- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
ne de olsa hamile dimiyok cnm bende dün gördüm reklamlarda özel bölüm olarak gösterilecekmiş
kar yağışı nedeniyle hürremde idari izinli
evet ya çamur berbat oluyor bence de..bu aşaması güzel..yağsın yağsın bebişlerimize ilerde su lazım :)))kardan sonrasını sevmiyorum don yapar yada çamur olunca yürüyemem diye korkuyorum.
geldim bebişlerim nihayet napıyosunuz bakalım.
geçti mi sıkıntılar.
ben çok iyiyim bu sabah
Benim diyette acıkmaya fırsat yokki, sürekli yiyorsun.. Hatta ana öğünlerdekilerin hepsini yiyemiyorum ben, birazda insülinden herhalde midem de bulanıyor... Ama 1 kilo verdim.. Herhalde bu gidişle kilo almam .. En azından o işe yarıycak..
kardan sonrasını sevmiyorum don yapar yada çamur olunca yürüyemem diye korkuyorum.
öyküğm bi dr sitesinde okudum 27.haftadan sonra diyet yapmamanız önerilir diye. ne derece doğruluğu var bilmem.
bol miktarda bakteri epitel ve lokosit yazıyor. onun üzerine idrar kültürü istediler. koloni sayısı 100.000 çıktı . üreme görüldü yazıyorduı. öyle anladılar.
esenyurt cnm. oralar baya bi kötü
aaaaaaaaaaaa yap maaaaa
bizdede öle hilmi bana kitap okusna diyo bari benim okudugum kitapları arkamdan bide sen oku diyo bende sen okuyosun yaa ben niye okuyayım ki hem evde 1 okuyan avr yeter fazlası zararlı
Lökosit sende kan sayımında mı yüksek çıktı... O değer bunu gösteriyor ama, bende de kan sayımında lökosit hep yüksek, doktor bana hamilelerde lökosit yüksek olur demişti.. Ama idrarda çıktıysa bilemem..
Bak sağlıkçı olunca insan konuşması bile farklı oluyorçilekcim o lokosit hemogram sonucunda mı yazıo
Ohhhh ne güzel Fatma da çok neşeli, herkes süpergeldim bebişlerim nihayet napıyosunuz bakalım.
geçti mi sıkıntılar.
ben çok iyiyim bu sabah
geldim bebişlerim nihayet napıyosunuz bakalım.
geçti mi sıkıntılar.
ben çok iyiyim bu sabah
öyküm günaydın :)
rüyamda sana oturmaya geldim kız hayırdır inşallah.
bana kek, kısır yapmıştın. ohhh güzelce yedik. karnım acıkmış heralde uykumda :))))))))
hoşgeldin hoşgeldin bende süperim bugün
Ohhhh ne güzel Fatma da çok neşeli, herkes süper
bi ben feci uykusuzum, gözler vampir gibi
açılmaya çalışıyorum sizinle
kızlarrrrrrrrrr guanydınnnn
ben grıp oldum evdeyım
bgn gıdıp rapor aldım yatacam 3 gunnn
kaynanamlar burda dıe rapor almak ıstemıodum ama artık dayanamadımmm
ben grıp oldum evdeyım
ohhh ne güzel
kuzu geldi mi?
inşallah o da düzelmiştir bugün.
neden uyuyamadın canım?
oo hoşgldin ama geçmiş olsun bol bol dinlen
çilek kız hemogram kan sayımı yapılıyo yaa o işde orda yazar lokosit sende kanda vr oda bişi değil
ne de olsa hamile dimi
evet ya çamur berbat oluyor bence de..bu aşaması güzel..yağsın yağsın bebişlerimize ilerde su lazım :)))
hahahahhaha rüyada bile kısır görüyor yaa:)))))))))))))öyküm günaydın :)
rüyamda sana oturmaya geldim kız hayırdır inşallah.
bana kek, kısır yapmıştın. ohhh güzelce yedik. karnım acıkmış heralde uykumda :))))))))
anladım cnm. iyi ozaman bari kilo içinde yardımcı olur sağlıklı beslenmiş olursunbence o doktor kontrolünde değilse diye uyarıyorlardır belki.. Birde bana zaten diyetisyen dedi ki bu diyet zayıflama diyeti değil ki zaten çok şey var içinde, 5 meyve 2 bardak süt 6 dl. ekmek falan var.. İnsülin düşürücü diyet dedi.. Zayıfla diye verilmiyor dedi.. Belki böyle bir fark vardır.. Ben rejim yapmasam çok çok daha az yiyordum zaten..
ben grıp oldum evdeyım
Anamm merak ettik nerdesin seeennn... Çok çok geçmiş olsun canım.. Naz yap kayınvalideneee..
Sorma kocama sardım sabah 4.30a kadar
Heh tamam kanda çıktı :)
ben grıp oldum evdeyım
ohh beeeeeeeee geldin şükür:))))))) yollar kötümü.
fmg ben bu topiğin sinerjisinin kuwetine inanıyorum. bugun herkes neşeli girdi. hepimiz iyiyiza. sabah fatma coşturdu herkes güzel iyi. hep böyle olalım dün dberbattıııııııı
Oyyyy ne güzel ya, keşke gerçek olsa dimi, ya buluşalımda yapalım kısır mısır yiyelim.. Rüyana bile giriyor yemekler dimi ... Bu arada Fmg dün geçmişi okurken gördüm de mobilyaların boya kokusunu geçirmek için ne yapmak lazım diye sormuşsun ya, ben daha öncede demiştim ama belki görmedin dolap içlerine çekmecelere falan çay koy, kokuyu alıyor... Poşet çay koysan daha iyi olur..
kamu görevlisi ya padişahda devlet işlerine bakıyor.
hahahahhaha rüyada bile kısır görüyor yaa:)))))))))))))
alemsin kız
anladım cnm. iyi ozaman bari kilo içinde yardımcı olur sağlıklı beslenmiş olursun
sen nerdesin biz öldük meraktan. geçmiş olsun cnm dinlenmeden geçmez.
amannnnnn cılek evde bırı varken ben rahat edemıomkıııı:))))ya dun kotuydum benım akıllımda sarzı ıse goturmus ondan gıremedım dnnn canım
Sorma kocama sardım sabah 4.30a kadar
hahahahhaha rüyada bile kısır görüyor yaa:)))))))))))))
alemsin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?