatlar normele göre uygundu özellikle peşinde indirim çoktuu.........
güle güle kullansın bebişiniz. arabayı ne kadara aldınız?merhaba arkadaşlar bende bugun itibari ile 25+2 günlük hamileyim ve 53 ile hamile kaldım 60 oldum şu anda.istanbulda yaşayanlar haberleri var mıydı bilmiyorum ama anne bebek fuarına gittim bugün yeşilköyde.cok güseldi .bebek arabamızı aldık.minik beşiğimizi aldık ama oda beğenemedik bi o kaldı inş onu da hallederiz....salı günü şeker yüklemem kontrolüm ve tetenoz aşkım var çok heycanlıyım bu şeker yüklemesi nasıl oluyoo?????
inş ii günlerde kullanır ana kucağı bebek arabası 400 tl ye aldıkgüle güle kullansın bebişiniz. arabayı ne kadara aldınız?
inş ii günlerde kullanır ana kucağı bebek arabası 400 tl ye aldık
ben normal ay hesabı yapıyorum banane :)) gözüme küçük görünüyor yoksa 23. haftadayız 6. ayın bitmesine iki hafta var işte
uygun aldık çünkü ben gitmeden önce araştırmıştım beğendiğim bebek arabalarını bunu 150 tl ye ucuz aldık normal fiyatından....ii oldu 150 tl yide başka şeylerde kullandık tabi fuarda....
arkadaşlar bebek bakım ürünlerini hangi marka alıyosunuz bugun karar verip alamadım bi türlü....
son adetim 15 eylüldü benim, 15inden 15ine hesapıyorum ben. 4 hafta hesaplayınca önden gidiyor. sadece şubat 4 hafta, diğerlerinde 2-3 gün fazla. en iyisi hafta söylemek aslında.
hangi marka aldınız arabayı?
ben bebek bakım ürünleri hakkında falan hiç birşey bilmiyorum ki :)
daha o tarz alışverişlere baslamadık biz
evet 4 haftayı bir ay hesaplayınca son ay 10 aylık oluyorşu hamilelik ayını hesaplamayı öğrenemedim bi türlü zaten
uygun aldık çünkü ben gitmeden önce araştırmıştım beğendiğim bebek arabalarını bunu 150 tl ye ucuz aldık normal fiyatından....ii oldu 150 tl yide başka şeylerde kullandık tabi fuarda....
arkadaşlar bebek bakım ürünlerini hangi marka alıyosunuz bugun karar verip alamadım bi türlü....
ben graco nun bebek arabalarını çok beğeniyodum ondan aldık ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?