aman yaaa sende yatıp uyusaydn kız kendine etmişsin heeee.... yazk sana gün geçmez vallaha sanada şimdi...
bende dün yemeği azıcık fazla kaçırdım anam öldüm şişkilikten oturuyom olmuyo geziniyom olmuyo ayyy fenaydım fena
ii ettin kızzz
çilek, bozma moralini bizde de oluyor bu sinir ama şimdiye kadar geçmesi gerekirdi. ben de dün sinirimden ağladım çattım kocama o da anlamıyor beni hormonlarımı
herkese günaydın
lapa lapa yağan karda işe gitmek zorunda olanlara kolay gelsin
çok güzel yağıyor ama işe gitmek zorunda olanlar için eziyet işte
egeeeeeee kıs uykuma laf ettin dün bak bugün yine erkenden buradayım
anaaambugün burda bahar havası var ne güzel güneş açtı ayazda yok çok gzel hava çoooookkk
burası ayrı bir memleket zaten türkiye sınırlarında değil o taraf ii oldu mu burası kötü oluyo
anaaambugün burda bahar havası var ne güzel güneş açtı ayazda yok çok gzel hava çoooookkk
burası ayrı bir memleket zaten türkiye sınırlarında değil o taraf ii oldu mu burası kötü oluyo
günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasilsiniz bakalıııııııım
ay çilek ara ara kocaya sarmalar olabiliyor ama dikkat et de kaçmasın)malum benimkisi kaçmıştı )
ya cok feci kabız oldum , hemoş bile var duphalac etki etmiyor sen ne kadar içiyordun onu?
herkesin günü güzel geçsiiiiiiin
geçmiş olsun kivi denedin migünaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay çilek ara ara kocaya sarmalar olabiliyor ama dikkat et de kaçmasın)malum benimkisi kaçmıştı )
ya cok feci kabız oldum , hemoş bile var duphalac etki etmiyor sen ne kadar içiyordun onu?
iyi damadı maşallah kıpırdanıyo oda hissetti havanın güzel oldugunuOlan bana oldu walla sorma
Off şişkinlikte kötü, hareket ediyor mu damadımm :)
Yok anacım doğurana kadar geçmiycek bu sinir herhalde. Bebeğe geçicek diye korkuyorum...
Günaydınnnn canımm...
öğleyin çıkıarımay ne güzel fatma dışarı cık temiz hava al bolbol :)
iyi fatma gözünaydın biz de bu sene bir kar görebildik çokşükür
ben kahvaltımı yapıp geleyim kızlar
günaydınn bugun millet bize özendi. yat kız. çok soğukherkese günaydın
lapa lapa yağan karda işe gitmek zorunda olanlara kolay gelsin
çok güzel yağıyor ama işe gitmek zorunda olanlar için eziyet işte
egeeeeeee kıs uykuma laf ettin dün bak bugün yine erkenden buradayım
sende ne mide var azcık kaçırmayla fena oluyosun. ben davul gibi oluyorumda maşallah geçiyor:)))))aman yaaa sende yatıp uyusaydn kız kendine etmişsin heeee.... yazk sana gün geçmez vallaha sanada şimdi...
bende dün yemeği azıcık fazla kaçırdım anam öldüm şişkilikten oturuyom olmuyo geziniyom olmuyo ayyy fenaydım fena
ii ettin kızzz
Kaçması yakındır canım :))))) Aman kaçsın sinir etti beni, kafamı dinlerim ben de.... Anasından danasından da kurtulurum kafamı dinlerim bi süre :)
Geçmiş olsun canım yaaaa... Ben duphalac 3 ölçek içtim
Asıl bana magnesie calcinee diye bi toz var o iyi geldi ama çok etkili bişey doktora sormadan aman içme, yarım ölçek bile fazla gelebiliyor..
senin kaç gün oldu?
günaydınn bugun millet bize özendi. yat kız. çok soğuk
sende ne mide var azcık kaçırmayla fena oluyosun. ben davul gibi oluyorumda maşallah geçiyor:)))))
cnm günaydınn.. sende yat uyu kayısı ye su iç.
çilek pazar günüde ben kavga ettim hatta aynen ben bağırdım o sustu tv izled. adam takmadı bile resmen. boşverrrrrrrrrr sakın ciddiye alma onları.
günaydınn bugun millet bize özendi. yat kız. çok soğuk
sende ne mide var azcık kaçırmayla fena oluyosun. ben davul gibi oluyorumda maşallah geçiyor:)))))
cnm günaydınn.. sende yat uyu kayısı ye su iç.
çilek pazar günüde ben kavga ettim hatta aynen ben bağırdım o sustu tv izled. adam takmadı bile resmen. boşverrrrrrrrrr sakın ciddiye alma onları.
magnesie calcine ni hamile kalmadan evvel içiyordum ben ama şimdi yine sorarım canım
ya cumadan beri işte :) hafta olucak neredeyse
3 ölçek sabah öğlen aksam olarak mı içtin nasildi duphalacı ?
eskiden kahvaltı arasnda içince hemen etki ederdi kaç gündür içtim tık yok :)
Ohhhhhh neşe verdin sabah sabah Fatma ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?