aa sen bişey yapmadın. ne oldu kız başına bişey mi düştüiyi canım pek bişey yapmadım bugün. takılıyorum.
catlak karı bır geldın yazdım sana ana bır baktım gerı ucmusun hos geldınnnnnnn
hoşgeldin cnım hiç öle konuşuyoduk
hoşbulduk.
sıkıldım bi bakiyim dedim size.
e aradın ya beni hadi beraber girelim diye..
kulakları çınlasın kzuu bana diyordu böyle .. fatmaaaaaaaaa fmg beni aradı beraber geldik:)))))))))))
bilmiyorum sizinki nasıl bişey ama bizimki cok eglenceliydi.pastalar kurabiyeler cok rahat bi ortamdı..ondan dogumun cok korkulcak bişey olmadıgını gördüm iyi örneklerde var yanisenin neden sezeryan ilki sezeryan mı ondan mı??
hoşgeldin canım eyer ege gibi sende çalışıyorsan bırak işi artı bugünlük yeter diyin
Yok canım benim ilk doğumum daha doğrusu beş aylık iki tane normal doğum yaptımda ... bebek olarak ilk doğumum doktor tüp bebekdikişliyim kıymetli bebek drek sezaryan yapacam dedi o yüzden
Beni de aradı
Bende geldim kızlar, yorgunluktan öldüm... Dahiliye diyetisyen kadın doğum derken mekik dokudum.. Hastanede sinirden ağlıycaktım... Neyse insülinimi verdiler.. Tek doz yapçam akşam.. 10.30 da... Sonrada hergün 5 kere falan ölççem.. Diyet listemide aldım.. Bisürü şey var listede o kadar çok nasıl yiycem bilmiyorum... Vatana millete hayırlı olsun.. Merak etmeyin diye hemen yazayım dedim..
aa sen bişey yapmadın. ne oldu kız başına bişey mi düştü
Yok canım benim ilk doğumum daha doğrusu beş aylık iki tane normal doğum yaptımda ... bebek olarak ilk doğumum doktor tüp bebekdikişliyim kıymetli bebek drek sezaryan yapacam dedi o yüzden
canım bebek düşmesin diye alttan dikiş yapılıyo ondan mı
aşkitom benim yee geldin miiii:)Beni de aradı
Bende geldim kızlar, yorgunluktan öldüm... Dahiliye diyetisyen kadın doğum derken mekik dokudum.. Hastanede sinirden ağlıycaktım... Neyse insülinimi verdiler.. Tek doz yapçam akşam.. 10.30 da... Sonrada hergün 5 kere falan ölççem.. Diyet listemide aldım.. Bisürü şey var listede o kadar çok nasıl yiycem bilmiyorum... Vatana millete hayırlı olsun.. Merak etmeyin diye hemen yazayım dedim..
bence de yatar ama ben bırakamam ancak iş beni bırakır :)))))
hem yarın da çalışıyorum. Egeeee yarın kısır yerken beni hatırlaaaa
zavallı arkadaşım çalışıyo de
Beni de aradı
Hosgeldin canım valla ne güzel hiç kilo almıcan artık doğuma kadar herşeyde hayır vardır yeterki senin ve bebeğin sağlığı iyi olsun
aşkitom benim yee geldin miiii:)
iyi aman iğneni yap güzelcee beslen diyetini de yap. herşey sağlık için cnm. yersin kız okadar çok ne var ki.
ben yerim valla sevindim halletmene
canım benim yaaa tmm kısır yaparsa gidiceğim kişi anarım seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?