2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

satına göre veriyorlar. sen sezeryan olacaksan 38 de alırlar. ama önce çık kız ben 35 de çıkıcam.

bende içtim o şase den hemde iki tane... bişey olmazkorkma
en fazla enfeksiyn çıkar ilaç verir stres yapma

egeee cerrahpasada bı kadın vardı aynımda 8 aylıkmıs kadın ve hamılee dedıkı spıralden olduuuuuuuuuu dıkkat et canımmmm

amanninnnnnnnnnnnn ben taktıramam zaten allaha emanette olmaz bakcaz

ayyy neden öyle erken doğum riski varmış üzüldüm kızzz dinlensin napcak başka
kuzu izne çıktı hee dinlensin bol bol,, eeee boyle son aydada izne çıktığında nasıl haber alıcaz ondan :44:
tşk ederim koltuklar için çok beğendim bende salonum açıldı diğer siyah kabaları görseydinnnn

ben bi yemek yiyim sonra dolaşayım bahçede soğuk hava iyi geliyor başağrısına.. sonra bir kahve alıp braya geliyim.. ok mi

kız Fatma ne spirali kız dur bismillah hele bi ikinciyi de doğur , ozamana kadr kendi yöntemlerinizle korunun, ben taktırmayı düşünmüyorum hiççç ablam ne çekti ondan, kimine yaramıyor, kanama durmayı ayıldı bayıldı, çıkarttırdı hala kanaması devam etti hapla durduruldu... bizim bünyemiz aynı ablamla korkarım ben taktırmaya

selam merve hoşgeldin hani koltukların ben görmedim kıız merak ettim güle güle kullan...

ya canım calısırım dıyorum ama bakalım bnm derdım dogumdan sonraya zaman kalması ıcın

bişeyçıkmaz inş. canım
inş.

bende içtim o şase den hemde iki tane... bişey olmazkorkma
en fazla enfeksiyn çıkar ilaç verir stres yapma
enfeksiyon riskim var, bakalım öğleden sonra belli olacak neyin nesiymiş...

ben bi yemek yiyim sonra dolaşayım bahçede soğuk hava iyi geliyor başağrısına.. sonra bir kahve alıp braya geliyim.. ok mi
afiyet olsunnn...

merve kızzzzz hayırlı uğurlu olsun yeni cicilerin :) güle güle kırmadan çökertmeden oturun tamam mı

afiyet olsun egecim,
ben de eve gidiyorum kızlar, yemek molası öğleden sonra gelebilirim inş. işler yoğun biraz.öptüm sizi kendinize iyi bakın

ya canım calısırım dıyorum ama bakalım bnm derdım dogumdan sonraya zaman kalması ıcın

benim derdimde doğumdan sonrası için ama zaten 2 haftamız yanıyor sezeryanda. 40 haftaya göre ya
35 de ayrılırım 38 de doğururm yeter ben yürüyemiyorum artık çok rahatsızlanıyorum olmadı 2-3ay üzretsiz izin alırım ne yapayım

yok kızz oluveriri pat diye ben hilmiye güvenemiyorum başka türlüde olmaz her ay stresli bekle acaba oldu mu olmadı mı en az 3-4 sene istemiyorum ben çocuk burdan da gidemezsek kim bakar çocuklara... Allah nasip ederswe bu gelirse dünyaya kreşe gidene kdr hiç istemiyorum...

merve kızzzzz hayırlı uğurlu olsun yeni cicilerin :) güle güle kırmadan çökertmeden oturun tamam mı

yokk test ettim onayladım adamlar koltukları taşırken yerleşmiş olan bi koltuğun üstünde sağlam mı değil mi diye oturup kalktım bi kaç kere orta kısmında iki tane ayak var bişi olmaz artık sağlam sağlammmm

yemeğe gidenlere afiyet olsunnn.... bende çıkayım öylesine gelmiştim evi toparlamam lazım hepiciğiniz öpüyorumm kızlar.. belki gelemem bi müddet haberiniz olsun...

iyi olmuş canım, ağız tadıyla kullanın, bende kaçıyorum , görüşrzzz kızlarrrrr

bu arada kızlar ben bebişimin kyafetlerini dalin sıvı ile yıkadım, ev bebek koktu yaa :) hepsini yıkadım, battaniyeleri dahil, yumuşatıcı olarakta yumoş baby harika, yumuşatıcı kullandığım için extra durulama yaptırdım, krudular, onları kaldırcam şimdik

Kız Ege yeni torba yasayla artık erken doğum da ki izinler içinde iş görmezlik ödeneği alabilecen dedimya yana bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…