Tşk ederım canlarım benım :):):):) sende cok tatlısın fmg
ama yakışıyor sana boy var kaldırıyorsun. Bennnnnnnnnnn 1,55 e 76 kilo.tıknaz big penguen
sağol canım, ehhhh idare eder işte.
öyle deme kendine. Sağlıklıyız çok şükür.
mütevazi olmaaaaaaaa gerçek bunlar. Bacaklarım çok kilolu üst bacak alt bacağı geçiyor. Bacak boyum uzun olsa tamamda kısacık bacak hemen yana doğru genişliyor
öyle bir çay içtim ki zift gibiydi. çok demliydi mecbur kaldım içtim.. Midem bulandı duru da şaşıp kalmıştır acı bişeyler geliyor diye
genişlesin varsın doğurunca bişeycik kalmaaaz...
Hem boy uzun olunca noooluyo. Bebekpoyrazla ben aynı boydayız hatun dal gibi. Ben kalas.
aaaaaa bence ikinizde güzelsiniz.. Maşallahgenişlesin varsın doğurunca bişeycik kalmaaaz...
Hem boy uzun olunca noooluyo. Bebekpoyrazla ben aynı boydayız hatun dal gibi. Ben kalas.
ne mecburiyeti niye içiyosun aşkolsun
aaaaaa bence ikinizde güzelsiniz.. Maşallah
valla arkadaş almış getirmiş kıramadım ama resmen kapkaraydı ağzım acıdı. Salakmıyım ne
kızlar bende dayanamadım jelibon yedim bişey olmaz demi :26:
yok cnm sende ha neren kılolu senın sacmaladın bence
aaaaaa bence ikinizde güzelsiniz.. Maşallah
valla arkadaş almış getirmiş kıramadım ama resmen kapkaraydı ağzım acıdı. Salakmıyım ne
catlak karı kocalara patlat dıonda kendıne asıl patlatcan vur agzına bakım kuzum ıcme ya kansızlık yapıo cok ( dıyene bak bende hergun turk kahvesı ıcıom ah su annemgıl alıstrdı ogun lavabo yedı esım doktu tum kahveyı eee bendekıde ınat gıdıp aldım marketen
ben perinatologa sordum türk kahvesi içsem zararlımı yok beeeee bi de fal baktır dedi.
demli içmemde normaldemi içmiyim ben sabahları içiyorum
ben perinatologa sordum türk kahvesi içsem zararlımı yok beeeee bi de fal baktır dedi.
tmm patron sözünden çıkmam. Zaten 1 en fazla 2 içerim. çayı sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?