2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim kızım bugun pek bi nazlı doğru dürüst tekmelemedi yaa .. şekerli çay içiyorum belki bi tık yapar.. Offf sinir oluyorum böyle olunca

ya ne biliyim nasıl bir zihniyet. Bende içerdim ama bebek olunca bıraktım. Belki sonra başlasam bile en azından şimdi vicdanım rahat..

bende içiyodum sigara içki vs. ama hamileyken içmek bana canilik gibi geliyo. çünkü çocuk seçmiyo içmeyi ama zarar gören o..

kocam bırakrsa devam etmem sonra içemeye sanmıyorum valla. ne güzel bıraktım bi daha niye içiyim diyorum..

eğer kafanda bıraktıysan başlama. Benim enteresean hoşuma gidiyor kahveyle muhabbetle sigara içmek. Eşimde içiyor hemde bırakamaz. Işyerinde herkes içiyor benm etrafımda çok için var. Bi ben içmiyorum nerdeyse. Gğnde 1 taneye düşürsem süper..

ya ben çok keyif aldığım için arıyorum şimdi.. keyfini özledim sadece. yoksa kokusu falan iyice iğrenç gelmeye başladı. Başlıcamı sanmıyorum. Arada bi nargile içerim heralde :)))

Kızlar benim kızım bugun pek bi nazlı doğru dürüst tekmelemedi yaa .. şekerli çay içiyorum belki bi tık yapar.. Offf sinir oluyorum böyle olunca
benimki de dün öyleydi, gece olunca coştu. korkutuyor zaten bu çocuk beni gece çok hareketli. gece uyuması gerektiğini öğretmem lazım şimdiden:)))

ben şanslıyım o konuda. hiç başlamadım zaten sigaraya, yakın çevremdeki arkadaşarımda da içen hep çok az oldu. annem içerdi o da bıraktı geçen sene. maruz kalmıyorum dumana:))

Bızde esımle hamıle kalmadan 2 ay once bıraktıkkk ınsallah baslamayızzzzz:

yaa bende sacımı kestırmek ıstıyorum ama su hurafelerede ınanıyorummmm yınedeee

ben kestirdim hemde baya biii :) kayınvalidemin verdiği ilk tepki gözün kör olmasın kancık çocuğun boyu kısa kalcak oldu :)))) oha anne ne alaka dedim güldü güzel olmuş dedi valla :)) ki bende büyük bi gelin daha var ona 2 çocuktada hiç elletmemiş saçlarını garibin :)) kendinde diyosun hurafe diye herkes farklı bişi söylüyo hiç birininde mantığı yok yani

buradaki tüm arkadaşlara merhaba. ben de kısmetse haziran annesiyim. herkesin sağlıklı ve mutlu gebelik geçirmesini diliyorum. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin .

andorex sprey mi?öyleyse boğaza sıkılandandır zaten o antiseptik ondan zarar gelmez.. minoset zaten ağrı kesici ateş düşürücü ama diğerini bilmiyorum

sprey sanırım burda eczanede olmadıgı için ordan gelen şöförlerden birini arayıp söyledim ilaçların isimlerini diğeri antibiyotik galiba umarım zarar vermeyen bi ilaçdır malum burda yazıp savıyolar başlarından

merhaba kızlar benim bbeğim dünyaya geleli 6 ay oldu sadece siğara konusunda bir şey söylemek istedim bende hamile kaldığımı öğrendiğim ğün siğarayı bıraktım eşimede bıraktırdım.doğumdan sonrada başlamadım çünkü emziriyorum. hem sütün kalitesini düşürüyor.hemde bebğime çok zarar verir diye başlamadım.lütfen sizde doğumdan sonra başlamayın.benimle doğum yapım siğara için arkadaşlarım var. onların bebkleri beni emiyor.ama annesini emmiyor.zaten stleride az geliyor.şimdiden hayırlı olsun.ğüle ğüle büyütün beklerinizi.ğebeilik hakkında sormak istediğinizbir şeyler varsa cevaplayabilirim zevkle.

bızde esımle hamıle kalmadan 2 ay once bıraktıkkk ınsallah baslamayızzzzz:

Yaa bende sacımı kestırmek ıstıyorum ama su hurafelerede ınanıyorummmm yınedeee
eşinde bıraktıysa süper başlamazsın..
Bende inanıyorum malasef o kadar kötkü saçlarım beyazda oldu.. Berbat..

çok şanslısın ozaman ...
Tık ediyor sadece ya gece benimkide hareketliydi ama şimdi sağ kasık ağrıyor birde hareekt az edince endişelendim..

ya ben çok keyif aldığım için arıyorum şimdi.. Keyfini özledim sadece. Yoksa kokusu falan iyice iğrenç gelmeye başladı. Başlıcamı sanmıyorum. Arada bi nargile içerim heralde :)))

bende keyif alıyorum o yüzden. çok içmesem sadece ortamda içsem süper olurda başladım mı içerim diye korkuyorum..

kim bbeğinin ağzını 180 le ğiden bir arabanın eğzosona bebğimnişn ağzını dayamak ister yada yapar.?4

ben söyleyim siğara içen her gebe her siğarfa içişinde bunu yapıyor.bebğinizin ağzını arabanın eğzosuna dayıyorsunuz.

kaynanan da süpermiş. Kancık haa:))))))))) kız sorma kancık deseydin ben inanmam hurafaeere..
Bende biliyorum hurafe olduğunu ama ne biliyim bi yanım inanıyor.

buradaki tüm arkadaşlara merhaba. Ben de kısmetse haziran annesiyim. Herkesin sağlıklı ve mutlu gebelik geçirmesini diliyorum. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin .
sağol cnm hep beraber inşallah

valla gülüm inşallah içmeyiz. Ben ilk kızımı 15 ay emzirdim 4 aydan sonra 1-2 içmeye başladım emzirmeden içmezdim emdikten sonra içerdim(ne mantıksa) ama sütüm kaliteliydi ve haklısın içilmemesi daha doğru . Inşallah içmeyiz..

kaynanan da süpermiş. Kancık haa:))))))))) kız sorma kancık deseydin ben inanmam hurafaeere..

buradaki tüm arkadaşlara merhaba. Ben de kısmetse haziran annesiyim. Herkesin sağlıklı ve mutlu gebelik geçirmesini diliyorum. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin .
sağol cnm hep beraber inşallah

valla gülüm inşallah içmeyiz. Ben ilk kızımı 15 ay emzirdim 4 aydan sonra 1-2 içmeye başladım emzirmeden içmezdim emdikten sonra içerdim(ne mantıksa) ama sütüm kaliteliydi ve haklısın içilmemesi daha doğru . Inşallah içmeyiz..

bende kestirdim upuzundu saçlarım bi karış falan kestirdim annemlerde bebeğin ömrü kısa olur derler amaaan hurafe hepsi Allah ne kadar ömür biçtiyse o kadar yaşıycak nasılsa :))
burdaki doktoru doktordan saymıyorum ben ya dün bi çocuk getirdiler 4 yaşında geldiğinde ölmek üzereymiş öldü çocuk hastanede doktor odaya geldi neyi vardı çocugun dedim bizde bilmiyoruz diyor nasıl yani neden öldü teşhis koyamadınızmı dedim geldiğinde ölmek üzereydi zaten diyor nasıl doktorsa artık ne diyim zaten tek bir sağlık ocagı tüm köylere ve ilçeye bakıyor aşırı kalabalık hemşireler insanlardan bıkmış durumda herkes tersleniyor doktorda yazıp gönderme derdinde ne kadar güvenilirki böyle bi yere
çok geçmiş olsun rpor alman iyi olmuş tek ilacı dinlenmek
saol canım dünden beri bi değişiklik yok ağırlaştı sanki dahada belki ilaç kullanırsam hafifler
ayyyy kuzucuuuukk çok grmiş olsuuuuuuuuun

çok saol canımcımmmm

bu topikte kimse sigara içmiyor ki zaten herkes biliyor zararlarını:)

buradaki tüm arkadaşlara merhaba. ben de kısmetse haziran annesiyim. herkesin sağlıklı ve mutlu gebelik geçirmesini diliyorum. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin .
merhaba. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini...

tekrar geçmiş olsun yakamoz. amoklavini hamile kalmadan önce veriyordu burdaki doktorlar bana. ama hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum. prospektüsünü oku iyice..

ayy haklısın yaa allah korusun. Ilaç içme boşver ozaman minoseti iç ben onunla atlattım bide dinlendim

benim kaynanam iyidir ya :)) görsen tam bir kokoş :)) estetiğinden botoksundan falan hayatta geri kalmaz. sabahın 6sında kalkar yürüyüş yapar eve gelir pilatesini yapar hiiç üşenmiyo valla. sakatlıcak bi gün kendini o topla ama :))) töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…