2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de uyumak istiyorummmmm
Bi de çok acıktım yaaaaaaaaa, yarın şeker yüklemesi var ya canım olmadık şeyler istiyoooooo
güzellik bu akşam 9 dan sonra su dışında bişey yeme içme..
Sütünü bile yemekten sonra iç ben öyle yaptım

evettttttttttt aynı yazıyor bende de bol efeksiyon. Ilaç verirse sakın kullanmamazlık yapma bebeğin erken doğumuna dolayısıylada gelişimine engel olurmuş.

:d:d:d:d:d BENIMDE OYLEYDI YAAAAAAAAAA AKSAM SAAT 9 DAN SONRA SEKERLI BISE YEME OLDUMU BEBEM :2:

Temammm yemiycemmm, hatta bütün gün şekerli bişey yemedimm ki yüksek çıkmasın diye

Canım benim inşallah bişey çıkmaz ama ilaç kullan bişey olmaz , yeter ki bilsinler ve önlem alsınlar..
Allah korusun ilaç kullanmazsan zararı ilaçtan çok çok çok daha fazla

Ben de uyumak istiyorummmmm
bi de çok acıktım yaaaaaaaaa, yarın şeker yüklemesi var ya canım olmadık şeyler istiyoooooo

ye ne olacak ben şeker yüklemesinden önce bir kilo dondurma yemiştim sen tadımlık ye zaten seninki açlık şekeri değil tokluk şekerine bakacaklar aç kalmana gerek yok ye bosver yiyebiliyoken ye kızım bak bana tuzsuz tuzsuz hiçbişey istemiyo artık iyikine önceden yemişim:)))))))))))

bana da kültür yaptırmadan vermedi ilaç. ondan bir şey çıkmadı allahtan. sende de çıkmaz inşallah...

gecen seferkınde az enfeksıyon yazıyodu bu seferkınde bol yazıyooo cok guldum:):)) cengız dedıkııı genelde kulturdekı onmlı ama ondada bısı cıkmıyoo eger sendede cıkmassa sen bılırsın dedı kullanıp kullanmamaktaa ama ben kullancammmmmmmmmm:):):))

ayyy evlendım enfeksıyon manyagı oldum eskıden hıc bu kadar dıkkat etmezdım bısıcıkte olmazdııı

biz varız be ya. sat 19 eylül. 26 haz. beklenen doğum tarihi. oğluşumun adı Erkin
ege kızmazsa kilolarıda mı eklesek kim kaç kilo alıyo diye :))

Ay yok kiloları eklemeyelim lütfeeeeeeeen

Oki yemiycem sözz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…