2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy geçmiş olsun canım yaaa limon sık sık iç başka bişey yapamazsın

çok şükür iyiyiz canım ...inşallah senin meleğinde çok bekletmeden gelir

Canım çocuklarını kaybettiğini bilmiyordum üzüldüm ama vardır bir hayr be canım bak Allahtan ümidi kesmemişsin şuan Allahın izniyle hamilesin nur topu gibi bebeğini alırsın inş. kucağına...

Cağdaş canım Allah gönlüne göre versin inşallah dualarımız seninle bu mübarek Cuma günü...

Hoşbulduk bu arada canım..

kızlarr yemek yedik geldik biz oğlumla
geçmişe baktım şöyle bi; sebamed mi alınmaya karar verilmiş ne?? bende sebamed setini düşünüyorum...başka marka düşünen varsa paylaşsın bizimle..fikir olur kızlar..

Blue hosgeldin dinlenmişsindi r iyisindir umarım
sağol tatlım iyileşmedim yaa hala :)) ıhlamur içiyorum portakal vs, çorba içicem birazdan.. kendime gelmeye çalışıyorum. birazdan çıkıp uyucam..ayakta duramıyorum bile..devam ederse haftaya da alıcam rapor..

ayy geçmiş olsun canım yaaa limon sık sık iç başka bişey yapamazsın

öyle canım ya çorba portakal ihlamur başak bişey yok :))

Tabi canım bende üzülmüyom artı kapattık o konuyu.... Allahın takdiri ..diyomya kız fillerden sonra en uzun hamileliksüresi geçiren benim sakın sıkıldım demeyin ikibuçuk senedir hamileyim

Aaman iyicene iyileşene kadar al rapor ben çalışırken salak gibi hiçalmıyodum valla senden önemlisi yok onu anladım rahatsızmısın çak raporu hiç düşünme

Artvinliyim canım, Ankarada yaşıyorumda burda doğduğum büyüdüm ama aslım memleketim :) heöşerilik var mı yoksam :) Meleklerin şefaatçin olsun inş canım ya Evet pes etmek yok, devam :) maşallah canım Allah sağlıkla doğup dünyaya gelmesini nasip etsin.Sen nasılın? meleğin sıkıntı veriyo mu sana?
çok şükür iyiyiz canım ...inşallah senin meleğinde çok bekletmeden gelir

amin canım inş :)

Tabi canım bende üzülmüyom artı kapattık o konuyu.... Allahın takdiri ..diyomya kız fillerden sonra en uzun hamileliksüresi geçiren benim sakın sıkıldım demeyin ikibuçuk senedir hamileyim

ilahi olsun sen haticeye değil neticeye bak

Bende ankaradayım eşim artvin arhavili .....sağol canım tez zamanda sende hamile kalacaksın inan buna ben tüp bebekle bugünlere geldiysem sen şuanın tadını çıkarmaya çalış diğeri zaten olacak.....bebişim iyi işten istifa ettim bu sefer sürekli yatıyorum 28 .haftayı atlattıkmı ohhh diyeceğim

slm kızlar yengem suan doguma gıryo o kadar heycanlandım kı sankı ben gırecem doguma bıde salak gıbı sıteye gelırken 2011 haziran anneleri yazcagıma 2011 sezeryan anneleri yazıom allahım dıyorum nıe gırmıo bu sıteye

telaştan dır insan ne yaptığını bilmiyo bazen bendede oluyo

Hadi bakalım Gözünüz aydın Allah hayırlı doğum nasip etsin hayırlısıyla kucağına alsın darısı başımıza

allah sağ salim bebişini kucağına alsın allah kurtarsın

amın cnm amın darısı bıze ınsallah ay elım ayagım buz ya bıde bıse dıcem gece uykuları kacan varmı ya benım uyku duzenım cok bozuldu

tamam canım saol bakarım.
ya kolum kopuyo benim bu arada, dün tetanozun ikinci dozunu vurundum, gecemi zehir etti, ne dönebildim ne uyuyabildim, şimdi de sanki kolumda 50 kiloluk yük taşıyomuşum gibi (

Zor oluyormuş iğneler canım, çok geçmiş olsun...

Ben dış gebelik geçirdim. İlaçlar, kürtaj falan bayağı bi uğraştık. Sonra doktor dedi ki çok zor hamile kalman, kalsan da tekrarlar. Ovulasyon testi al 3 ay dene, ovulasyon testi olmadan 1 sene denemen gerekiyor dedi. Ben ovulasyon testiyle 2. ayda kaldım

Ayyy hadi Allah bi avazda kurtarsın :)

saol cnm tşk ederım

Bacımmm Allah kurtarsın inşallahhhhhhhhhhhhh

Saol canım benim Allah razı olsun hepinziden.Sanada hayrılı doğumlar olsun inş sağlıcakla kucağına al...
aa hadi ya :) hemşeri sayılırız :) sen hamişsin şimdi ama gelsenize eğlencelere değişiklik olur :) İnş kısmet olruda bi günü tanışırız o zamn:)

Canım hayrlı doğumlar olsun dediğin gibi teknoloji o kadar ilerledi ki hamile kalabilmek artık imkansız değil, bende diyroum zaten noraml olmazsa tedavisine bakarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…