2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok kız sıcak bi ortam olur işte iyi olurr

tşk ederım cnm cok saol ne zaman dır dugun fotolarımda memleketteydı onlarda geldı bıtanede ondan eklıyım barı

benim armut kafa gelmiş ben çıkıyorum görüşürüzzzzz

kızlar bişi sorcam
sabah 8 de ıslatılmış nohut düdüklüde kaç dakkada haşlanır acep?

zaten gıcık oldum su gerızekalıyı gormak ıstemıom ama zamanında eklıyememıstım gorun ıstedım bıtane

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnn.afyet olsun
teşekkür ederimmm yaptım yedim bile :))
ayyy bu annelerin hepsi aç ayol
evet ben hep açım hiç doymuyorum :))
Hoşgeldin canım..Nasılsın..
Ne yemek yapacan kız, sende çetrefilli şeyler yapıyon..Basit bişey mi yapacan merak ettim..Ege de yok nasılsa..
yok kız sabahtan beri bi dilim tiramisu dışında bişy yememiştim çabuk olacak bişy yaptım o yüzden canımda istiyodu kısır yaptım yedik kızımla

kaça aldın kız bebek, bende netten chıcco bebek telsizi ile bornoz takımı aldım haftaya gelecek ancak geliyor buralara kargo

bacım bır 80 tl lık var bırde 100 luk var ben yuzlukten aldım 9 parca cok guzel arkadas almıs yumusacık tavsıye ederım farklı desen ve renklerı var

benim armut kafa gelmiş ben çıkıyorum görüşürüzzzzz

hadi güle güle.....

Eki Görüntüle 150053 zaten gıcık oldum su gerızekalıyı gormak ıstemıom ama zamanında eklıyememıstım gorun ıstedım bıtane

maşallah canım çok güzel çıkmışsın

Biz geldik bacılar aboo yoruldum yaa belime ağrı giriyo yorulunca hmen..

hoşgeldin,
yorulunca bel ağrısı bende de oluyor 3-4 gün geçmiyor.

bacım bır 80 tl lık var bırde 100 luk var ben yuzlukten aldım 9 parca cok guzel arkadas almıs yumusacık tavsıye ederım farklı desen ve renklerı var

site ismi vermek yasak değilse yazarmısın canım bakim bi, bebek nevresim takımı diyemi geçiyor? standartmı oluyor bunlar acaba her ahşap beşiğe olurmu ki :26: daha beşik almadım sonra uymazsa filan :44:

ewettt bel ağrısı çok fena.. bi gün çıkıp dolaştıysam , ertesi gün mutlaka dinlenmek istio vücut..
eski enerjimden eser yok.. biz akşama kadar gezerdik sonra akşam arkadaşlara giderdik , ordan kalkar gece yarısı dürümcüye .. ohoooo.. şimdi ancak günde bi program yapabiliorum az yürüyüşlü..

site ismi vermek yasak değilse yazarmısın canım bakim bi, bebek nevresim takımı diyemi geçiyor? Standartmı oluyor bunlar acaba her ahşap beşiğe olurmu ki :26: Daha beşik almadım sonra uymazsa filan :44:

hugoy lux kotlu panda yaz netten cıkıo ılk cıkana tıkta gıttı gıdıyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…