2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok tatlıyımdır canım, şekerim yüksek zaten:))) Bana mobilyacı söylemişti, ben denedim.. Çok işe yarıyor.. Ama soğan pis kokar ya bence deneme.. Birde bol bol havalandır.. Çekmeceleri falan da aç..

Çok tatlıyımdır canım, şekerim yüksek zaten:))) Bana mobilyacı söylemişti, ben denedim.. Çok işe yarıyor.. Ama soğan pis kokar ya bence deneme.. Birde bol bol havalandır.. Çekmeceleri falan da aç..

tamam denemem soğanı. zaten aklıma yatmadı o.
ama çok havalandıramıyorum evi çok soğuk. o sorun oluyor.

cnm benım bademcıklerım sısmısss oyuzden dun gıdemedım adam sarz aletını almıs evdendee gıremedımmm..

cnmm basınz saolsunnn noldu ıdrar sonucunnn merak ettım senı??

geçmiş olsun cnm. enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum..

kızlar aile hekimim benim arkadaşım aile görüştüğümüz tetanoz olmam için zorluyor. bende antibiyotik kullanıyorum diye haftaya salı biticek ozaman gidicem((((( yani bende aşı olacam..

Bizim burası biraz yüksek çok kar düşüyor.. Şu anda lapa lapa kar yağıyor.. Çok güzel ama neden okulları tatil etmediler anlayamadım..

ege okullar sabah tatil edildi yazmış.

yaptır canımın içi sen tedbirini al.

Ya bende yaptıramadım daha, şimdide insülin işi çıktı, karnım, kollarım delik deşik, geç kaldık mı acaba yaptırabilir miymişiz bu haftada da..

istanbul yok... başka iller var. bende lazım olur diye bilgi verdim:))))))

yaptırcam zaten. mecburmuşum. tutanak tutuyorlarmış. offf herşeyi çıkardılar heeeee

hımmm istanbul anladım ben nasıl ortalığı karıştırıyorum baksana
aile hekimleri acayip yaaa benden bütün tahlil test ne yaptırdıysam hepsini görmek istedi.

oda kokusuna cay poşeti mi ii geliomuş ? peki ne şekilde koycas kuru kuru mu.. yoksa kaynar suda çay poşeti mi ?

banada toz vanilya önerdiler işe yarıyo.. 5-6 çay tabağına boşaltın toz vanilin i süperrrr :)

Ya bende yaptıramadım daha, şimdide insülin işi çıktı, karnım, kollarım delik deşik, geç kaldık mı acaba yaptırabilir miymişiz bu haftada da..
cumaya kadar sonmuş benim ama salı ya uzattık.
ilaç içtiğim için

hımmm istanbul anladım ben nasıl ortalığı karıştırıyorum baksana
aile hekimleri acayip yaaa benden bütün tahlil test ne yaptırdıysam hepsini görmek istedi.

aile hekimliği neden bu kadar üstüne düşüyor çünkü dr sorumlu oluyor takip etmediği için ve tabi bi dr hastalarından sorumlu olduğu için hakkında tutanak tutuluyormuş. o yüzden bu kadar alakalı görünüyorlar.

Ay ben de bilmiyorum dayanamıycam galiba, öğlen revire gidip uyurum olmadı 1 saat

selam kıslar ben geldim bilgisayarım açık kalmış kk sayfasıda açık kalmış

herkes iyidir umarım bizde iyiyiz oğlumla

Hoşgeldinnnn

cnmm noldu sanaaa sen nıe kocana sardınn anlayamadımmm

Aman ailesi, dün akşam dışarı çıkmıştı çok geç geldi falan hepsi üst üste geldi.. çok sinirlendim ama resmen patladım.. bi de beni umursadıkça daha çok gaza geldim sorma :)

Ahaaa tetanoz aşısında son kaleyi de kaybettikk

hihiiiiiiii olmuycam diye okadar dirsek gösterdim ama olucam işte(((((((((
ya ben bu kızda ne kadar ilaç aşı varsa kullandım. inşallah sağlıklı olur:)))))) korkuyorum

ben geldim dedim ama kimse görmedii beni kimse sevmiyo burdaaa

Ben dedim yaa hoşgeldinnn diyeee

hihiiiiiiii olmuycam diye okadar dirsek gösterdim ama olucam işte(((((((((
ya ben bu kızda ne kadar ilaç aşı varsa kullandım. inşallah sağlıklı olur:)))))) korkuyorum

Olur Duru prenses annesi, çok sağlıklı olur hem de...
ay doğsunlar da, biraz ele gelsinler de kollarını bacaklarını ısıralım, ayaklarını mıncıklayalım yaa :)

hımmm anladım. çok şaşırdım ama. devlet kurumunda bu kadar ilgiye alışmamışım.
önceden giderdim yüzüme bakmadan ilaç yazıp yollarlardı.

son kaleee evet doğru söylüyorsun :)))))))

canım git uyu azıcık imkanın varsa. uykusuzluktan çok sinir bozukluğu yıpratıyor. uyumak sinirlerine de iyi gelir.

ben geldim dedim ama kimse görmedii beni kimse sevmiyo burdaaa

ayyy sevmezmiyiz canım benim öyle demeee :)
iş yapıyorum aynı anda arada kaçırdığım çok şey oluyor.

ay kıyamam ben sana . hormonların depreşti sanırım. duygusala bağladın..
nasılsınnnnnnnnnnn çok özledik seniiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))))))

depresşti yaaa napiim beni de alın aranıza ben de kardeşim bakkk benimle de oynayın :)))bende sizi ösledim:))))

enfeksiyon olmuşsun dimi geçmiş olsun tetenoz bende olmadım niye bu kadar ısrar ettiler sana geç kalmadık mı aşı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…