valla bıktılar hergün bişey istermi insan yaa ben bi türlü boğazıma dur diyemiyorum
cok fazla bos bogazlık yapmam ama tuttumu tutar damarım valla avcumuda koklamam annem gelecek o galmesse aglarım hamıle kalmadan once kucukken bıle oyleydı sıskayımdır ama ayda yılda bır tutar oda tam tutar
ay arkadaşa fkir vereyim derken içimde biriktirdiklerim kaçıverdi
bazen bnm de tuttumu tutar damarım ama o kadar da değil ben pek annemle samimi değilim zaten
yok annem gelmesse dedıgım yemek annem kelımesını ben sana kullndım
kızlar ankarayı kar tipi fırtına götürüyo walla... .Allah çalışanlara kolaylık versin... biz mis gibi evde oturuyoz sıcacık... kiralık ev arıyoduk tam da... taşınmak istiyoruz... daha geniş bi eve oğluşmla...
kızlar ankarayı kar tipi fırtına götürüyo walla... .Allah çalışanlara kolaylık versin... biz mis gibi evde oturuyoz sıcacık... kiralık ev arıyoduk tam da... taşınmak istiyoruz... daha geniş bi eve oğluşmla...
antalyaya da yağmur yağıyo hava karanlık
oraların rüzgarı da kuvvetli esiyo dimi
neyse kızlar ben kaçıyorum malum akşam oldu bide misafir gelicek yarın görüşürüz kid
bye kolay gelsin
neyse kızlar ben kaçıyorum malum akşam oldu bide misafir gelicek yarın görüşürüz kid
hangi boylardan kaçar tane alıyosun?
ben bi türlü karar veremedim herkes farklı bişi söylüyo. en son Öyküm de almamak daha iyi diyince dedim tecrübeli o almiim en iyisi..
bizde ne marka alacağımızı bilmiyorum deneyimli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?