2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bugün benim doktorda hamileler toplantısı vardı, 5 aylık 7 aylık 8 aylık hata dogurmak üzere olan bile vardı..bi kaç tanede dogumunu yapmış anne vardı bebekleriyle normal dogumdan ve kolaylıgından bahsedildi bizim doktor hipnozla dogum egitimine gitti yeni geldi..bundan sonra ıkınmak da yok diyo oldugu gibi serbest bırakcaksınız diyor o kendi kendine yolunu bulcak hehehe nasıl olcaksa o öle..işte güzeldi hoşuma gitti kendimi iyi hissettim..

bodrum benimde hastaneden aradılar seminere gel diye bugünmüş ben gelemem dedim haftaya gene var dediler tüm şehirlerde yapılıyo demekki toplantı ohhh en rahat olur valla gerçi benimki drek sezaryanda

bodrum benimde hastaneden aradılar seminere gel diye bugünmüş ben gelemem dedim haftaya gene var dediler tüm şehirlerde yapılıyo demekki toplantı ohhh en rahat olur valla gerçi benimki drek sezaryanda

bilmiyorum sizinki nasıl bişey ama bizimki cok eglenceliydi.pastalar kurabiyeler cok rahat bi ortamdı..ondan dogumun cok korkulcak bişey olmadıgını gördüm iyi örneklerde var yani senin neden sezeryan ilki sezeryan mı ondan mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…