2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oooooofff.. doktorum hızlı gitmişin bu ay dikkat et tatlıyı kes dedi ama benim her dakka karnım acıkıo

üf sorma ya bıktım buranın toz bulutundan, günlerce geçmiyor geldi mi. nefes alamıyorum diye ağlıyorum bazen. dünden beri sapsarı..

bugün burasıda öyleydi hava sapsarı kasvetli soğuk fırtına hepsi vardı balıklama atladım ama herkes iyidir inşallah ben 8.00-15.00 çalışıyorum eve gelip yemek yapıyorum yemeye bile fırsat kalmadan 18.00-23.00 seminer var oraya gidiyorum sonrada 11 de eve gelince geç oldugu için uyuyorum ertesi gün yine 6.30 da kalk yine aynı tempo evi bile toplayamıyorum vakit kalmıyor çıldırıyorum o yüzden yazamıyorum size bu aralar, merak da ediyorum herkesi hafta sonum boş Allahtan oda hiçbişeye yetmiyo ama temizlik yemek bulaşık çamaşır ütü alışveriş okul işleri hangi birini ne zaman yapacam benden böyle kızlar hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüldünüsss

Kızlar bu saatte çoğunuz uyuyorsunuzdur,
sabah gelipte bu yazıyla karşılaşan herkese şimdiden günaydın:)

Bebek bezi markası konuşulmuş sanırım,
sakın prima almayın, zira kızım prima yüzünden mantar olmuştu....
şu anda kalitesini bozmuş ve hijyeni çok çokk kötü bir marka,
bu olaydan sonra molfiks kullandım ve memnun kaldım,
pek çok arkadaşımda prima hakkında aynı şeyleri söylediler ve şu an bu markayı kullanan yok,
aklınızda bulunsun, söylemek istedim...

Son düzenleme:

canımii geceler kızına çok geçmiş olsuncanım biz ilk doğduğunda prima kullandık sonra huggıes e geçtik halada huggıes kullanıyoruz çokta memnunuz.molfix bilmiyorum denemedim hiç.

oooooofff.. doktorum hızlı gitmişin bu ay dikkat et tatlıyı kes dedi ama benim her dakka karnım acıkıo

ayyy bendede aynı sorun var yaa acayip derecede yiyorum ve hep açmışım gibi hissediyorum kendini ve her basküle çıkışımda neeee diyorum kilom arttıkça artıyo bakalım kaçla bitireceğim ben 60 ile başladım şuan 68 kusurlarda gösteriyo baskül:))

Kızlar günaydınnn
1.5 saatlik uykuyla işe geldim, sürünüyorum şu an
4.5da yattım 6da kalkıp işe geldim. uykusuzluğa da hiç gelemem inşallah hasta olmam
bugün geçsin başka birşey istemiyorum

Kızlar günaydınnn
1.5 saatlik uykuyla işe geldim, sürünüyorum şu an
4.5da yattım 6da kalkıp işe geldim. uykusuzluğa da hiç gelemem inşallah hasta olmam
bugün geçsin başka birşey istemiyorum

günaydın kızlar bugun açılışı çilekle ben yaptım...
ne derdinvardı 4,5 da yattın kız. bugun bitmez sana artık:))) kolay gelsin

günydın kız dünür ne ettin o saate kdr:) egecik günydın

günaydın kızlar bugun açılışı çilekle ben yaptım...
ne derdinvardı 4,5 da yattın kız. bugun bitmez sana artık:))) kolay gelsin

OOOO ağam ne güzel erkencisin... Kocamla kavga ettim, daha doğrusu ben ettim o dinledi
bi çeşit hormon patlamalarıyla birleşmiş sinir krizi yaşadım sanırsam
eve gidip uyumak istiyorum şimdiiii
Sen ne yapıyorsunn?

günydın kız dünür ne ettin o saate kdr:) egecik günydın

Sorma dünürcüm kocama sardım, sinirim geçmedi bi türlü

hayırlı sabahlar arkadaşlar çalışanlara da hayırlı işler olsun:79:

Günaydınnnnnnn

herkese günaydın
lapa lapa yağan karda işe gitmek zorunda olanlara kolay gelsin
çok güzel yağıyor ama işe gitmek zorunda olanlar için eziyet işte

egeeeeeee kıs uykuma laf ettin dün bak bugün yine erkenden buradayım

aman yaaa sende yatıp uyusaydn kız kendine etmişsin heeee.... yazk sana gün geçmez vallaha sanada şimdi...
bende dün yemeği azıcık fazla kaçırdım anam öldüm şişkilikten oturuyom olmuyo geziniyom olmuyo ayyy fenaydım fena

ben de eşimi işe yolladım bir bakıyım dedim napıyorsunuz
ii ettin kızzz

çilek, bozma moralini bizde de oluyor bu sinir ama şimdiye kadar geçmesi gerekirdi. ben de dün sinirimden ağladım çattım kocama o da anlamıyor beni hormonlarımı

anaaam bugün burda bahar havası var ne güzel güneş açtı ayazda yok çok gzel hava çoooookkk
burası ayrı bir memleket zaten türkiye sınırlarında değil o taraf ii oldu mu burası kötü oluyo

günaydın arkadaşlarrrr
Allah bu karda kışta evi barkı yakacağı olmayanlara, sokaktaki hayvancıklara yardım etsin....
valla hava hem soğuk hem de bugün yerler ufaktan tutmaya başlamış ( istanbul bayrampaşa da oturuyom, şişli de işe geliyom ) düz yolda yürüyemiyom zaten artık şimdi zorlanmaya başladım...ayağımda kalın kar botu olmasa ne yapardım bilemiyom
şu hamile kadınceğizler için kar tatili olsa keşke özelde de devlette de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…