Bacımmm Allah kurtarsın inşallahhhhhhhhhhhhh
Saol canım benim Allah razı olsun hepinziden.Sanada hayrılı doğumlar olsun inş sağlıcakla kucağına al...
Ben dış gebelik geçirdim. İlaçlar, kürtaj falan bayağı bi uğraştık. Sonra doktor dedi ki çok zor hamile kalman, kalsan da tekrarlar. Ovulasyon testi al 3 ay dene, ovulasyon testi olmadan 1 sene denemen gerekiyor dedi. Ben ovulasyon testiyle 2. ayda kaldım
saol cnm cumlemıze insallah ya :)))) sankı ben gıryom doguma ya o kadar heyecan bastı bıde ustune uykusuzluk cektım sabaha kadar uyuymadım ya dr a mı danıssam su uyku problemını
Saol canım benim Allah razı olsun hepinziden.Sanada hayrılı doğumlar olsun inş sağlıcakla kucağına al...
aa hadi ya :) hemşeri sayılırız :) sen hamişsin şimdi ama gelsenize eğlencelere değişiklik olur :) İnş kısmet olruda bi günü tanışırız o zamn:)
Canım hayrlı doğumlar olsun dediğin gibi teknoloji o kadar ilerledi ki hamile kalabilmek artık imkansız değil, bende diyroum zaten noraml olmazsa tedavisine bakarım :)
Canım nerde değil eğlence eviniçinde bile yarım saatten fazla ayakta durdurmuyor doktorum neyse artık bir doğurayım sana iyi eğlenceler tadını çıkar benim yerimede horon tep:)))))))))))
candas hg bacım nasılsın
ay canım ya :) bende tam adamına demişim :) aman sen dikkat et kendine oğlun iyi olsunda sonra her bişeyi beraber yaparsınız :) ben senin yerine de eğlenirim :)
Kızlar ben kaçıyorum, kızlara çok selamlar.Kendinize ii bakın, meleklerinize de tabi:) Allaha emanet olun epiniz.Çok öpüyorum
ay canım ya :) bende tam adamına demişim :) aman sen dikkat et kendine oğlun iyi olsunda sonra her bişeyi beraber yaparsınız :) ben senin yerine de eğlenirim :)
Kızlar ben kaçıyorum, kızlara çok selamlar.Kendinize ii bakın, meleklerinize de tabi:) Allaha emanet olun epiniz.Çok öpüyorum
aa öyle mi :) o zman ben de hemen alayım ama işte eşimle beraber geçirbileceğimiz 6 gün içinde ortam ayarlamam lazım, izin alırım olmadı rapor alırım napim değil mi :) peki bişey sorcam, herkesinki değişir genelde ama bu yumurta çatlaması genelde o günlerin hangisine dek gelir ki? bence iilk günlere gelmez diye ona göre izin alayım diyorumda...
Canım benim iyiyim çok şüjkür, az canım sıkkındı sizi görünce geçti :) 3 aydır tık yok bizde de :) neyse ama çilkçimin tavsiyesine uyup ovulasyon testi alcam ve iznimi ayarklıcam yakalıcam bebeği Allahın izniyle :)
Sen nasılsın? oğlun nasıl?
ben geldim ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
Güle güle canım Allah'a emanetsin öpüyorz seni...
ay benim parmaklarım şişti gene yaa , yüzüğü çıkarttım sıktı
tamam canım, çok teşekkür ederim :)cnm mesela adet düzenin 30 gün mü 30 günden 14 çıkarıyosun çıkan sonuçta senin yumurtlama günün oluyo diye biliyorum ben. ablam aile planmasında çalışıyodu ordan duymuştum
kızım olyo canım oglan bıze saka yaptı en sonunda cınsıyetı otutturdular kızım olyo
ben geldim ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
slm kızlar bişe sorcam size
bugun tam 24 haftalık olduk....ay olarak kaça takamül ediyor..ben 4 haftadan hesaplarsam eger 6 ay oluyor..bu seferde dogum 10 gibi görünüyorrrr..
hoşgeldin hoşgeldiiiiinnnnnn
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?