beni görse o dr demekki neler diycek. Olsun maşallah bak kuzun büyümüş genç kız olmuş.
ya pusette ne baktın fiyatlar yüksek
çilek bende bugun yarın jokere gidip bebe conforta bakacağım
maclaren acaip büyük geldi bana benim boyum kısa cok tuhaf durdu
seninkisi daha derli toplu gibi geldi
ön tarafı çok aşşağı doğru koruması var demi onun..
Eğer varsa baya dayamnıklı bişeye benziyor. 784 de baya pahalı geldi bana. Ben eylüle unkapanından almıştım hemde kaç yıl kullandım şimdi duru kullanacak inşallah. Kraft ınkini almıştım. Uyfgundu da.
:))))) kız bide bana dediki zengin olcan:))))))) eşimde diyor tarih verseydi yaa:)
hayırlsı ya allah bilir maksat muhabbet olsun bizimki..
benimde almam lazım pompa saklama poşeti almıycam sert kutular var buzluğada koyulanlardan kuzenim almış onu. çok hoş çantası felan da var aralaına buz koyuyorsun bulursam ondan alırım. Bende işe başlarken alırım onları diye düşünüyrum
:))))) kız bide bana dediki zengin olcan:))))))) eşimde diyor tarih verseydi yaa:)
hayırlsı ya allah bilir maksat muhabbet olsun bizimki..
benimde almam lazım pompa saklama poşeti almıycam sert kutular var buzluğada koyulanlardan kuzenim almış onu. çok hoş çantası felan da var aralaına buz koyuyorsun bulursam ondan alırım. Bende işe başlarken alırım onları diye düşünüyrum
Dün kullandım bile arkadaşımın oğlu müstakbel damadım da geldi fuara :)
onun tavsiyesi üzerine baktım. manevra daha rahat oluyor bunlarda. daha kullanışlı.
Var canım koruması. arkaya 3 kademe yatıyor.
istersen kendine doğru da yatırabiliyorsun bebişi.
Olmuş walla.. Eylüle de öğretmeni güzel şeyler söylemiş öyle mi... Ohhh ne güzel başladı bu hafta güzel haberlerle :)
Bana da öyle geldi canım.. bi de kampanyaları falan oluyor bi bak istersen..
Yaaa bana sıkıntı bastı dün bu çocuğun herşeyini nasıl yetiştiricez diyeevde de yalnızdım ağlama geldi resmen.. Ne kadar çok şey var alınacak (
banada bırazdan basacakkk sanırımmmmmmm ayy ne kadar cok sey var yaaaaaaaaaaa
EGEEEEE bu sut saklama kaplarına felan sence bnm ıhtıyacım hemen varmı 1 seneye yakın evde olcam ben ???
kız inşallah varya bi çıksın dedim zaten kadına görürüm seni.kızzzzzzz gulmee bellı mı olur bu ıslerrrrrrr sen loto oynamaya devam et ozaman :):):):):):):)INSALLAHHH YAAA falcının dedıklerı dogru cıkarrr hepsı cnmmm
ozaman al canm iyi birde ben e-bebek.com iyeyim orda da indirimli arabalar var girip baksanıza.Dün kullandım bile arkadaşımın oğlu müstakbel damadım da geldi fuara :)
onun tavsiyesi üzerine baktım. manevra daha rahat oluyor bunlarda. daha kullanışlı.
Var canım koruması. arkaya 3 kademe yatıyor.
istersen kendine doğru da yatırabiliyorsun bebişi.
valla inşallah eylülle ilgili güzel şeyler devam eder. iyi yerlere gelir. dr olur..Olmuş walla.. Eylüle de öğretmeni güzel şeyler söylemiş öyle mi... Ohhh ne güzel başladı bu hafta güzel haberlerle :)
Yaaa bana sıkıntı bastı dün bu çocuğun herşeyini nasıl yetiştiricez diyeevde de yalnızdım ağlama geldi resmen.. Ne kadar çok şey var alınacak (
sorma channel bunuda yapayım şunuda yapayım derken sıkıntı veriyor. ama ilerde öğrenir inşallah.ayyy ege allah sana sabır versın eyluslee ya ılkokul cocugunu ders basına oturmak derttt h.sonu yegenımden gordumm valla ınsna cıldırıyorrr....
çok iyiymiş yaa..çok uyguna bulunca beklemedim hemen aldım normalde medelanın tekli elektrikli pompası 230 idi.
ben çiftliyi 160'a aldım.
:))))))))))))) aminnEvet tarih versin yaaaa Ege.
En yakın zamanda hayırlısıyla :)
hadi ya ozaman poşet alırım bende:)))O saklama kutularını hiç tavsiye etmediler. o yüzden poşet aldım.
Olabilir zuzum bence ama Ege ya da Öyküm daha iyi bilir tabi..
Sonuçta bazen sütün daha fazla gelsin diye sağmak zorunda kalıyorsun ya, onları saklarsın boşa gitmemiş olur
bilmiyorum ki işi var herhalde. girerdi bu saatteegeeeeeeeeeeeee oykummmm nerdeeeeeeee???????
banada bırazdan basacakkk sanırımmmmmmm ayy ne kadar cok sey var yaaaaaaaaaaa
EGEEEEE bu sut saklama kaplarına felan sence bnm ıhtıyacım hemen varmı 1 seneye yakın evde olcam ben ???
offfffffffff hıcbısı bılmıyorumm yaaa banada bunun yuzunden afakanlarrr basıyorrrrrrrrrrrrr
offfffffffff hıcbısı bılmıyorumm yaaa banada bunun yuzunden afakanlarrr basıyorrrrrrrrrrrrr
Hiiiçç basmasın canım benim.. Ben de bilmiyorum sora sora öğrenmeye çalışıyorum:)
Bebek doğunca bebek öğretir zaten bize ne yapmamız gerektiğini
bişi sorucam hepimiz süt sağma makinesi almalı mıyız?
herkes sütünü sağıyor mu yani
kızlar ya dün bebek içimde oynarken sanki içimde bir organımı itekledi
olabilir mi
böyle içim cekildi gibi tuhaf oldum
bende öyleydim ama doğunca sanki kırkyıllık annesin gibi oluyor. merak etme. ben anneeee diye bağırırdım ağlayınca zamanla öğrendimmm.. nerden anlıycam acıktığını yada ne yapmam gerektiğini derdim ama 7 yaşıda oldu bak kızım.. hiç stres yapamyın herşey zamanında ve sağlıkla oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?