2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ilk defa duyuyorum böyle bişeyi

e aradın ya beni hadi beraber girelim diye..
kulakları çınlasın kzuu bana diyordu böyle .. fatmaaaaaaaaa fmg beni aradı beraber geldik:)))))))))))

ikindi bitmedi mi kız fatmaaaa nerdesin?

canım çok geçmiş olsun tekrar.

hoşgeldiniz fmg ege..öykücüm sana da tekrar gecmiş olsun..alllah kolaylık versin zor valla..

hoşbulduk canım

canım benim yaaa tmm kısır yaparsa gidiceğim kişi anarım seni...

ewet canım hatta bugün komşumuz söledi bana ilk doğumunda baya dikişi varmış ikinci doğumunda ebeler oraya yağ sürelim dikişin olmaz demişler doğum sırasında yağ sürüyorlar ve hiç dikişi yokmuş bende daha bugün duydum

ya ben de bugün duydum ama bu dogum anında degil de doguma az kala hergün yapıyomuşsun kesigi falan engelliyomuş cok şaşırdım hele doktordan duyunca..bi de jel gibi bişey cıktı ya yeni onu duymuştum dogum anını kolaylaştıran bişey oldugunu da zeytinyagının buna da yaradıgını ilk defa duydum

herşey güzel olacak sen meraklanma moralini yüksek tut cnm benim

Eki Görüntüle 150404 kızlar ya bu oda nasıl kararsızım ama bılmıyorum ındırıme gırmıs arkadas almıs renk farklı ama cok memnun getırtmıs onu gorcem yarın

bebkcim çok güzel ama renkler çok fazla göz alıyor biraz daha yumuşak bir renk olsa daha gzel değilmi. oda güzel ama

yaa yeterince her yerimize sürüyoruz krem bi de oraya sürersek oooooooooo kurt atarız valla

daha neler duyucaz yaaaa hayret ettim valla

Fatma canım istanbuldan geliyor ankaraya bana bir haftada geldi dün ...
aras kargo ile geliyor senin kars ordan ardahan dağıtım falan derken10.15 gün sürer

anneli akademisi kitabından mı bahsediyosun bana da geldi o:)

2 hjafta falan oldu yaaa gelmedi

fmg geldim kız napiyim kimsecikler yoktu bende müdürlükte az dolaşmışım

Fmg idrar kültürümün sonucu çıkmış .
üreyen koloni sayısı 100.000 çıkmış .. Bıktım enfeksiyondan ben yaa. Benden başka kimsede yok mu anlamadım ben. Dr çağırmış pazartesi günü kesin allttan bakacak((((

su içmiyormusun canım sen

fmg geldim kız napiyim kimsecikler yoktu bende müdürlükte az dolaşmışım

gezenti seni beklios heralde burda

anoooowwwwww ben hiç yaptırmadım kız ege benimde yüksek çıkar kesin hep akıntım var
ama yaptırmıyorum.
Sen su içiyomusun günde 2lt falan.

gezenti seni beklios heralde burda

anoooowwwwww ben hiç yaptırmadım kız ege benimde yüksek çıkar kesin hep akıntım var
ama yaptırmıyorum.
Sen su içiyomusun günde 2lt falan.

seslenseydiniz kıızzz niye seslenmediniz siz koşar gelirdim

valla ne kadar su ıcsen bos kocacım saolsun durmadan hazır su alyo ama ne fayda haberım bıle yokken en son gıttıgımde ıkı bobrekte kıst ve ıkı bobrekte tas cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…