Aman iyi ol da... Epey merak ettik.. evde biri varken gerçekten diken üstünde oluyor insan...
canım çok geçmiş olsun. güzelce dinlen.
geldim tatlım oyyy arkadaşını merak ederkıyamam sana
evet yaaa dün çok kötüydü. sebepsiz sıkıntı boğuluyordum neredeyse.
bugün çok güzel olacak eminim. sinerji de iyiymiş ne mutlu bize ozaman
kız yemekten öte acayip muhabbet ettik seninle çok tatlı hatunmuşsun sen
çay poşeti mi? aaaaaa süpersin öyküm hemen deniycem akşam. çok feci kokuyor yaaaa.
bir sitede bir kap suyun içine soğanı ikiye bölüp at kabı adada bırak yazıyordu.
bir kapta ondan koyarım inşallah çıkar koku.
bu soğukta evi sürekli havalandıramıyorum. Feci rahatsız ediyor.
amannnnnn cılek evde bırı varken ben rahat edemıomkıııı:))))ya dun kotuydum benım akıllımda sarzı ıse goturmus ondan gıremedım dnnn canım
Çok tatlıyımdır canım, şekerim yüksek zaten:))) Bana mobilyacı söylemişti, ben denedim.. Çok işe yarıyor.. Ama soğan pis kokar ya bence deneme.. Birde bol bol havalandır.. Çekmeceleri falan da aç..
kızlar antalyada da kar yağıyormuş :)
cnm benım bademcıklerım sısmısss oyuzden dun gıdemedım adam sarz aletını almıs evdendee gıremedımmm..
cnmm basınz saolsunnn noldu ıdrar sonucunnn merak ettım senı??
Bizim burası biraz yüksek çok kar düşüyor.. Şu anda lapa lapa kar yağıyor.. Çok güzel ama neden okulları tatil etmediler anlayamadım..
geçmiş olsun cnm. enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum..
kızlar aile hekimim benim arkadaşım aile görüştüğümüz tetanoz olmam için zorluyor. bende antibiyotik kullanıyorum diye haftaya salı biticek ozaman gidicem((((( yani bende aşı olacam..
ege okullar sabah tatil edildi yazmış.
yaptır canımın içi sen tedbirini al.
kızlar aile hekimim benim arkadaşım aile görüştüğümüz tetanoz olmam için zorluyor. bende antibiyotik kullanıyorum diye haftaya salı biticek ozaman gidicem((((( yani bende aşı olacam..
istanbul yok... başka iller var. bende lazım olur diye bilgi verdim:))))))
yaptırcam zaten. mecburmuşum. tutanak tutuyorlarmış. offf herşeyi çıkardılar heeeee
cumaya kadar sonmuş benim ama salı ya uzattık.Ya bende yaptıramadım daha, şimdide insülin işi çıktı, karnım, kollarım delik deşik, geç kaldık mı acaba yaptırabilir miymişiz bu haftada da..
hımmm istanbul anladım ben nasıl ortalığı karıştırıyorum baksana
aile hekimleri acayip yaaa benden bütün tahlil test ne yaptırdıysam hepsini görmek istedi.
yazık sana nasıl dayanacaksın bugün?
sorma yaaa coştum iyice. her gün biraz daha şişiyorum.
annem de yok kısır yaptırıyım. izmire gitti bu havada.
az önce yazmayı unuttum.
sabah servislerden biri bozulmuş tek servis aldı herkesi ondan geç geldik.
selam kıslar ben geldim bilgisayarım açık kalmış kk sayfasıda açık kalmış
herkes iyidir umarım bizde iyiyiz oğlumla
cnmm noldu sanaaa sen nıe kocana sardınn anlayamadımmm
ben geldim dedim amakimse görmedii beni kimse sevmiyo burdaaa
hihiiiiiiii olmuycam diye okadar dirsek gösterdim ama olucam işte(((((((((
ya ben bu kızda ne kadar ilaç aşı varsa kullandım. inşallah sağlıklı olur:)))))) korkuyorum
aile hekimliği neden bu kadar üstüne düşüyor çünkü dr sorumlu oluyor takip etmediği için ve tabi bi dr hastalarından sorumlu olduğu için hakkında tutanak tutuluyormuş. o yüzden bu kadar alakalı görünüyorlar.
Ay ben de bilmiyorum dayanamıycam galiba, öğlen revire gidip uyurum olmadı 1 saat
Hoşgeldinnnn
Aman ailesi, dün akşam dışarı çıkmıştı çok geç geldi falan hepsi üst üste geldi.. çok sinirlendim ama resmen patladım.. bi de beni umursadıkça daha çok gaza geldim sorma :)
Ahaaa tetanoz aşısında son kaleyi de kaybettikk
ay kıyamam ben sana . hormonların depreşti sanırım. duygusala bağladın..
nasılsınnnnnnnnnnn çok özledik seniiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?