satına göre veriyorlar. sen sezeryan olacaksan 38 de alırlar. ama önce çık kız ben 35 de çıkıcam.ege ya bısı sorcamm bu doktorlar tahmını dogum haftasını kacıncıya haftaya gore verıyorlarrr..
bende sımdı baktımm 38. hafta da gozukuyor onların verdıgı tarıhe goreee hazıran 20ndeee.
ben dıodum yaa 37. kadar gelırım dıee cıktıktan 1 hafta sonra dogurcammı yanı:)
bende içtim o şase den hemde iki tane... bişey olmazkorkmaselam kızlarr, dr umu aradım, idrar kültür sonucumu bekliyorum, öğleden sonra çıkacakmış,,,offf bişey çıktı mı acaba:18: bi de dün gece monurol diye toz bi ilça içtim, dr rahat ol bişey olmaz dedi ama çok tedirgin oldum, sabahı zor ettim:18:
egeee cerrahpasada bı kadın vardı aynımda 8 aylıkmıs kadın ve hamılee dedıkı spıralden olduuuuuuuuuu dıkkat et canımmmm
Sağolun kızlar çok tşk ederim dün pc'de sorun vardı giremedim bu da başka bi arkadaşın laptopunaparım ederim girerim buraya
yakamozcum inş.sorun çıkmaz şekerde...
EEeeeeeeeeeeeeeeee kızlar nasılsınızzzz????????????????????:92:
ayyy neden öyle erken doğum riski varmışselamm bizde değişiklik yok çilek rahatsız erken doğum riski varmış evde ıstrahat yapacakmış bu hafta.
kuzu izine çıktı kocası ile evde:))))))))
bizde mazlum hala çalışıyoruz..
koltukların hayırlı olsun süslü seni. beyendim
ayyy neden öyle erken doğum riski varmışüzüldüm kızzz dinlensin napcak başka
kuzu izne çıktı hee dinlensin bol bol,, eeee boyle son aydada izne çıktığında nasıl haber alıcaz ondan :44:
tşk ederim koltuklar için çok beğendim bende salonum açıldı diğer siyah kabaları görseydinnnn
satına göre veriyorlar. sen sezeryan olacaksan 38 de alırlar. ama önce çık kız ben 35 de çıkıcam.
bende içtim o şase den hemde iki tane... bişey olmazkorkma
en fazla enfeksiyn çıkar ilaç verir stres yapma
amanninnnnnnnnnnnn ben taktıramam zaten allaha emanette olmaz bakcaz
ben bi yemek yiyim sonra dolaşayım bahçede soğuk hava iyi geliyor başağrısına.. sonra bir kahve alıp braya geliyim.. ok mi
selam merve hoşgeldin hani koltukların ben görmedim kıız merak ettim güle güle kullan...
Eki Görüntüle 165238 Eki Görüntüle 165239 Eki Görüntüle 165240 Eki Görüntüle 165241
ekledimmm kb küçük biraz ama idare edin artık nasıl kızlarrrrrr
inş.bişeyçıkmaz inş. canım
enfeksiyon riskim var, bakalım öğleden sonra belli olacak neyin nesiymiş...bende içtim o şase den hemde iki tane... bişey olmazkorkma
en fazla enfeksiyn çıkar ilaç verir stres yapma
afiyet olsunnn...ben bi yemek yiyim sonra dolaşayım bahçede soğuk hava iyi geliyor başağrısına.. sonra bir kahve alıp braya geliyim.. ok mi
ben bi yemek yiyim sonra dolaşayım bahçede soğuk hava iyi geliyor başağrısına.. sonra bir kahve alıp braya geliyim.. ok mi
ya canım calısırım dıyorum ama bakalım bnm derdım dogumdan sonraya zaman kalması ıcın
kız Fatma ne spirali kız dur bismillah hele bi ikinciyi de doğur , ozamana kadr kendi yöntemlerinizle korunun, ben taktırmayı düşünmüyorum hiçççablam ne çekti ondan, kimine yaramıyor, kanama durmayı ayıldı bayıldı, çıkarttırdı hala kanaması devam etti hapla durduruldu... bizim bünyemiz aynı ablamla korkarım ben taktırmaya
merve kızzzzz hayırlı uğurlu olsun yeni cicilerin :) güle güle kırmadan çökertmeden oturun tamam mı
hoşbulduk canım dur ekliim...
iyi olmuş canım, ağız tadıyla kullanın, bende kaçıyorum , görüşrzzz kızlarrrrryokk test ettim onayladımadamlar koltukları taşırken yerleşmiş olan bi koltuğun üstünde sağlam mı değil mi diye oturup kalktım bi kaç kere orta kısmında iki tane ayak var bişi olmaz artık sağlam sağlammmm
benim derdimde doğumdan sonrası için ama zaten 2 haftamız yanıyor sezeryanda. 40 haftaya göre ya
35 de ayrılırım 38 de doğururm yeter ben yürüyemiyorum artık çok rahatsızlanıyorum olmadı 2-3ay üzretsiz izin alırım ne yapayım
yokk test ettim onayladımadamlar koltukları taşırken yerleşmiş olan bi koltuğun üstünde sağlam mı değil mi diye oturup kalktım bi kaç kere orta kısmında iki tane ayak var bişi olmaz artık sağlam sağlammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?