2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa öyle mi :) o zman ben de hemen alayım ama işte eşimle beraber geçirbileceğimiz 6 gün içinde ortam ayarlamam lazım, izin alırım olmadı rapor alırım napim değil mi :) peki bişey sorcam, herkesinki değişir genelde ama bu yumurta çatlaması genelde o günlerin hangisine dek gelir ki? bence iilk günlere gelmez diye ona göre izin alayım diyorumda...

saol cnm cumlemıze insallah ya :)))) sankı ben gıryom doguma ya o kadar heyecan bastı bıde ustune uykusuzluk cektım sabaha kadar uyuymadım ya dr a mı danıssam su uyku problemını

Aslında uykusuz kalman için daha çok erken danış bakalım ne dicek doktorun?

Canım nerde değil eğlence eviniçinde bile yarım saatten fazla ayakta durdurmuyor doktorum neyse artık bir doğurayım sana iyi eğlenceler tadını çıkar benim yerimede horon tep:)))))))))))

Canım nerde değil eğlence eviniçinde bile yarım saatten fazla ayakta durdurmuyor doktorum neyse artık bir doğurayım sana iyi eğlenceler tadını çıkar benim yerimede horon tep:)))))))))))

ay canım ya :) bende tam adamına demişim :) aman sen dikkat et kendine oğlun iyi olsunda sonra her bişeyi beraber yaparsınız :) ben senin yerine de eğlenirim :)

Kızlar ben kaçıyorum, kızlara çok selamlar.Kendinize ii bakın, meleklerinize de tabi:) Allaha emanet olun epiniz.Çok öpüyorum

candas hg bacım nasılsın

Canım benim iyiyim çok şüjkür, az canım sıkkındı sizi görünce geçti :) 3 aydır tık yok bizde de :) neyse ama çilkçimin tavsiyesine uyup ovulasyon testi alcam ve iznimi ayarklıcam yakalıcam bebeği Allahın izniyle :)

Sen nasılsın? oğlun nasıl?

Güle güle canım Allah'a emanetsin öpüyorz seni...

ay benim parmaklarım şişti gene yaa , yüzüğü çıkarttım sıktı

:80::80::80::80:

cnm mesela adet düzenin 30 gün mü 30 günden 14 çıkarıyosun çıkan sonuçta senin yumurtlama günün oluyo diye biliyorum ben. ablam aile planmasında çalışıyodu ordan duymuştum

kızım olyo canım oglan bıze saka yaptı en sonunda cınsıyetı otutturdular kızım olyo

Güle güle canım Allah'a emanetsin öpüyorz seni...

ay benim parmaklarım şişti gene yaa , yüzüğü çıkarttım sıktı
saol canım
cnm mesela adet düzenin 30 gün mü 30 günden 14 çıkarıyosun çıkan sonuçta senin yumurtlama günün oluyo diye biliyorum ben. ablam aile planmasında çalışıyodu ordan duymuştum
tamam canım, çok teşekkür ederim :)
kızım olyo canım oglan bıze saka yaptı en sonunda cınsıyetı otutturdular kızım olyo

hadi ya, hakikaten şaka gibi olmuş:) neyse inş erkek doğmazda pembe hazırlıklar boşa gitmez :)
Öpüyorum canım kendinize çok ii bakın :)

slm kızlar bişe sorcam size

bugun tam 24 haftalık olduk....ay olarak kaça takamül ediyor..ben 4 haftadan hesaplarsam eger 6 ay oluyor..bu seferde dogum 10 gibi görünüyorrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…