nasıl imaj yenliyosun yaa. Saçlarını felanmıselamlar kıslar
dün giremedim imajımı yeniliyodum
nası gidiyo ters bişi yoktur heralde
kızım o dönemleri geçtik ama sen geriden takip ediyorsun galiba..geldim kızlar... Yaa benim şu sıralar pek bi ağlayasım geliyo öğlen eve gittik yaa durduk yere ben başladım ağlamaya adam bişey oldu sandıyaaa uff sevmiyorum bu halimi:84:
iş iş işşşşşşşş delircem ya. çok yoğunnherkessssssssssssss nerdeeeeeeeeeeeee
nasıl imaj yenliyosun yaa. Saçlarını felanmı
ben hiç ellemiyorum kezban pariste:)) gibi oldum
kızım o dönemleri geçtik ama sen geriden takip ediyorsun galiba..
iş iş işşşşşşşş delircem ya. çok yoğunn
nasıl imaj yenliyosun yaa. Saçlarını felanmı
ben hiç ellemiyorum kezban pariste:)) gibi oldum
kızım o dönemleri geçtik ama sen geriden takip ediyorsun galiba..
iş iş işşşşşşşş delircem ya. çok yoğunn
selam kızlarrr çok hastayım ben giremiyorum o yüzden burnum kıpkırmızı gözlerim kızarmış sulanıyor sesim tamamen gitti öksürük desen hiç durmuyor ölüyorumcumaya kadar rapor aldım umarım geçer hemen dün gittim sınıfa 2 saat duramadım başım dönüyodu hastalıktan gözümü açamaz haldeydim geri geldim izin alıp siz nasılsınız?
bide kızlar dün sağlık ocagına gittim burdaki (devlet hastanesi bile yok) doktor bi kç ilaç yazdı pek güvenemedim burdaki doktorlara acep zararlımıdır size sorayım? minoset yazmış zararlı değil o sanırım andonex ile amoklavin yazmış bide gebelikte zararlımıdır acaba ?
selam kızlarrr çok hastayım ben giremiyorum o yüzden burnum kıpkırmızı gözlerim kızarmış sulanıyor sesim tamamen gitti öksürük desen hiç durmuyor ölüyorumcumaya kadar rapor aldım umarım geçer hemen dün gittim sınıfa 2 saat duramadım başım dönüyodu hastalıktan gözümü açamaz haldeydim geri geldim izin alıp siz nasılsınız?
Birazönce bi tanıdığım müşterim geldi. 3 aylık hamile kadın. Sigara içmeye çıkayım geliyorum dedi. Aaaaa dedim ben 6 aydır içmiyorum bebeğin canı istiyor susss dedi..
Inanamıyorum yaa
ben kestirmedim iyi yapmışsın.uzundu baya saçlarım kısacık kestirdim :)
geçmiş olsun benimde aklımdan sen geçtin bugun yat dinlen canımm benim..selam kızlarrr çok hastayım ben giremiyorum o yüzden burnum kıpkırmızı gözlerim kızarmış sulanıyor sesim tamamen gitti öksürük desen hiç durmuyor ölüyorumcumaya kadar rapor aldım umarım geçer hemen dün gittim sınıfa 2 saat duramadım başım dönüyodu hastalıktan gözümü açamaz haldeydim geri geldim izin alıp siz nasılsınız?
minoset bende içiyorum ama diğerlerini duymadım. Netten bak istersen.. Ama dr verdiğine göre:))))))) fark etmezbide kızlar dün sağlık ocagına gittim burdaki (devlet hastanesi bile yok) doktor bi kç ilaç yazdı pek güvenemedim burdaki doktorlara acep zararlımıdır size sorayım? Minoset yazmış zararlı değil o sanırım andonex ile amoklavin yazmış bide gebelikte zararlımıdır acaba ?
yazık o bebeğe.. Kadın kendini kandırıyo resmen.. Bebeğin canı istiyomuş...
Birazönce bi tanıdığım müşterim geldi. 3 aylık hamile kadın. Sigara içmeye çıkayım geliyorum dedi. Aaaaa dedim ben 6 aydır içmiyorum bebeğin canı istiyor susss dedi..
Inanamıyorum yaa
Banada eşim söledi dershanede bi öğretme varmış dogurana içmiş tövbe yarabbim yaa ne vicdan
bizde karı koca içerdik eşim bile bıraktı pasif içici olarak etkilenmeyeyim diye
ben eylülde de bıraktım ama sonra 3-4 aylık olunca içmeye başladım emzirirken oldu ama 1-2 tane. Sordum dr. Süzer onu felan dedi de .hamileliklermde bırakıyorum allahtan:))) ben hastanenin önünde gördüm karnı kocaman elinde sigara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?