2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende normaldır heralde duye dusunuyorumm canım yaa..
ya bendede o sabahları kalktıktan 5-10 dakıka sonra sol kasıgın agrıyorr ama 10 dk sonra bıseyım kalmıyorrr artık herseye normal gozuyle bakıyorum vallaaa...:)

Sağol kuzu ,
Gel ama hiç girmemezlik etme olur mu

burda hava fena felakat kar yagıyor sabah bi kalktım diz boyu kar arabanın üzerini 15 dk anca temziledik silecek çalıştırdık yani gelirken düşünün

Ben de burada kar görmeyi çok istiyorum ama hiç yağmadı. Sizin ki çokmuş ama , sıkı giyin dikkat et kendine :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
çilek masallahhhhhhhhh ))
kızlar haftasonu bebek odasını aldıkkkkkkkkkk
hazırda da varmıs sansımıza persembe falan gelecekmiş :)

günaydın kızlarrrr.
Herkese güzel haftalar.
günaydın gülümm
biz iyiyiz sen nasılsın. Fmg cumartesi çok yorıuldım misafirim vrdı. Resmen iççamaşırım ıslaktı çok korktum. Su felan mı diye. Aklıntın ne durumda.

gunaydınnnnnnnnnn fıstıkkkk nasılsınnn gozuktunmu eylulun sınıfınaa:):):):):):):)

günaydın cnm gözüktüm bide falcıya ggittik resmen okudu kadın hayatımı:)))))

günaydın herkesee

Günaydınnnnnnn

Günaydınn Egeee :) büyümüş gerçekten kuzum :) doktor dedi ki sen de çok ileridesin dikkat et... ediyorum ediyorken bu lafı yedim etmesen 50 kilo falan alıcam demek ki :) ama hiiç takmıyorum bebek iyi olsun veririm kiloları napiyim :)

Adama ne desem normaldir hamilelikte dedi.. ne enteresan şeymiş şu hamilelik..

nerdeeeeeeeeeeee ne falcısııı egeeeee:):):
ayy bende ıstıyorum baktırmakkk fal ama sonra cok etkılenırım dıe hep korkarımmmm

egeeee meth mi işittin azar mı :)
benim annem hep benden yana azar işitirdi toplantılarda :)))

ne falcısııııı
:)

beni görse o dr demekki neler diycek. Olsun maşallah bak kuzun büyümüş genç kız olmuş.

günaydın kızlar kasık ağrıları artık çoğalır bebikler ağırlaşmaya we dönmeye başlıyor, baş aşağı döndüklerinde baskı artacağı için aşağıya kasıklarda ağrınında artması normalmiş...
ben. aydan beri çekiyorum kasık ağrısını.. ayağınızı yükseltip yatmak fayda ediyor sadece..
tecrübeyle sabittir

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

gunaydınnnn fıstıkkk ıyı gunlerde kullansınn pasan odasını cnmmm..
anaaammm sız odalarını alıyorsunuz ben daha corapp bıle almadım yaaaaaaaaa

Günaydın kızlarrrr.
Herkese güzel haftalar.

Günaydın iyi haftalar olsunnn..

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

Ohhhhh hayırlı olsunnn güle güle kullanınn.. Hazırda varsa boya kokusu da sorun olmayacak ne güzel, başlarsın yerleştirmeye :)

Çok yorulmamak lazım ama nasıl olacak tabii hele misafir falan varken. Sen yine de dikkat et canım kendine..
Gerçekten bildi mi falcı :)) Gelecek ile ilgili güzel tahminlerde bulundu mu :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

beni görse o dr demekki neler diycek. Olsun maşallah bak kuzun büyümüş genç kız olmuş.

bosver herkes yesınnn. bana da haftasonu sanırım sen sadece kendını buyutuyosun dedıleerr ama tam gaz tatllıları yedımm benım bu hafta seker kontrolum olsaydı kesınnn tavan cıkaardııııııııııııı::):):):):)

günaydın hoşgeldin

Günaydın canım

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

Güle güle kullanın canım.

günaydın gülümm
biz iyiyiz sen nasılsın. Fmg cumartesi çok yorıuldım misafirim vrdı. Resmen iççamaşırım ıslaktı çok korktum. Su felan mı diye. Aklıntın ne durumda.

Günaydın canım benim.
Egecim arada bana da oluyor. altımı ıslatmış gibi oluyorum.
ama endişelenmiyorum. Her gittiğimde su miktarı normal diyor.
Sen kendini çok yorma. benimkinin yorgunlukla alakası yok bazen uzandığım yerden kalktığımda farkediyorum ıslaklığı. Akıntım azaldı ilk zamanki kadar çok değil.

Toplantı nasıl geçti?

Dün fuara gittim.
Bişeyler aldım. Puset beğendim ama çok pahalı kızlar yaaa. eksik bitmiyo nasıl yapacağız hiç bilmiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…