2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 150034 Eki Görüntüle 150035 Eki Görüntüle 150033

kızlar pusetin resmini koymamıştım
beğenecekmisiniz bakalım :)
bayıldım fmg iyi günlerde kullansın. Kız sen sessiz sessiz hallettin herşeyi ne güzel ben yatıyorum hala..
Martta çıksın badana olsun derken bebek gelcek:)

hiç doymuyorum sanki 24 saaat yiyebilirim

ayneeeeeeeeeeennnnnnnnn napcaz kız ölceza bi gün yemek yerken allah muhafaza

aman bu dana ne anlar beee napayım hayatım der benim yapabileceğim bişey var mı der kesin gör bak diyim bari yazarım akşama ne oldugunu ama hiç umudum yok çıakrmaz bu adam beni dışarı ;

amanda amaaaaaan çok tatlılar canım güle güle eskitsin kuzun

baaaaaaaak yapabilmiş işde

bebekpoyraz çok ttalılar yaaa yeleklerine bayıldım hele güle güle sağlıkla giysin inş.

zaman nasıl geçti valla hiç anlamadım. dün buhar makinası ateşölçerleri falanda geldi.
tamamladım sayılır pek bişey kalmadı şükürle olsun :)
pazar odası da gelsin hepsini yerleştireceğim.

allah korusun yerken ölmiyim zaten adım çıkmış obura

herşeyini yerleştirince resimlerinide çek heeeee

Sen her yolu dene de çıkarmazsa artık allaha havale edersin ha haaaaaa

hahahahah benimde adım çıkmış.

Ayy odası olunca bi kendi kalıyor. Az kaldı fmg son 3 ay bu ay bitsin hemen mart ayını hiç sevmem sıkıcı uzun gelir

çekerim canım inşallah hayal ettiğim gibi güzel olur

eşyalar iri kalır diye korkuyorum.
yok cnm neden iri kalsın. çok güzel olcak ben eminim. Harikaydı odası zaten

man yaaa bu adam cimride değildir neden böle yapıo anlamıyoum yaaa böle yapınca patlasım geliyo sinir oluyorum yaa

patlat bi tane. Benimkide yapıyor zaten arada uyuz oluyorum. Kızım adam yorgun kar yağıyor donuyordur. Nereye gidcen şimdi otur evnde ye.

kar falanda yagdıgı yok güzel iki gündür sanki yürüyerek gidip gelicez kız bi araba aldık bi çıkalım yaa uyuz şeyy pis manyak armut kafa:84::84:

hahahahah benimde adım çıkmış.

Ayy odası olunca bi kendi kalıyor. Az kaldı fmg son 3 ay bu ay bitsin hemen mart ayını hiç sevmem sıkıcı uzun gelir

bide soğuk bu Mart ayı ben de sevmiom.

man yaaa bu adam cimride değildir neden böle yapıo anlamıyoum yaaa böle yapınca patlasım geliyo sinir oluyorum yaa

Kız cimrilik değil üşengeçlik o evde yayılmak varken dışarı çıkmak zor geliodur.

iri kalır ne dmek yavsss

Oda küçük eşyalar büyük kalır manasında dedim.

yok cnm neden iri kalsın. çok güzel olcak ben eminim. Harikaydı odası zaten

inşallah canım bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…