2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ankara batıkentt arabalar çıkmıyo doktorum atakulede ben gidemiyom....acaba haftasonuna açılır mı yollarrrrrr

kızlar pazartesi günü şeker yüklemem vardı yaptırdım çok şükür iyi çıktı sonuçlarım bi sorun yokmuş

bir de kan uyuşmazlığı iğnemi yaptırdım akşama kadar hastanedeydim

Ohh gözün aydınn

fmg gelemedi herhalde iişe. normalde bu saatte girerdi. onun işyerinin oralar daha beter biizm arkadaşllarda zor gelmiş

Onun iş yeri nerdeydi? gitmemiştir muhtemelen

Ege bu arada senin enfeksiyonu nasıl anladılar? Lökosit oranın mı yüsek çıkmıştı? Üst sınır 10, benimki 13.3 çıkmış, kırmızı ile işaretlemişler. Acaba hamilelerde normal midir?
Sen hatırlıyor musun değerlerini?

ayy bugün hürremde ne var acaba fragamnını izleyen var mı

çok sevindim mutlu olmana canım çilekim kar bence de çok güzel
ankara batıkentt arabalar çıkmıyo doktorum atakulede ben gidemiyom....acaba haftasonuna açılır mı yollarrrrrr

cuma duracakmış kar. o gün de -6 görünüyor sıcaklık. tüm karlar donacak poşetlerle kaya kaya işe gidecez gibi geliyo bana

bol miktarda bakteri epitel ve lokosit yazıyor. onun üzerine idrar kültürü istediler. koloni sayısı 100.000 çıktı . üreme görüldü yazıyorduı. öyle anladılar.

Ohh gözün aydınn

Onun iş yeri nerdeydi? gitmemiştir muhtemelen
esenyurt cnm. oralar baya bi kötü

ayy bugün hürremde ne var acaba fragamnını izleyen var mı

özel bölümü var canım
aaaaaaaaaaaa yap maaaaa

Benim diyette acıkmaya fırsat yokki, sürekli yiyorsun.. Hatta ana öğünlerdekilerin hepsini yiyemiyorum ben, birazda insülinden herhalde midem de bulanıyor... Ama 1 kilo verdim.. Herhalde bu gidişle kilo almam .. En azından o işe yarıycak..

Lökosit sende kan sayımında mı yüksek çıktı... O değer bunu gösteriyor ama, bende de kan sayımında lökosit hep yüksek, doktor bana hamilelerde lökosit yüksek olur demişti.. Ama idrarda çıktıysa bilemem..

çok sevindim mutlu olmana canım çilekim kar bence de çok güzel

cuma duracakmış kar. o gün de -6 görünüyor sıcaklık. tüm karlar donacak poşetlerle kaya kaya işe gidecez gibi geliyo bana
kardan sonrasını sevmiyorum don yapar yada çamur olunca yürüyemem diye korkuyorum.

öyküğm bi dr sitesinde okudum 27.haftadan sonra diyet yapmamanız önerilir diye. ne derece doğruluğu var bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…