2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz canım biz de... biliyorum çok zor ama aklından bebek düşüncesini çıkarmaya çalış. ilkinde aklında öyle bir düşünce olmadığı için tutmuş hemen, ama düşününce insan ister istemez strese giriyor, o da çok etkiliyor. bir de dediğin gibi siz eşinle farklı şehirlerdesiniz, yumutlama günlerini ayarlamak çok zor.. inşallah çok bekletmeden gelir miniğin...
selam fıstıklar nasılsınız? ay geçmişi okuyayım dedim anca yetiştim :)))
hoşgeldin canım, sen nasılsın?

valla işleri bitirip de oturmak çok rahat oluyor canım :) ama birazdan namaza kalkıcam ama acelem yok daha vakti var :)
Allah kabul etsin, ben kaçıyorum vakit bulursam gelirim yine, hem misafirim gelicek, hem akşam üzeri yolcuyum, istanbul a geliyorum merve :)

Allah kabul etsin, ben kaçıyorum vakit bulursam gelirim yine, hem misafirim gelicek, hem akşam üzeri yolcuyum, istanbul a geliyorum merve :)

OOOOOOOOO İstanbul muuu? :)))))) hangi semte geliyorsun kız niye geliyorsun ayyy sorduğum soruya bak yani gel de gezmeye mi

hoşgeldin canım, sen nasılsın?
iyiyim canım evdeyim bugün yine raporluyum.. evdevakit çok çabuk geçiyor yaa hemen geçti gitti 2 gün:))
ayy canım geçmiş olsun neyin varrr

gribim canım 3 haftadır :)) bu 2.raporum 3 hafta önce 2 günlük vermişti doktor hala toparlayamadım. bu hafta yine verdi. ilaç kullamıyorum tabi, o yüzden de iyileşemiyorum..iyi olurum inş bu sefer...

candaş blue ve merveler hoşgeldiniz
hoşbuldum canım :) nasılsın, meleğin nasıl?
evet canım bencede aynen öyle olmuş, ben çok ümitli değilim hemen olmaz bizimki sanırım, zaten o hamile kaldığımda eşim 1 haftalığına yanımdaydı.ancak izinli zamanda olabilir o da stres yapmazsam :) hayırlısı artık....

Merhaba Candaş ..
Artvinlimisin artvindemisin ..benimde kızlarım yaşasaydı biri bir buçuk yaşında ve ikizlerde bir yaşında olacaktı ama biz ne diyoruz kucağa alana kadar sil baştan durmak yok yola devam şimdi haftaya 28 yapacağım oğlum doğacak inşaallah.....

Blue hosgeldin dinlenmişsindi r iyisindir umarım

Merveler hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…