hoşgeldin canım, topik kalabalık ama sakin :) iyiyiz sen nasılsın
ooo adaşım :) iyiyiz canım sen nasılsın? ilk defa görüyorum seni?
inşallah canım.. iyiyiz, sen nasılsın?
iyiyiz canım biz de... biliyorum çok zor ama aklından bebek düşüncesini çıkarmaya çalış. ilkinde aklında öyle bir düşünce olmadığı için tutmuş hemen, ama düşününce insan ister istemez strese giriyor, o da çok etkiliyor. bir de dediğin gibi siz eşinle farklı şehirlerdesiniz, yumutlama günlerini ayarlamak çok zor.. inşallah çok bekletmeden gelir miniğin...canım inş ya, yok hiç denemedim o testleri.Ama çok etkiliymiş sanırım.Sorma beni görsen bi artis bir havalardayım ki, hani ilki korunurken olduya, hani bide dr. 3 ay içinde yüksek ihtimal gebelik verdi ya, kim tutar beni, ben ilk aydan hamileydim güya, şimdi 10 haftalığın üstünde olması gerekirdi :) ama hepsi fos çıktı.
Valla o testleri bu ay denemek çok istiyroum ama eşimde şehir dışında ya, yumurtlama günümüzde çok denk gelemicez, sadece 2 gün denke geliriz.Ondan da umutlu değilm.Ama mayıs 19 mayıstan ertesi gün izin alcam, 2 gün eksikle yumurtlama günlerinde beraber olursak belki yakalayabilriiz :)
canım hoşbuldum: ) iyim çok şükür, sen nasılsın oğlun nasıl?
valla canım ya bende sizi cidden çok özledim, ayda bir uğruyorum blki müjdeyle gelirim diye yok ya bi gelemedim müjdeyle :) neyse inş siz doğurana kadar güzel bi haber veririm :) yok o bişey değil bizim gelin diyecekki anne benim kertik benden kaç ay küçük istemiyom derse naparız:) yetişmem lazım size :)
yapma kız yazık yabizimkinin de en korktuğu şey, aslında güzl bi fırsat ama boşver acı adama :)
hoşgeldin canım, sen nasılsın?selam fıstıklar nasılsınız? ay geçmişi okuyayım dedim anca yetiştim :)))
Allah kabul etsin, ben kaçıyorum vakit bulursam gelirim yine, hem misafirim gelicek, hem akşam üzeri yolcuyum, istanbul a geliyorum merve :)valla işleri bitirip de oturmak çok rahat oluyor canım :) ama birazdan namaza kalkıcam ama acelem yok daha vakti var :)
ewt yeniyim burda 2 yada 3 gün oldu fazla giremedim hastaneye gitmekten
Allah kabul etsin, ben kaçıyorum vakit bulursam gelirim yine, hem misafirim gelicek, hem akşam üzeri yolcuyum, istanbul a geliyorum merve :)
ben de iyiyim canım hastayıım hala, iyileşmeye çalışıyorum işte kendi kendime :)) yanımda anneciğim yok ki bana bi kase çorba yapsın
teşekkür ederim cnm
haziran 16 gibi ama bakalım
iyiyim canım evdeyim bugün yine raporluyum.. evdevakit çok çabuk geçiyor yaa hemen geçti gitti 2 gün:))hoşgeldin canım, sen nasılsın?
ayy canım geçmiş olsun neyin varrr
hoşbuldum canım :) nasılsın, meleğin nasıl?candaş blue ve merveler hoşgeldiniz
evet canım bencede aynen öyle olmuş, ben çok ümitli değilim hemen olmaz bizimki sanırım, zaten o hamile kaldığımda eşim 1 haftalığına yanımdaydı.ancak izinli zamanda olabilir o da stres yapmazsam :) hayırlısı artık....iyiyiz canım biz de... biliyorum çok zor ama aklından bebek düşüncesini çıkarmaya çalış. ilkinde aklında öyle bir düşünce olmadığı için tutmuş hemen, ama düşününce insan ister istemez strese giriyor, o da çok etkiliyor. bir de dediğin gibi siz eşinle farklı şehirlerdesiniz, yumutlama günlerini ayarlamak çok zor.. inşallah çok bekletmeden gelir miniğin...
hoşgeldin canım, sen nasılsın?
ewt kızım olucak hayırlısıysa. ya senin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?