hahahaha kız o dünden razı baksana sitenin ismi bile hazır..oyy 2 eve sattın la kızı :)))) yazık diil mi :)) adamın kafaya kese kağıdı bile geçirsen olmaz
hoşbulduk kuzummmm....
Yormuyorum canım yavaş yavaş yapıyorum, kocişimde yardım ediyo akşamları.. Herşey aceleye geldi ama ben ağırdan alıyom mecbur .. Hafta sonu taşınıyoz kuzumm.. O kadar hızlı gelişti olaylar ama çok seviniyom, olsun yetişir işler dediğin gibi..
Süpermen in de çok iyi teyzesiiii .. Iş çok yapınca bana bi uyarı tepiği atıyo ki sorma, yeter be kadın sıkıştık burda der gibi..:))) zor atıyom kendimi yatağa..
Sen napiyosun .. öykü hanım nasıl , deli kuzunun nazlı kuzusuuuu:))yirim onu yirimmmm...:)))
hoşbulduk canımmm...
şu toparlanma ve koşturmaz işlerinden bi fırsat bulsam gircemde... Aklım burdaydı iki gündür..
Kızmadım tabiiisi.. Nie kızıyim ama üzülürüm bakkk.. Unutmayın beniii yaaa.. Hemide iki günde mi unutcaanızzz.... Aşkolsunnnnnn...:84::84:
bende geldım gerı ne yemek yapayım dıe attım kendımı mutfaga bu saatte geldı aklıma bı baktım yemek yok evde adam gelcek 6:30 da benı yıcek valla yemek yerıne sonra koca gun naptın evde dıcek sonra anlamazkı anlatsamda kadınlar kulubune takıldım dıe zaten pc basına gecınce ben adama bısıler oluyo sankı daha otururken bı uyarı yolluyo hemen ne bılıosa napıcamı
ne yemek yaptın:))))))))))))))))) bunu sormam lazım
yarına yemek ismi bulamıyorum
ne yemek yaptın:))))))))))))))))) bunu sormam lazım
yarına yemek ismi bulamıyorum
iyi akşamlar kızlar ... bu aralar oğluşum çok durgun ya arada bi kıpırdıyo sonra geri çekiliyohalbuki eskiden olsa halay çekerdi sabahtan akşama
bende köfte yapcam dünde ıspanak vardı yarına patates salatası ve çorba istedi cnm:)))) çok basit ama kızımada et ızartıtrım ..olabilir.tavuk butu vardı evde patates sogan karıstırıp doldurdum fırın torbasına kolaya kactım valla yanınada pılavla salata tamamdırBanada bulun yarına yemek ya sabahtan kalkıp yapım barı adam gıbı bıse 2 gundur kolaya kacıom dunde mantı yapmıstım hazır tabı
benimde öyle bugun sallıyorum sürekliiyi akşamlar kızlar ... Bu aralar oğluşum çok durgun ya arada bi kıpırdıyo sonra geri çekiliyohalbuki eskiden olsa halay çekerdi sabahtan akşama
ben yaptığım yemeee söyliim mi?
Canı istemesin milletin
hergün çok hareketli olcak diye bişi yokmuş. Büyüdüğünden dolayı falan durgun olduğu günler olabilirmiş. takma öyle kafana
Doğru söylüyorsun ne biliyim korkuyorum işte...
bu arada bişey sorucam kızlar, içinizde hamileyken kanaması olanlar (benim gibi), mesela bana doktorum bi kaç şeyi yasakladı en başta ilişkiyi.. üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hala tetikteyim korkuyorum ilişki esnasında bişey olmasından, ikimizde uzağız eşimle... siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum yoksa doğru olan bu mu?
bende köfte yapcam dünde ıspanak vardı yarına patates salatası ve çorba istedi cnm:)))) çok basit ama kızımada et ızartıtrım ..olabilir.
benimde öyle bugun sallıyorum sürekli
ne ne ne
burası iyi oluyor yemek adı buluyoruz en azından
bende köfte yapcam dünde ıspanak vardı yarına patates salatası ve çorba istedi cnm:)))) çok basit ama kızımada et ızartıtrım ..olabilir.
benimde öyle bugun sallıyorum sürekli
ne ne ne
burası iyi oluyor yemek adı buluyoruz en azından
doğru söylüyorsun ne biliyim korkuyorum işte...
bu arada bişey sorucam kızlar, içinizde hamileyken kanaması olanlar (benim gibi), mesela bana doktorum bi kaç şeyi yasakladı en başta ilişkiyi.. üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hala tetikteyim korkuyorum ilişki esnasında bişey olmasından, ikimizde uzağız eşimle... Siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum yoksa doğru olan bu mu?
sulu köfte yapıyom. Gerçi sen bugün köfte yicen her gün her gün köfte mi yenir dicende ben çok severim kendisini :))) bide yanına makarna yaparım yiter :)
bende cok hafif olmustu merve banada yorulma ve ilişkiden olur demişti ama yasaklamamıştı
fakat son zamanlarda bizde uzaklaştık isster istemez
güzelim dr yasaklamış sen hala devam ediyorsan ben ne diyim sana..
Biz 6 aydır yasağız. Dayanılmayacak bi durum değil abartıyrsunuz bu ilişki durumunu allahaşkına
bana kanama gçene kadar ilişki yasak dedi geçtiğini söylediğim halde yorulma bi yere uzanma bişey almak için tuzlu yeme ve ilişki yasak bi müddet dedi ama üzerinden geçmesine rağmen korkuyorum :44:
doktoruna sor bence gittiğinde , ihmal etme
yani benim sıkıntılarım var bedensel ağrı , sızı, hem miden kaynıyor yani keyfim öyle olmadıgından uzaklastım ben o meseleden bayaa bir eşimde zaten korkuyordu bişi olur diye heralde böyle devam ederiz artık :)
devam etmiyorum kız yanlış anladın hani olursa bişey olurmu ondan korkuyorum ama yok uzağım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?