2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla bıktılar hergün bişey istermi insan yaa ben bi türlü boğazıma dur diyemiyorum

cok fazla bos bogazlık yapmam ama tuttumu tutar damarım valla avcumuda koklamam annem gelecek o galmesse aglarım hamıle kalmadan once kucukken bıle oyleydı sıskayımdır ama ayda yılda bır tutar oda tam tutar

cok fazla bos bogazlık yapmam ama tuttumu tutar damarım valla avcumuda koklamam annem gelecek o galmesse aglarım hamıle kalmadan once kucukken bıle oyleydı sıskayımdır ama ayda yılda bır tutar oda tam tutar

bazen bnm de tuttumu tutar damarım ama o kadar da değil ben pek annemle samimi değilim zaten

kızlar ankarayı kar tipi fırtına götürüyo walla... .Allah çalışanlara kolaylık versin... biz mis gibi evde oturuyoz sıcacık... kiralık ev arıyoduk tam da... taşınmak istiyoruz... daha geniş bi eve oğluşmla...

antalyaya da yağmur yağıyo hava karanlık

ay aynen bızde tasıncaz kıralık ev varda dogumda annem geleck ozaman tasıcaz kısmetse ben 9 uncu kattayım ve asansor yok bıde evıme cıkmak ıcın kac metre rampa cıkyoz asagdakı caddeden bakınca 25 ıncı katta evım :S:S:S:S 3 dagın arası dag etegınde oturyorum ev guzel hos ok ama cok yoryo benı acayıp hergun bu kar kıyamette 3 kere balkon yıkıyorum hep martı guvercın pislio en yuksek kat olunca bıde kar bastırdıkı sormayın gıtsın benımde ıcım rahat edemıo temızlık hastası olmak zor

ya nasıl içimde kaldı alışveriş yapmak kızlar.. burda okuyunca da hevesleniyorum... indirim sezonunu da kaçırdım zaten... şöyle dükkan dükkan gezmek istiyyorum

kızlar siz de resim görüntülerken kurbağa çıkıyo mu... uyuz oldum yaaa. cicilere falan bakamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…