merhaba kızlar,
size bugün evden yazıyorum :))) dün 6ya kadar kalıp eşşek gibi çalıştığım için gelme dedilerDün de idari izinliydim halbuki ama neyse 1 gün 1 gündür:))
kızlar ankarada öyle bi hava var ki, şuanda penceremin önünde hiç abartmıyorum 15 cm kar var :))))
akşam eve taksiyle gelecektim taksi bulmak ne kelime, dolmuş otobüsler bile gidememiş, yolda eve gelirken adamın biri telefonda konuşuyo "50 dk falan yürürüm gelirim" diyo :) zaten tüm yayalar yollarda..neyseki evim 15 dk yürüyerek..öyle bi fırtına var ki şemsiyeyi bile havada tutamıyorsunuz..eve geldim elektrikler yok.
Sonra da eski işyerimden bi arkadaş aradı kızcağız dikmen tarafında oturuyor ankarayı bilen bilir, servisi gelmemiş araba da çıkmamış, eşi ofisinde mahsur kalmış arkadaş da işyerinde.. Bize geldi bizde kaldı yazık..
Kar hala yağıyor..psikopat gibi seviyorum yine de şu karı yaa
kızlar pazartesi günü şeker yüklemem vardı yaptırdım çok şükür iyi çıktı sonuçlarım bi sorun yokmuş
bir de kan uyuşmazlığı iğnemi yaptırdım akşama kadar hastanedeydim
fmg gelemedi herhalde iişe. normalde bu saatte girerdi. onun işyerinin oralar daha beter biizm arkadaşllarda zor gelmiş
kızlar pazartesi günü şeker yüklemem vardı yaptırdım çok şükür iyi çıktı sonuçlarım bi sorun yokmuş
bir de kan uyuşmazlığı iğnemi yaptırdım akşama kadar hastanedeydim
ayy bugün hürremde ne var acaba fragamnını izleyen var mı
yeni blm yok mu yani :26:özel bölümü var canım
çok sevindim mutlu olmana canım çilekimAllah'tan evin yakınmış işe canım, yoksa bu halinle korkunç olurdu..
Gerçekten de insan bebeği üzmiycem diyr kasıldıkça daha çok sinirleniyormuş. Yüreğimee su serptin ama uzun süreli olmadıkça kalıcı bir etkisi olmuyormuş diyerek, çok üzüldüm sabah çünkü
Ayyy içim açıldı gerçekten yazdıklarını okuyuncaaa
Kar herşeye rağmen çoook güzel bu arada gerçekten :)
ankara batıkentt arabalar çıkmıyo doktorum atakulede ben gidemiyom....acaba haftasonuna açılır mı yollarrrrrr
yeni blm yok mu yani :26:
bol miktarda bakteri epitel ve lokosit yazıyor. onun üzerine idrar kültürü istediler. koloni sayısı 100.000 çıktı . üreme görüldü yazıyorduı. öyle anladılar.Ege bu arada senin enfeksiyonu nasıl anladılar? Lökosit oranın mı yüsek çıkmıştı? Üst sınır 10, benimki 13.3 çıkmış, kırmızı ile işaretlemişler. Acaba hamilelerde normal midir?
Sen hatırlıyor musun değerlerini?
esenyurt cnm. oralar baya bi kötüOhh gözün aydınn
Onun iş yeri nerdeydi? gitmemiştir muhtemelen
ayy bugün hürremde ne var acaba fragamnını izleyen var mı
aaaaaaaaaaaa yap maaaaaözel bölümü var canım
sağol canım benimmmmmmmmm kuzu vergi dairesine gidicekti aramadım haberimiz vardı ya.
süper cnm çok sevindim burda da fena yapıyor. akşam yarım saat erken çıkardılar:))))))))) çıkaana kadar 6,30 oldu gerçi:)
günaydın cnmm. bende kar yağınca hep düşücem diye korkuyorum
valla herkeste vardı bi şey şükür bugun iyi başladık:))))))))) senin diyet nasıl gidiyor cnm acıkıyormusun
Ahahahaha kopptummm :)
Ege bu arada senin enfeksiyonu nasıl anladılar? Lökosit oranın mı yüsek çıkmıştı? Üst sınır 10, benimki 13.3 çıkmış, kırmızı ile işaretlemişler. Acaba hamilelerde normal midir?
Sen hatırlıyor musun değerlerini?
kardan sonrasını sevmiyorum don yapar yada çamur olunca yürüyemem diye korkuyorum.çok sevindim mutlu olmana canım çilekimkar bence de çok güzel
cuma duracakmış kar. o gün de -6 görünüyor sıcaklık. tüm karlar donacak poşetlerle kaya kaya işe gidecez gibi geliyo bana
Benim diyette acıkmaya fırsat yokki, sürekli yiyorsun.. Hatta ana öğünlerdekilerin hepsini yiyemiyorum ben, birazda insülinden herhalde midem de bulanıyor... Ama 1 kilo verdim.. Herhalde bu gidişle kilo almam .. En azından o işe yarıycak..
fmg gelemedi herhalde iişe. normalde bu saatte girerdi. onun işyerinin oralar daha beter biizm arkadaşllarda zor gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?