2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi canım pek bişey yapmadım bugün. takılıyorum.
aa sen bişey yapmadın. ne oldu kız başına bişey mi düştü

catlak karı bır geldın yazdım sana ana bır baktım gerı ucmusun hos geldınnnnnnn

aşkolsun bebişim ben yoğunum bi girdim çıktım heemen nasılsın ben iyi sayılırım. hatta pozitif olalım iyiyimmmmmmmm

e aradın ya beni hadi beraber girelim diye..
kulakları çınlasın kzuu bana diyordu böyle .. fatmaaaaaaaaa fmg beni aradı beraber geldik:)))))))))))

Beni de aradı

Bende geldim kızlar, yorgunluktan öldüm... Dahiliye diyetisyen kadın doğum derken mekik dokudum.. Hastanede sinirden ağlıycaktım... Neyse insülinimi verdiler.. Tek doz yapçam akşam.. 10.30 da... Sonrada hergün 5 kere falan ölççem.. Diyet listemide aldım.. Bisürü şey var listede o kadar çok nasıl yiycem bilmiyorum... Vatana millete hayırlı olsun.. Merak etmeyin diye hemen yazayım dedim..

Yok canım benim ilk doğumum daha doğrusu beş aylık iki tane normal doğum yaptımda ... bebek olarak ilk doğumum doktor tüp bebekdikişliyim kıymetli bebek drek sezaryan yapacam dedi o yüzden

hoşgeldin canım eyer ege gibi sende çalışıyorsan bırak işi artı bugünlük yeter diyin

bence de yatar ama ben bırakamam ancak iş beni bırakır :)))))
hem yarın da çalışıyorum. Egeeee yarın kısır yerken beni hatırlaaaa
zavallı arkadaşım çalışıyo de

Yok canım benim ilk doğumum daha doğrusu beş aylık iki tane normal doğum yaptımda ... bebek olarak ilk doğumum doktor tüp bebekdikişliyim kıymetli bebek drek sezaryan yapacam dedi o yüzden

canım bebek düşmesin diye alttan dikiş yapılıyo ondan mı

Hosgeldin canım valla ne güzel hiç kilo almıcan artık doğuma kadar herşeyde hayır vardır yeterki senin ve bebeğin sağlığı iyi olsun

aşkitom benim yee geldin miiii:)
iyi aman iğneni yap güzelcee beslen diyetini de yap. herşey sağlık için cnm. yersin kız okadar çok ne var ki.
ben yerim valla sevindim halletmene

bence de yatar ama ben bırakamam ancak iş beni bırakır :)))))
hem yarın da çalışıyorum. Egeeee yarın kısır yerken beni hatırlaaaa
zavallı arkadaşım çalışıyo de

canım benim yaaa tmm kısır yaparsa gidiceğim kişi anarım seni...

allah kolaylık versin canım

Hosgeldin canım valla ne güzel hiç kilo almıcan artık doğuma kadar herşeyde hayır vardır yeterki senin ve bebeğin sağlığı iyi olsun

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun işte biraz moralim bozuldu ama abunda da hayır var bence de, çünkü hiç dikkat etmiyordum kendime belki bundan sonra daha dikkatli olurum.. Şimdiden karar verdim zaten artık doğumdan sonrada dikkat etçem zayıflıycam... her işin başı kilo yaaaaa... Çok şuursuz davrandım şimdiye kadar, zaten genetik yatkınlığım var bu bana ders olsun...

kızlar ya bu oda nasıl kararsızım ama bılmıyorum ındırıme gırmıs arkadas almıs renk farklı ama cok memnun getırtmıs onu gorcem yarın

ya bi de ben ne duydum bugün bilmiyorum sizin böle bişeyden haberiniz var mı da..normal dogum istiyorsanız oranın yırtılmaması için 32. yada 34.haftadan sonra hergün bir parmagınızla yaglamanız öneriliyor zeytin yagıyla u seklinde orayı anlatabildin mi ay cok komik..doktor söyledi valla..

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, alışırım buna da ya napalım, kızım iyi olsunda önemli değil... Alışırım 1-2 güne kadar... Zaten iğne yapmaya alışığım insülin iğnesi daha da küçük... Bişeycik olmaz... Hepinizi çoooooook öpüyorum... Sonra gene girerim...şimdi kızım gelcek, biraz dinleneyim.. yine gelirim.... byeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…