2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız dünür gelinin adı neydi kusura bakma yaa hatırlayamadım

kızlar böle bi çizelge yaptım nassıııılll şimdilik örnek eklicem daha

Eki Görüntüle 163489

Elerine sağlık dünürümmm

canım al göğüs kremini 34. haftadan itibaren sürmeye başlıcakmışız..doğumu beklemicekmişiz göğüs kremi için..

gogus kremı aldım ben lasonıh sanırım gogus ucuna suruyorum aksamları
fatmaaa bıraz acıldım gıbı :))

Aliyim ben de, başlarım yakınlarda..

Benim arkadaşlarım çok kullandılar tavsiye ettiler diye aldım ben. Bi de ben çekinirim gibi geliyor öyle orta yerde emziremem açıp..
Gerçi büyüyünce onu kaldırıp dışarı bakmaya başlıyorlarmış ama ilk aylar idare eder işte beni :) Ne biliyim bahçede falan otururken yaz günü emzirmek için 40 dk. bi odaya tıkılıp kalmayız, dışarda rahat rahat emziririm gibi geldi bircecim..
Ay çok konuştum, al kız sen de

kız dünür gelinin adı neydi kusura bakma yaa hatırlayamadım

Kaynana diil mi işte, şimdiden kızımın adını unutuyor
Yazmış ege, Hande Mira
Bu arada diğer bilgiler 17 Eylül, d.tarihi 24 Haziran :)

Yaa benim anlayamadığım Merve ile benim SAT aynı, Merve senin nasıl d. tarihin 20 Haziran, doktor sezeryan için mi verdi o tarihi?

KIZLAR 2-3 GÜNDÜR YÜRÜKEN EĞİLİRKEN KONUURKEN KARNIMIN SOL TARAFI YANI SANKİ LİF ÇEKER YA ÖYLE AĞRIYOR.(özür dileyerek)WC DE EĞİLİP TAHARET BİLE ZOR ALIYORUM(((((((( BİŞEY KOPMASIN ORALARDAN LİF KAS MAS:)))))))

ben de çekinirim de tülben falan örterim diyordum. neyse alayım, buralarda bulabilirsem. eksik kalmamalıyım

WAYYYYYYYYY KABİLİYET DE VARMIŞ EXCELDE KULLANIRIM DİYOSUN YANİ.
AFERİN BEN SADECE TOTLARA İĞNE YAPARSIN SANIYORDUM

çıkmadı bende resim bilmiyorum, zaten bağlantım zayıf, acaba iş yerinde olduğum için mi göstermiyo:44:
göremedim ama maşallah yine de:)

görürsün inşallah canım sağoll

canım bodrumun oğluşu mehmet efe olacak

merve maşşallah sana sen de fit hamillerdensin
fit miiii 10 kilo aldm kızzsağol bu arada canımm
bana da oluyor EGE baya baya dönerken ani kalkışlarda falan :44:
Eki Görüntüle 163501 bizde koyduk bızde bugunku kumsal hanım

kıskançççç

çok tatlısınız ama göbeğini sıkmışsın birz

Allah korusun kız, yoktur bir şey.

yok canım sanmıyorum ben de oluyor o ağrı özellikle yürüken böyle dalağım şişmiş gibi ama dikiliyor herhalde biryere diye üstünde durmuyorum

oğlum şu dakikadan itibaren kickbocksa başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…