2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyy 2 eve sattın la kızı :)))) yazık diil mi :)) adamın kafaya kese kağıdı bile geçirsen olmaz
hahahaha kız o dünden razı baksana sitenin ismi bile hazır..

unuturuz cnm sen bizi unutuyorsun .
Işlerini yetiştirirsin yorma kendini cnm

ne yemek yaptın:))))))))))))))))) bunu sormam lazım
yarına yemek ismi bulamıyorum

ne yemek yaptın:))))))))))))))))) bunu sormam lazım
yarına yemek ismi bulamıyorum

tavuk butu vardı evde patates sogan karıstırıp doldurdum fırın torbasına kolaya kactım valla yanınada pılavla salata tamamdır banada bulun yarına yemek ya sabahtan kalkıp yapım barı adam gıbı bıse 2 gundur kolaya kacıom dunde mantı yapmıstım hazır tabı

iyi akşamlar kızlar ... bu aralar oğluşum çok durgun ya arada bi kıpırdıyo sonra geri çekiliyo halbuki eskiden olsa halay çekerdi sabahtan akşama

iyi akşamlar kızlar ... bu aralar oğluşum çok durgun ya arada bi kıpırdıyo sonra geri çekiliyo halbuki eskiden olsa halay çekerdi sabahtan akşama

hergün çok hareketli olcak diye bişi yokmuş. Büyüdüğünden dolayı falan durgun olduğu günler olabilirmiş. takma öyle kafana

bende köfte yapcam dünde ıspanak vardı yarına patates salatası ve çorba istedi cnm:)))) çok basit ama kızımada et ızartıtrım ..olabilir.

iyi akşamlar kızlar ... Bu aralar oğluşum çok durgun ya arada bi kıpırdıyo sonra geri çekiliyo halbuki eskiden olsa halay çekerdi sabahtan akşama
benimde öyle bugun sallıyorum sürekli

ben yaptığım yemeee söyliim mi?
Canı istemesin milletin

ne ne ne
burası iyi oluyor yemek adı buluyoruz en azından

hergün çok hareketli olcak diye bişi yokmuş. Büyüdüğünden dolayı falan durgun olduğu günler olabilirmiş. takma öyle kafana

Doğru söylüyorsun ne biliyim korkuyorum işte...

bu arada bişey sorucam kızlar, içinizde hamileyken kanaması olanlar (benim gibi), mesela bana doktorum bi kaç şeyi yasakladı en başta ilişkiyi.. üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hala tetikteyim korkuyorum ilişki esnasında bişey olmasından, ikimizde uzağız eşimle... siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum yoksa doğru olan bu mu?

bende cok hafif olmustu merve banada yorulma ve ilişkiden olur demişti ama yasaklamamıştı
fakat son zamanlarda bizde uzaklaştık isster istemez

geldım kızlar ya her salata yaptıgımda canım salatalık ıstıyo yemıcem sunu hormonlular dıyorum ama yıne bıkac tane yıyıp gelıyorum su hormonlu meyve sebzelere daha cok ılgım oldu sankı hamıleyken tad tuzuda yok ama zararlı dıemı cekıcı gelıo bılmıyorum

sulu köfte yapıyom. gerçi sen bugün köfte yicen her gün her gün köfte mi yenir dicende ben çok severim kendisini :))) bide yanına makarna yaparım yiter :)

güzelim dr yasaklamış sen hala devam ediyorsan ben ne diyim sana..
Biz 6 aydır yasağız. Dayanılmayacak bi durum değil abartıyrsunuz bu ilişki durumunu allahaşkına

bende cok hafif olmustu merve banada yorulma ve ilişkiden olur demişti ama yasaklamamıştı
fakat son zamanlarda bizde uzaklaştık isster istemez

bana kanama gçene kadar ilişki yasak dedi geçtiğini söylediğim halde yorulma bi yere uzanma bişey almak için tuzlu yeme ve ilişki yasak bi müddet dedi ama üzerinden geçmesine rağmen korkuyorum :44:

güzelim dr yasaklamış sen hala devam ediyorsan ben ne diyim sana..
Biz 6 aydır yasağız. Dayanılmayacak bi durum değil abartıyrsunuz bu ilişki durumunu allahaşkına

devam etmiyorum kız yanlış anladın hani olursa bişey olurmu ondan korkuyorum ama yok uzağım zaten

bana kanama gçene kadar ilişki yasak dedi geçtiğini söylediğim halde yorulma bi yere uzanma bişey almak için tuzlu yeme ve ilişki yasak bi müddet dedi ama üzerinden geçmesine rağmen korkuyorum :44:

doktoruna sor bence gittiğinde , ihmal etme
yani benim sıkıntılarım var bedensel ağrı , sızı, hem miden kaynıyor yani keyfim öyle olmadıgından uzaklastım ben o meseleden bayaa bir eşimde zaten korkuyordu bişi olur diye heralde böyle devam ederiz artık :)

en guselı aslında valla bana uyardı bıde doktor bıse yasaklamadı ama halıyle azaldı onceden ben kacardım adamdan delık delık sımdı o uzaklasınca nıe acaba dıe kendımı yıyorum bız kadınlarda az deılız hee her ısın altında bıt yenıgı arıyoruz

devam etmiyorum kız yanlış anladın hani olursa bişey olurmu ondan korkuyorum ama yok uzağım zaten

olur hala olursa diye düşünmen beni şaşırtıyor valla:)))))))))
yapma onu yapıncamı yakın oluyorsun eşinle. Kocaman karnınla nasıl yapabiliyorsun. Hem dr lar 7-8-9 aylarda izin vermiyor benim 2 dr da bunu söylemişti.
Ilk 3 ay ve son 3 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…