benim kaynanam iyidir ya :)) görsen tam bir kokoş :)) estetiğinden botoksundan falan hayatta geri kalmaz. Sabahın 6sında kalkar yürüyüş yapar eve gelir pilatesini yapar hiiç üşenmiyo valla. Sakatlıcak bi gün kendini o topla ama :))) töbe töbe
benim kaynanam iyidir ya :)) görsen tam bir kokoş :)) estetiğinden botoksundan falan hayatta geri kalmaz. sabahın 6sında kalkar yürüyüş yapar eve gelir pilatesini yapar hiiç üşenmiyo valla. sakatlıcak bi gün kendini o topla ama :))) töbe töbe
bir arkadaşımın tanıdığı hamileliği boyunca bırakmamış sigarayı. çocuğunun gözlerinde kayma vardı ve sanırım bir gözünün kör olma ihtimali vardı. Büyük ihtimalle sigaradan demiş doktor o zaman( çok kötü ya ömür boyu vicdan azabı...
ay maşallahhhhhhhhhh . Sağlıklı kadın severim kendine bakan kadınları..
Kötü diye demedim belli yakın sana samimi olduğunuza göre.. Hoş bi durum yani..
çay içtim kızım hareketlendi kızlarr. Huhuuuuuuuu
waww kaynanaya bak be kendimi çok yaşlı gibi hissettim birden(
waww kaynanaya bak be kendimi çok yaşlı gibi hissettim birden(
iyi hadi gözün aydın :)))
ya benim sıpa dünden beri sırtı dışa dönük duruyo heralde ne kuyruk sokumum kaldı ne bağırsaklarım ne aşşası. çok fena vuruyo.. Içim acıyo resmen.. Dün kalktım yürüdüm ettim dürttüm biraz değiştirir belki yönünü diye değiştirmedi hala. şimdide sıra böbreklerime geldi..
sen onu bide bana sor :))) kadının 3 tane gardırobu var etiketi üstünde kıyafetle dolu. Bi tuvalet masası sırf takısı var ben bi kolyeyi zor takarım.. Yanında çok sönük kalıyorum. Kadın 60 yaşında ben 25..onun yapıcağını ben benim yapıcaklarımı o yapıyo resmen :))
merhaba millet bende yeni katıldım aranıza
yuhhh o nasıl öyle . Ben hiç içe doğru hissetmeidm belkide canım yandiında içe doğrudur:) demek tecrübe ile ilgisi yok bu işlerin.
merhaba millet bende yeni katıldım aranıza
ya en son doktora gittiğimde sırtı göbeğime dönük duruyodu o zamanda içime içime vuruyodu bende ordan anlıyorum artık sırtı dönük oluduğunu.
aaaa birazda maddiyatla ilgili demekki. Gerçi içinde de olacak bak seninde kesen bir ama içinden gelmiyr. Bende yapamam valla sadelikten yanayım.. Diğer gelinleri nasıl
tabi canım para olmasa neyle yapçakta ona var para bize yok :) çok derin mevzular boşver. Bende sevmem öyle şakırtıyı diğer gelinde sevmez. Biz ne gezeriz tozarız. Kaynanamın gitmediği yer yoktur :)) bizim yerimize kaynana yapıyo işte yeter o kadar :))
hımmm hanımağa desene..
:)) aynen. sabahları öylesine makyaj yapıyorum o da zorla okula gidiyorum diye. hamile kaldığımdan beri o da yoktu..aynen birce yaa. Benim saçlar iğrenç diyorum ya kezban oldum resmen..
(topikte umarım ismi kezban olan yoktur) rezil gibiyim
ay ben de hem üşengecim hem sevmem çok takıp takıştırmayı. bazen bir küpe takıyrum aylarca kalıyor kulağımda:))sen onu bide bana sor :))) kadının 3 tane gardırobu var etiketi üstünde kıyafetle dolu. bi tuvalet masası sırf takısı var ben bi kolyeyi zor takarım.. Yanında çok sönük kalıyorum. Kadın 60 yaşında ben 25..onun yapıcağını ben benim yapıcaklarımı o yapıyo resmen :))
merhaba, hoşgeldin.merhaba millet bende yeni katıldım aranıza
ben de siz böyle yorumlar yaptıkça kendime kızıyorum niye ben bir şey anlamıyorum diye:))heeee bende dedim nerden anladı ultrason gibi kız mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?