kar falanda yagdıgı yok güzel iki gündür sanki yürüyerek gidip gelicez kız bi araba aldık bi çıkalım yaa uyuz şeyy pis manyak armut kafa:84::84:
bide soğuk bu Mart ayı ben de sevmiom.
Kız cimrilik değil üşengeçlik o evde yayılmak varken dışarı çıkmak zor geliodur.
Oda küçük eşyalar büyük kalır manasında dedim.
inşallah canım bakalım nasıl olacak.
benim armut kafa gelmiş ben çıkıyorum görüşürüzzzzz
teşekkür ederimmm yaptım yedim bile :))hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnn.afyet olsun
evet ben hep açım hiç doymuyorum :))ayyy bu annelerin hepsi aç ayol
yok kız sabahtan beri bi dilim tiramisu dışında bişy yememiştim çabuk olacak bişy yaptım o yüzden canımda istiyodu kısır yaptım yedik kızımlaHoşgeldin canım..Nasılsın..
Ne yemek yapacan kız, sende çetrefilli şeyler yapıyon..Basit bişey mi yapacan merak ettim..Ege de yok nasılsa..
Eki Görüntüle 150052 bunuda netten aldık cok hosuma gıttı bugun yarın gelır
Biz geldik bacılar aboo yoruldum yaa belime ağrı giriyo yorulunca hmen..
kaça aldın kız bebek, bende netten chıcco bebek telsizi ile bornoz takımı aldım haftaya gelecek ancak geliyor buralara kargo
benim armut kafa gelmiş ben çıkıyorum görüşürüzzzzz
Eki Görüntüle 150053 zaten gıcık oldum su gerızekalıyı gormak ıstemıom ama zamanında eklıyememıstım gorun ıstedım bıtane
Biz geldik bacılar aboo yoruldum yaa belime ağrı giriyo yorulunca hmen..
kızlar bişi sorcam
sabah 8 de ıslatılmış nohut düdüklüde kaç dakkada haşlanır acep?
Valla öyle heebenimde öyle ya bi kaç saat ayakta kaldıysam o gün yandım belim çok ağrıyo o zaman
hoşgeldin,
yorulunca bel ağrısı bende de oluyor 3-4 gün geçmiyor.
bacım bır 80 tl lık var bırde 100 luk var ben yuzlukten aldım 9 parca cok guzel arkadas almıs yumusacık tavsıye ederım farklı desen ve renklerı var
site ismi vermek yasak değilse yazarmısın canım bakim bi, bebek nevresim takımı diyemi geçiyor? Standartmı oluyor bunlar acaba her ahşap beşiğe olurmu ki :26: Daha beşik almadım sonra uymazsa filan :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?