ya ne biliyim nasıl bir zihniyet. Bende içerdim ama bebek olunca bıraktım. Belki sonra başlasam bile en azından şimdi vicdanım rahat..
bende içiyodum sigara içki vs. Ama hamileyken içmek bana canilik gibi geliyo. çünkü çocuk seçmiyo içmeyi ama zarar gören o..
Kocam bırakrsa devam etmem sonra içemeye sanmıyorum valla. Ne güzel bıraktım bi daha niye içiyim diyorum..
eğer kafanda bıraktıysan başlama. Benim enteresean hoşuma gidiyor kahveyle muhabbetle sigara içmek. Eşimde içiyor hemde bırakamaz. Işyerinde herkes içiyor benm etrafımda çok için var. Bi ben içmiyorum nerdeyse. Gğnde 1 taneye düşürsem süper..
benimki de dün öyleydi, gece olunca coştu. korkutuyor zaten bu çocuk beni gece çok hareketli. gece uyuması gerektiğini öğretmem lazım şimdiden:)))Kızlar benim kızım bugun pek bi nazlı doğru dürüst tekmelemedi yaa .. şekerli çay içiyorum belki bi tık yapar.. Offf sinir oluyorum böyle olunca
eğer kafanda bıraktıysan başlama. Benim enteresean hoşuma gidiyor kahveyle muhabbetle sigara içmek. Eşimde içiyor hemde bırakamaz. Işyerinde herkes içiyor benm etrafımda çok için var. Bi ben içmiyorum nerdeyse. Gğnde 1 taneye düşürsem süper..
Bızde esımle hamıle kalmadan 2 ay once bıraktıkkk ınsallah baslamayızzzzz:
yaa bende sacımı kestırmek ıstıyorum ama su hurafelerede ınanıyorummmm yınedeee
andorex sprey mi?öyleyse boğaza sıkılandandır zaten o antiseptik ondan zarar gelmez.. minoset zaten ağrı kesici ateş düşürücü ama diğerini bilmiyorum
eşinde bıraktıysa süper başlamazsın..bızde esımle hamıle kalmadan 2 ay once bıraktıkkk ınsallah baslamayızzzzz:
Yaa bende sacımı kestırmek ıstıyorum ama su hurafelerede ınanıyorummmm yınedeee
çok şanslısın ozaman ...benimki de dün öyleydi, gece olunca coştu. Korkutuyor zaten bu çocuk beni gece çok hareketli. Gece uyuması gerektiğini öğretmem lazım şimdiden:)))
ben şanslıyım o konuda. Hiç başlamadım zaten sigaraya, yakın çevremdeki arkadaşarımda da içen hep çok az oldu. Annem içerdi o da bıraktı geçen sene. Maruz kalmıyorum dumana:))
ya ben çok keyif aldığım için arıyorum şimdi.. Keyfini özledim sadece. Yoksa kokusu falan iyice iğrenç gelmeye başladı. Başlıcamı sanmıyorum. Arada bi nargile içerim heralde :)))
çok gülerdim hamile kalmadan önce ben o hurafeye, ilk aylar ben de tırstım ama kestirdim sonra:)Bızde esımle hamıle kalmadan 2 ay once bıraktıkkk ınsallah baslamayızzzzz:
yaa bende sacımı kestırmek ıstıyorum ama su hurafelerede ınanıyorummmm yınedeee
kaynanan da süpermiş. Kancık haa:))))))))) kız sorma kancık deseydin ben inanmam hurafaeere..ben kestirdim hemde baya biii :) kayınvalidemin verdiği ilk tepki gözün kör olmasın kancık çocuğun boyu kısa kalcak oldu :)))) oha anne ne alaka dedim güldü güzel olmuş dedi valla :)) ki bende büyük bi gelin daha var ona 2 çocuktada hiç elletmemiş saçlarını garibin :)) kendinde diyosun hurafe diye herkes farklı bişi söylüyo hiç birininde mantığı yok yani
sağol cnm hep beraber inşallahburadaki tüm arkadaşlara merhaba. Ben de kısmetse haziran annesiyim. Herkesin sağlıklı ve mutlu gebelik geçirmesini diliyorum. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin .
valla gülüm inşallah içmeyiz. Ben ilk kızımı 15 ay emzirdim 4 aydan sonra 1-2 içmeye başladım emzirmeden içmezdim emdikten sonra içerdim(ne mantıksa) ama sütüm kaliteliydi ve haklısın içilmemesi daha doğru . Inşallah içmeyiz..merhaba kızlar benim bbeğim dünyaya geleli 6 ay oldu sadece siğara konusunda bir şey söylemek istedim bende hamile kaldığımı öğrendiğim ğün siğarayı bıraktım eşimede bıraktırdım.doğumdan sonrada başlamadım çünkü emziriyorum. Hem sütün kalitesini düşürüyor.hemde bebğime çok zarar verir diye başlamadım.lütfen sizde doğumdan sonra başlamayın.benimle doğum yapım siğara için arkadaşlarım var. Onların bebkleri beni emiyor.ama annesini emmiyor.zaten stleride az geliyor.şimdiden hayırlı olsun.ğüle ğüle büyütün beklerinizi.ğebeilik hakkında sormak istediğinizbir şeyler varsa cevaplayabilirim zevkle.
kaynanan da süpermiş. Kancık haa:))))))))) kız sorma kancık deseydin ben inanmam hurafaeere..ben kestirdim hemde baya biii :) kayınvalidemin verdiği ilk tepki gözün kör olmasın kancık çocuğun boyu kısa kalcak oldu :)))) oha anne ne alaka dedim güldü güzel olmuş dedi valla :)) ki bende büyük bi gelin daha var ona 2 çocuktada hiç elletmemiş saçlarını garibin :)) kendinde diyosun hurafe diye herkes farklı bişi söylüyo hiç birininde mantığı yok yani
sağol cnm hep beraber inşallahburadaki tüm arkadaşlara merhaba. Ben de kısmetse haziran annesiyim. Herkesin sağlıklı ve mutlu gebelik geçirmesini diliyorum. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin .
valla gülüm inşallah içmeyiz. Ben ilk kızımı 15 ay emzirdim 4 aydan sonra 1-2 içmeye başladım emzirmeden içmezdim emdikten sonra içerdim(ne mantıksa) ama sütüm kaliteliydi ve haklısın içilmemesi daha doğru . Inşallah içmeyiz..merhaba kızlar benim bbeğim dünyaya geleli 6 ay oldu sadece siğara konusunda bir şey söylemek istedim bende hamile kaldığımı öğrendiğim ğün siğarayı bıraktım eşimede bıraktırdım.doğumdan sonrada başlamadım çünkü emziriyorum. Hem sütün kalitesini düşürüyor.hemde bebğime çok zarar verir diye başlamadım.lütfen sizde doğumdan sonra başlamayın.benimle doğum yapım siğara için arkadaşlarım var. Onların bebkleri beni emiyor.ama annesini emmiyor.zaten stleride az geliyor.şimdiden hayırlı olsun.ğüle ğüle büyütün beklerinizi.ğebeilik hakkında sormak istediğinizbir şeyler varsa cevaplayabilirim zevkle.
bende kestirdim upuzundu saçlarım bi karış falan kestirdim annemlerde bebeğin ömrü kısa olur derler amaaan hurafe hepsi Allah ne kadar ömür biçtiyse o kadar yaşıycak nasılsa :))ben kestirdim hemde baya biii :) kayınvalidemin verdiği ilk tepki gözün kör olmasın kancık çocuğun boyu kısa kalcak oldu :)))) oha anne ne alaka dedim güldü güzel olmuş dedi valla :)) ki bende büyük bi gelin daha var ona 2 çocuktada hiç elletmemiş saçlarını garibin :)) kendinde diyosun hurafe diye herkes farklı bişi söylüyo hiç birininde mantığı yok yani
burdaki doktoru doktordan saymıyorum ben ya dün bi çocuk getirdiler 4 yaşında geldiğinde ölmek üzereymiş öldü çocuk hastanede doktor odaya geldi neyi vardı çocugun dedim bizde bilmiyoruz diyorben kestirmedim iyi yapmışsın.
geçmiş olsun benimde aklımdan sen geçtin bugun yat dinlen canımm benim..
minoset bende içiyorum ama diğerlerini duymadım. Netten bak istersen.. Ama dr verdiğine göre:))))))) fark etmez
saol canım dünden beri bi değişiklik yok ağırlaştı sanki dahada belki ilaç kullanırsam hafiflerçok geçmiş olsun rpor alman iyi olmuş tek ilacı dinlenmek
ayyyy kuzucuuuukk çok grmiş olsuuuuuuuuun
kim bbeğinin ağzını 180 le ğiden bir arabanın eğzosona bebğimnişn ağzını dayamak ister yada yapar.?4
ben söyleyim siğara içen her gebe her siğarfa içişinde bunu yapıyor.bebğinizin ağzını arabanın eğzosuna dayıyorsunuz.
merhaba. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini...buradaki tüm arkadaşlara merhaba. ben de kısmetse haziran annesiyim. herkesin sağlıklı ve mutlu gebelik geçirmesini diliyorum. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin .
sprey sanırım burda eczanede olmadıgı için ordan gelen şöförlerden birini arayıp söyledim ilaçların isimlerini diğeri antibiyotik galiba umarım zarar vermeyen bi ilaçdır malum burda yazıp savıyolar başlarından
bende kestirdim upuzundu saçlarım bi karış falan kestirdim annemlerde bebeğin ömrü kısa olur derler amaaan hurafe hepsi allah ne kadar ömür biçtiyse o kadar yaşıycak nasılsa :))
burdaki doktoru doktordan saymıyorum ben ya dün bi çocuk getirdiler 4 yaşında geldiğinde ölmek üzereymiş öldü çocuk hastanede doktor odaya geldi neyi vardı çocugun dedim bizde bilmiyoruz diyorNasıl yani neden öldü teşhis koyamadınızmı dedim geldiğinde ölmek üzereydi zaten diyor Nasıl doktorsa artık ne diyim zaten tek bir sağlık ocagı tüm köylere ve ilçeye bakıyor aşırı kalabalık hemşireler insanlardan bıkmış durumda herkes tersleniyor doktorda yazıp gönderme derdinde ne kadar güvenilirki böyle bi yere
Saol canım dünden beri bi değişiklik yok ağırlaştı sanki dahada belki ilaç kullanırsam hafifler
çok saol canımcımmmm
kaynanan da süpermiş. Kancık haa:))))))))) kız sorma kancık deseydin ben inanmam hurafaeere..
Bende biliyorum hurafe olduğunu ama ne biliyim bi yanım inanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?