2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım, ehhhh idare eder işte.

öyle deme kendine. Sağlıklıyız çok şükür.

mütevazi olmaaaaaaaa gerçek bunlar. Bacaklarım çok kilolu üst bacak alt bacağı geçiyor. Bacak boyum uzun olsa tamamda kısacık bacak hemen yana doğru genişliyor

öyle bir çay içtim ki zift gibiydi. çok demliydi mecbur kaldım içtim.. Midem bulandı duru da şaşıp kalmıştır acı bişeyler geliyor diye

Son düzenleme:
mütevazi olmaaaaaaaa gerçek bunlar. Bacaklarım çok kilolu üst bacak alt bacağı geçiyor. Bacak boyum uzun olsa tamamda kısacık bacak hemen yana doğru genişliyor

Genişlesin varsın doğurunca bişeycik kalmaaaz...
hem boy uzun olunca noooluyo. bebekpoyrazla ben aynı boydayız hatun dal gibi. ben kalas.

genişlesin varsın doğurunca bişeycik kalmaaaz...
Hem boy uzun olunca noooluyo. Bebekpoyrazla ben aynı boydayız hatun dal gibi. Ben kalas.
aaaaaa bence ikinizde güzelsiniz.. Maşallah

ne mecburiyeti niye içiyosun aşkolsun

valla arkadaş almış getirmiş kıramadım ama resmen kapkaraydı ağzım acıdı. Salakmıyım ne

aaaaaa bence ikinizde güzelsiniz.. Maşallah

valla arkadaş almış getirmiş kıramadım ama resmen kapkaraydı ağzım acıdı. Salakmıyım ne

catlak karı kocalara patlat dıonda kendıne asıl patlatcan vur agzına bakım kuzum ıcme ya kansızlık yapıo cok ( dıyene bak bende hergun turk kahvesı ıcıom ah su annemgıl alıstrdı ogun lavabo yedı esım doktu tum kahveyı eee bendekıde ınat gıdıp aldım marketen

ben perinatologa sordum türk kahvesi içsem zararlımı yok beeeee bi de fal baktır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…