canım al göğüs kremini 34. haftadan itibaren sürmeye başlıcakmışız..doğumu beklemicekmişiz göğüs kremi için..
gogus kremı aldım ben lasonıh sanırım gogus ucuna suruyorum aksamları
fatmaaa bıraz acıldım gıbı :))
emzirme önlüğü kullanışlı bir şey mi canım??? netten bakınca tam anlayamadım esprisini. ben de alayım gerekliyse, kusur kalmayayım r şeyden:)))
haklısın da alışmışım işte, ütüledim geldim her bir şeyi:)))bebekten sonra istesem de yapamam zaten son demlerim:))
mervee maşallah göbüşüne.
çıkmadı bende resim bilmiyorum, zaten bağlantım zayıf, acaba iş yerinde olduğum için mi göstermiyo:44:niye göremedin kızz :44:
kız dünür gelinin adı neydi kusura bakma yaa hatırlayamadım
WAYYYYYYYYY KABİLİYET DE VARMIŞ EXCELDE KULLANIRIM DİYOSUN YANİ.
AFERİN BEN SADECE TOTLARA İĞNE YAPARSIN SANIYORDUM
KIZLAR 2-3 GÜNDÜR YÜRÜKEN EĞİLİRKEN KONUURKEN KARNIMIN SOL TARAFI YANI SANKİ LİF ÇEKER YA ÖYLE AĞRIYOR.(özür dileyerek)WC DE EĞİLİP TAHARET BİLE ZOR ALIYORUM(((((((( BİŞEY KOPMASIN ORALARDAN LİF KAS MAS:)))))))
ben de çekinirim de tülben falan örterim diyordum. neyse alayım, buralarda bulabilirsem. eksik kalmamalıyımElerine sağlık dünürümmm
Benim arkadaşlarım çok kullandılar tavsiye ettiler diye aldım ben. Bi de ben çekinirim gibi geliyor öyle orta yerde emziremem açıp..
Gerçi büyüyünce onu kaldırıp dışarı bakmaya başlıyorlarmış ama ilk aylar idare eder işte beni :) Ne biliyim bahçede falan otururken yaz günü emzirmek için 40 dk. bi odaya tıkılıp kalmayız, dışarda rahat rahat emziririm gibi geldi bircecim..
Ay çok konuştum, al kız sen de
WAYYYYYYYYY KABİLİYET DE VARMIŞ EXCELDE KULLANIRIM DİYOSUN YANİ.
AFERİN BEN SADECE TOTLARA İĞNE YAPARSIN SANIYORDUM
ayıp ettin çok marifetliyim D:excell+paint
kız ege sen zekisin kimler eksik
çıkmadı bende resim bilmiyorum, zaten bağlantım zayıf, acaba iş yerinde olduğum için mi göstermiyo:44:
göremedim ama maşallah yine de:)
fit miiiicanım bodrumun oğluşu mehmet efe olacak
merve maşşallah sana sen de fit hamillerdensin
bana da oluyor EGE baya baya dönerken ani kalkışlarda falan :44:KIZLAR 2-3 GÜNDÜR YÜRÜKEN EĞİLİRKEN KONUURKEN KARNIMIN SOL TARAFI YANI SANKİ LİF ÇEKER YA ÖYLE AĞRIYOR.(özür dileyerek)WC DE EĞİLİP TAHARET BİLE ZOR ALIYORUM(((((((( BİŞEY KOPMASIN ORALARDAN LİF KAS MAS:)))))))
KIZLAR 2-3 GÜNDÜR YÜRÜKEN EĞİLİRKEN KONUURKEN KARNIMIN SOL TARAFI YANI SANKİ LİF ÇEKER YA ÖYLE AĞRIYOR.(özür dileyerek)WC DE EĞİLİP TAHARET BİLE ZOR ALIYORUM(((((((( BİŞEY KOPMASIN ORALARDAN LİF KAS MAS:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?