2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

beni görse o dr demekki neler diycek. Olsun maşallah bak kuzun büyümüş genç kız olmuş.

Olmuş walla.. Eylüle de öğretmeni güzel şeyler söylemiş öyle mi... Ohhh ne güzel başladı bu hafta güzel haberlerle :)

ya pusette ne baktın fiyatlar yüksek

çilek bende bugun yarın jokere gidip bebe conforta bakacağım
maclaren acaip büyük geldi bana benim boyum kısa cok tuhaf durdu
seninkisi daha derli toplu gibi geldi

Bana da öyle geldi canım.. bi de kampanyaları falan oluyor bi bak istersen..

Yaaa bana sıkıntı bastı dün bu çocuğun herşeyini nasıl yetiştiricez diye evde de yalnızdım ağlama geldi resmen.. Ne kadar çok şey var alınacak (

çok uyguna bulunca beklemedim hemen aldım normalde medelanın tekli elektrikli pompası 230 idi.
ben çiftliyi 160'a aldım.

O saklama kutularını hiç tavsiye etmediler. o yüzden poşet aldım.

slm kızlarrrr eger evdeyseniz hemen tnt acın ender sarac yeni dogmuş bebeklerin nasıl beslenmesi ve diger konuları hakkında konusuluyo çok faydalı tavsiye ederimmm

cnm ıste ben bılmıyorumm bunları ancak tecrubelı anneler bılırr bende bakım barıı hep 4 tekerleklı dıodum amaa:)

banada bırazdan basacakkk sanırımmmmmmm ayy ne kadar cok sey var yaaaaaaaaaaa

EGEEEEE bu sut saklama kaplarına felan sence bnm ıhtıyacım hemen varmı 1 seneye yakın evde olcam ben ???

EGEEEEE bu sut saklama kaplarına felan sence bnm ıhtıyacım hemen varmı 1 seneye yakın evde olcam ben ???

Olabilir zuzum bence ama Ege ya da Öyküm daha iyi bilir tabi..
Sonuçta bazen sütün daha fazla gelsin diye sağmak zorunda kalıyorsun ya, onları saklarsın boşa gitmemiş olur

kızzzzzzz gulmee bellı mı olur bu ıslerrrrrrr sen loto oynamaya devam et ozaman :):):):):):):)INSALLAHHH YAAA falcının dedıklerı dogru cıkarrr hepsı cnmmm
kız inşallah varya bi çıksın dedim zaten kadına görürüm seni.

ozaman al canm iyi birde ben e-bebek.com iyeyim orda da indirimli arabalar var girip baksanıza.

valla inşallah eylülle ilgili güzel şeyler devam eder. iyi yerlere gelir. dr olur..
yetişir cnm merak etme. benim aldıklarımı görenler başka alma hemen büyüyor kışlık alırsın sonra da dediler. bende bi hast. çıkışı bir takım nevresim alıcam. bir iki tuum eylülden olanlarda var yenide aldıklarım var. yeter ... yetişir merak etme..

ayyy ege allah sana sabır versın eyluslee ya ılkokul cocugunu ders basına oturmak derttt h.sonu yegenımden gordumm valla ınsna cıldırıyorrr....
sorma channel bunuda yapayım şunuda yapayım derken sıkıntı veriyor. ama ilerde öğrenir inşallah.

çok uyguna bulunca beklemedim hemen aldım normalde medelanın tekli elektrikli pompası 230 idi.
ben çiftliyi 160'a aldım.
çok iyiymiş yaa..
,iyi yapmışsın

Evet tarih versin yaaaa Ege.
En yakın zamanda hayırlısıyla :)
:))))))))))))) aminn

O saklama kutularını hiç tavsiye etmediler. o yüzden poşet aldım.
hadi ya ozaman poşet alırım bende:)))

egeeeeeeeeeeeee oykummmm nerdeeeeeeee???????
bilmiyorum ki işi var herhalde. girerdi bu saatte

aslında olmaz ihtiyacın ama sütün gemezse fazla sağarsın koyarsın ilk etapta biraz al bakalım sütün fazlalığına göre ayarlarsın. bebek 2 saatde bir emerse gerek kalmaz. ama sütün gelmezse sağıp sağıp koyarsın ama onuda kaşıkla verirsen bebek bol gelmesine alışır ve memeni tutmaz. bence fazla denemeyin kaşık ve biberon olayını onun çekmesi ve sütü getrmesi lazım.

bişi sorucam hepimiz süt sağma makinesi almalı mıyız?
herkes sütünü sağıyor mu yani

kızlar ya dün bebek içimde oynarken sanki içimde bir organımı itekledi
olabilir mi
böyle içim cekildi gibi tuhaf oldum

offfffffffff hıcbısı bılmıyorumm yaaa banada bunun yuzunden afakanlarrr basıyorrrrrrrrrrrrr

bende öyleydim ama doğunca sanki kırkyıllık annesin gibi oluyor. merak etme. ben anneeee diye bağırırdım ağlayınca zamanla öğrendimmm.. nerden anlıycam acıktığını yada ne yapmam gerektiğini derdim ama 7 yaşıda oldu bak kızım.. hiç stres yapamyın herşey zamanında ve sağlıkla oluyor..

ben ilk hamile oldugumu ögrendiğimde o kadar ağlamıştım ki şimdi ben ne yapacağım hamilelikle alakalı hiç birşey bilmiyorum diye
allah bugunlere gelmemizi nasip etti
inşallah devamınıda nasip eder :)

bızde dun kuzenımın nısanındaydım topuklu ayakkabı gıydım ve hıc oturmadıım..
ben oturunca bızım sıpa oynamaya basladı.
ama resmen ıtekler ısyan eder gıbıydı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…