iyiyim canım evdeyim bugün yine raporluyum.. evdevakit çok çabuk geçiyor yaa hemen geçti gitti 2 gün:))
gribim canım 3 haftadır :)) bu 2.raporum 3 hafta önce 2 günlük vermişti doktor hala toparlayamadım. bu hafta yine verdi. ilaç kullamıyorum tabi, o yüzden de iyileşemiyorum..iyi olurum inş bu sefer...
hoşbuldum canım :) nasılsın, meleğin nasıl?
evet canım bencede aynen öyle olmuş, ben çok ümitli değilim hemen olmaz bizimki sanırım, zaten o hamile kaldığımda eşim 1 haftalığına yanımdaydı.ancak izinli zamanda olabilir o da stres yapmazsam :) hayırlısı artık....
Merhaba Candaş ..
Artvinlimisin artvindemisin ..benimde kızlarım yaşasaydı biri bir buçuk yaşında ve ikizlerde bir yaşında olacaktı ama biz ne diyoruz kucağa alana kadar sil baştan durmak yok yola devam şimdi haftaya 28 yapacağım oğlum doğacak inşaallah.....
Blue hosgeldin dinlenmişsindi r iyisindir umarım
Merveler hoşgeldiniz
sağol tatlım iyileşmedim yaa hala :)) ıhlamur içiyorum portakal vs, çorba içicem birazdan.. kendime gelmeye çalışıyorum. birazdan çıkıp uyucam..ayakta duramıyorum bile..devam ederse haftaya da alıcam rapor..Blue hosgeldin dinlenmişsindi r iyisindir umarım
ayy geçmiş olsun canım yaaa limon sık sık iç başka bişey yapamazsın
Canım çocuklarını kaybettiğini bilmiyordum üzüldüm ama vardır bir hayr be canım bak Allahtan ümidi kesmemişsin şuan Allahın izniyle hamilesin nur topu gibi bebeğini alırsın inş. kucağına...
Cağdaş canım Allah gönlüne göre versin inşallah dualarımız seninle bu mübarek Cuma günü...
Hoşbulduk bu arada canım..
sağol tatlım iyileşmedim yaa hala :)) ıhlamur içiyorum portakal vs, çorba içicem birazdan.. kendime gelmeye çalışıyorum. birazdan çıkıp uyucam..ayakta duramıyorum bile..devam ederse haftaya da alıcam rapor..
öyle canım ya çorba portakal ihlamur başak bişey yok :))
Artvinliyim canım, Ankarada yaşıyorumda burda doğduğum büyüdüm ama aslım memleketim :) heöşerilik var mı yoksam :) Meleklerin şefaatçin olsun inş canım yaMerhaba Candaş ..
Artvinlimisin artvindemisin ..benimde kızlarım yaşasaydı biri bir buçuk yaşında ve ikizlerde bir yaşında olacaktı ama biz ne diyoruz kucağa alana kadar sil baştan durmak yok yola devam şimdi haftaya 28 yapacağım oğlum doğacak inşaallah.....
Blue hosgeldin dinlenmişsindi r iyisindir umarım
Merveler hoşgeldiniz
çok şükür iyiyiz canım ...inşallah senin meleğinde çok bekletmeden gelir
Tabi canım bende üzülmüyom artı kapattık o konuyu.... Allahın takdiri ..diyomya kız fillerden sonra en uzun hamileliksüresi geçiren benim sakın sıkıldım demeyin ikibuçuk senedir hamileyim
Artvinliyim canım, Ankarada yaşıyorumda burda doğduğum büyüdüm ama aslım memleketim :) heöşerilik var mı yoksam :) Meleklerin şefaatçin olsun inş canım yaEvet pes etmek yok, devam :) maşallah canım Allah sağlıkla doğup dünyaya gelmesini nasip etsin.Sen nasılın? meleğin sıkıntı veriyo mu sana?
amin canım inş :)
slm kızlar yengem suan doguma gıryo o kadar heycanlandım kı sankı ben gırecem doguma bıde salak gıbı sıteye gelırken 2011 haziran anneleri yazcagıma 2011 sezeryan anneleri yazıom allahım dıyorum nıe gırmıo bu sıteye
slm kızlar yengem suan doguma gıryo o kadar heycanlandım kı sankı ben gırecem doguma bıde salak gıbı sıteye gelırken 2011 haziran anneleri yazcagıma 2011 sezeryan anneleri yazıom allahım dıyorum nıe gırmıo bu sıteye
tamam canım saol bakarım.
ya kolum kopuyo benim bu arada, dün tetanozun ikinci dozunu vurundum, gecemi zehir etti, ne dönebildim ne uyuyabildim, şimdi de sanki kolumda 50 kiloluk yük taşıyomuşum gibi(
amin canım allah razı olsun, sen kaçıncı ayda hamile kalmışın canım? ama yapmayı düşünüyorum bide kocayı bulabilsem :) değil mi ? ben ne yaparsam yapayım boş, onların zamanı beli, diğerinde istemesekte oldu bunda da kesin bıraktımdediğim ay olur :)
Hadi bakalım Gözünüz aydın Allah hayırlı doğum nasip etsin hayırlısıyla kucağına alsın darısı başımıza
Zor oluyormuş iğneler canım, çok geçmiş olsun...
Ben dış gebelik geçirdim. İlaçlar, kürtaj falan bayağı bi uğraştık. Sonra doktor dedi ki çok zor hamile kalman, kalsan da tekrarlar. Ovulasyon testi al 3 ay dene, ovulasyon testi olmadan 1 sene denemen gerekiyor dedi. Ben ovulasyon testiyle 2. ayda kaldım
Ayyy hadi Allah bi avazda kurtarsın :)
Saol canım benim Allah razı olsun hepinziden.Sanada hayrılı doğumlar olsun inş sağlıcakla kucağına al...Canım çocuklarını kaybettiğini bilmiyordum üzüldüm ama vardır bir hayr be canım bak Allahtan ümidi kesmemişsin şuan Allahın izniyle hamilesin nur topu gibi bebeğini alırsın inş. kucağına...
Cağdaş canım Allah gönlüne göre versin inşallah dualarımız seninle bu mübarek Cuma günü...
Hoşbulduk bu arada canım..
aa hadi ya :) hemşeri sayılırız :) sen hamişsin şimdi ama gelsenize eğlencelere değişiklik olur :) İnş kısmet olruda bi günü tanışırız o zamn:)Bende ankaradayım eşim artvin arhavili .....sağol canım tez zamanda sende hamile kalacaksın inan buna ben tüp bebekle bugünlere geldiysem sen şuanın tadını çıkarmaya çalış diğeri zaten olacak.....bebişim iyi işten istifa ettim bu sefer sürekli yatıyorum 28 .haftayı atlattıkmı ohhh diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?