bu da yeni eklenmiş hali berrin senide ekledim burda yok sanma Eki Görüntüle 163504
Ben de uyumak istiyorummmmm
bi de çok acıktım yaaaaaaaaa, yarın şeker yüklemesi var ya canım olmadık şeyler istiyoooooo
canım biz de inci düşünüyorduk kız olsaydı, maşallah çok güzel bir isim bence:)Fatma'cı eline sağlık süpersin,
benim kızım olacak Allahın izniyle, adı da İnci
maşallah size
güzellik bu akşam 9 dan sonra su dışında bişey yeme içme..ben de uyumak istiyorummmmm
Bi de çok acıktım yaaaaaaaaa, yarın şeker yüklemesi var ya canım olmadık şeyler istiyoooooo
kızlarrr ben geldımmm valla gez gezz geberdımmm..
Egeeeeeeeeeee sendende ıdrar kulturumu ıstedı doktorrr bol enfeksıyıon cıkmıs tahlılde bende ılac kullanmak ıstemıyorum deyınce ıdrar kulture yolladı bunda bısı yoksa kullanmassın ılac dıee
:d:d:d:d:d BENIMDE OYLEYDI YAAAAAAAAAA AKSAM SAAT 9 DAN SONRA SEKERLI BISE YEME OLDUMU BEBEM :2:
egeeeeeeeeeee sendende ıdrar kulturumu ıstedı doktorrr bol enfeksıyıon cıkmıs tahlılde bende ılac kullanmak ıstemıyorum deyınce ıdrar kulture yolladı bunda bısı yoksa kullanmassın ılAC Dıee
bende bendee fatmaaa
16 eylul sat
20 hazıran muhtemel dogum tarıhı
adıda sımdılıkkk elıf naz
Ben de uyumak istiyorummmmm
bi de çok acıktım yaaaaaaaaa, yarın şeker yüklemesi var ya canım olmadık şeyler istiyoooooo
ekledimbende bendee fatmaaa
16 eylul sat
20 hazıran muhtemel dogum tarıhı
adıda sımdılıkkk elıf naz
biz varız be ya. sat 19 eylül. 26 haz. beklenen doğum tarihi. oğluşumun adı Erkin
ege kızmazsa kilolarıda mı eklesek kim kaç kilo alıyo diye :))
egeeeeeeeeeee sendende ıdrar kulturumu ıstedı doktorrr bol enfeksıyıon cıkmıs tahlılde bende ılac kullanmak ıstemıyorum deyınce ıdrar kulture yolladı bunda bısı yoksa kullanmassın ılAC Dıee
Fatma
zinkerbel kağan
channel elifnaz
BLUEBOTTLE ERKEK
güzellik bu akşam 9 dan sonra su dışında bişey yeme içme..
Sütünü bile yemekten sonra iç ben öyle yaptım
evettttttttttt aynı yazıyor bende de bol efeksiyon. Ilaç verirse sakın kullanmamazlık yapma bebeğin erken doğumuna dolayısıylada gelişimine engel olurmuş.
Temammm yemiycemmm, hatta bütün gün şekerli bişey yemedimm ki yüksek çıkmasın diye
Canım benim inşallah bişey çıkmaz ama ilaç kullan bişey olmaz , yeter ki bilsinler ve önlem alsınlar..
Allah korusun ilaç kullanmazsan zararı ilaçtan çok çok çok daha fazla
biz varız be ya. sat 19 eylül. 26 haz. beklenen doğum tarihi. oğluşumun adı Erkin
ege kızmazsa kilolarıda mı eklesek kim kaç kilo alıyo diye :))
güzellik bu akşam 9 dan sonra su dışında bişey yeme içme..
Sütünü bile yemekten sonra iç ben öyle yaptım
evettttttttttt aynı yazıyor bende de bol efeksiyon. Ilaç verirse sakın kullanmamazlık yapma bebeğin erken doğumuna dolayısıylada gelişimine engel olurmuş.
beni eklediniz mi kızlar?
bu da yeni eklenmiş hali berrin senide ekledim burda yok sanma Eki Görüntüle 163504
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?