yok bu konuyu kafama takmicam durduk yere kendimi huzursuz etmeye gerek yok
allahın dediği olur her zaman
inşallah sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza
Ben bayılırım öyle bıcır bıcır da beceremiyorum işte :) Kızım öyle olsun bari :) Bıcır bıcır herkese sevdirsin kendini :)Kocişle konuşmucan da kimle konuşcan kız...
Biz her pazartesi - bi engel yoksa işte falan değilsek- tv. seyretmeyiz..Oturur muhabbet ederiz..İyi gelir bana..Ben de hiç susmamm, ama eşime karşı değil herkese karşı...Çenemin kapandığı pek görülmüş bi olay değildir..
Görüşürüz hayatımBen çıkıyorum, yarın falan gelmezsem merak etmeyin..ofisi taşıyacağız...iş çok..
Biraz eşya yerleştireyim de ptronumun gözüne batmayayım...
Öpüyorum hepinizi..Kızım da öpüyor..
Allaha emanet olun..
tabıkı cnm ya gelıo ıste ınsana evham dun sızın haberınız yok artık catlamaya geldım dedımkı ben bebek dogurmıcam dogumdan korktum saolsun meltem bacım yatıstrdı ya ınsana bır an gelıo ıste aglamaya gelmıstım dun artık alta baskı yapıo bole ondan bıle korkuom ama bır oynaması hemen degıstryo yemınle rabbım korusun meleklerımızı
güzelim burda hamileler var unuttun heralde börekler sarmalar :)) canımız çekiyo heraldeee...aksama da sarma yaptım ya ınsan hıc yemek yıcem dıe sevınırmı ben hıc bole olmamıstım:81::81:
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Çantası KAMPANYA !!!! benim aldıgım bu canım renk kodu bölümünde 1002 yazan ...
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1205 buda 29.90 olan .....
gerçi ben daha once Chicco Bakım Çantasını almıştım kırmızı olan saplı olannı farklı farklı
avivonun uygun olunca hemen alim dedim 19 tl sonucda [/IMG]
yorumlara baktım insanlar çok beğenmiş. ben de alayım dedim. 20 lira ne ki hakkaten..
cok uygun demi bende şaşırdım valla hemencik aldim bitane
ya kızlar su resımn koyuyonuz ya bana bırır anlatsada askıtoma aldıklarımı gostersem
- konuya cevap ver tıkla
- eklenti ekleye tıkla
- açılan pencere sağ üst köşedeki dosya ekle tıkla
- dosyaları seç tıkla
- pcde kayıtlı olan resmi seç çift tıkla
- upload files tıkla
- içeriği ekle tıkla
- resmim cevap yazdıgın panele gelecektir cevapla de bitti gtii
Fatmacım canım arkadaşım nasılsın?
konuşmuyorum ben senle sen git özelden egeyle konuş
kızlar size ne anlatacam iyi okuyun
hamileliğimin yarısını hastanede ğeçirdim karpal tünel sendromu.hipertansiyon.şeker ve beynimde ur çıktı hamileliğim sonuna doğru kontrole ğittiğim hastane tadilata ğirdi.benim hastaneye yatmam ğerekiyordu ama 30 haftayı ğeçtiğim içinde ankarada başka hastane beni almadı.eşimle benim yüzüme direk doktor.kızm sen 25 yaşındasın masada kalırsın.bu sorumluluğu biz alamayız diye almadılar.en son zekahi tahirde doğum yaptımdoğumdan sonra komaya ğirdim 3 ünite kan yedim.19 saat doğum sancısı çektim. ve bunları yaşarken sadec eşim vardı ne annem nede kaynanam.ama şunu size ğönül rahatlıyla söyleyebilirim.bunalrı en baştan yaşayacağımı bilsem şimdi sorsalar yinede doğurrdum.bebşinizin bir ğülüşü dünyalara değer.inanın annelik çok ama çokkkkkkkkkkk ğüzel.korkmayın.allah hepinizin yardımcısı olacak.dualarım sizinle.
Hala geçmedi mi kız şaka yaptık beaaa amaaan alıngan delü seni
hadi al tamam
hah tmm bide öp beni bide seni seviyorum deee
fıstıklar ben çıkıyorum bu sfer:) öptüm sizi görüşürüz..
fıstıklar ben çıkıyorum bu sfer:) öptüm sizi görüşürüz..
aksama da sarma yaptım ya ınsan hıc yemek yıcem dıe sevınırmı ben hıc bole olmamıstım:81::81:
canııımmmm çok seviyom seni çatlak arkadaşım ooooooo bebişim
yaa gitmeee yeni geldim beeen
ağam nerde yaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?