2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah koru yarabbimmmmmmmmmmm amin

koyarız vallaa :)
gaz sancısı gibi bişiler oluyo bana , çok fenayımmmmmmm..artıyoo...
biraz kalkıp gezin canım iyi gelir, evdeysen de yan yat sal gitsin
koptum buna süperdi

çok komiksiniz kızlar beslenme çantası bile hazırladınız

hazırladık valla. benim çocuğumun arkadaşları da jack, jhonny, jeny falan olur heralde ben de bunları düşünüyorum çocuğun ismini kolay koyalım ki arkadaşları söyleyebilsin diyorum valla şimdiden

evet cnm guzel bır yazı gecıcekte nasıl gecıcekkkk sana kebap tabee annem var yanındaa en guzel naz anneyeymısss:):):):):)

:)) öyle çok şükür ama ne olursa olsun evde daha bana muhtaç bir çocuğumda var. 2 ilgi lazım oda yemek ister banyosu giysisi . allah yardımcımız olsun

en korktugum şey valla 40 gün yaklaştırmam yanıma beklesin az daha spiral taktirmadan yaklaştımıcam

hemşo yaaaaaaaaaaa alemsin çok güldümmm...

iyi de ilk 40 gün lohusa, eşiyle birlikte mi olmuş. ilk 40 gün yasak diye biliyorum ben.. neyse aman Allah korusun, hayırlı zamanda versin..

amanın şok şok şok

hee bende dün duydugum şeyi anlatayım... kız 17 yaşında kocasına kaçmış babası geri getirmiş tekrar kaçmış kız şuanda 22 yaşında ve 4 senedir evli imiş ama kocası ile arasında 4 senedir tık yokmuş yapamiyormuşlar kızın paketi açılmamış daha drla konuşmaya gelmiş kız dr konuşmuş etmiş ama kız ısrarla dr un kızlık zarını bozmasını istemiş ( ne kadar saçma) dr da tabi kendi kızlık zarını eliyle bozmuş bende aynen şoookk

çok güzeller merve takımların. huzurluca sağlıkla sıhhattle oturmak nasip olsun inşallah.

iyi günlerde kullan canım çok hoş bi takımmmm..

çok güzel canım güle güle kullan, çok şıklarmış

hayırlı olsun iyi günlerde güle güle kullan

Sağolun kızlar çok tşk ederim dün pc'de sorun vardı giremedim bu da başka bi arkadaşın laptopu naparım ederim girerim buraya

yakamozcum inş.sorun çıkmaz şekerde...

EEeeeeeeeeeeeeeeee kızlar nasılsınızzzz????????????????????:92:

allah koru yarabbimmmmmmmmmmm amin

ege ya bısı sorcamm bu doktorlar tahmını dogum haftasını kacıncıya haftaya gore verıyorlarrr..

bende sımdı baktımm 38. hafta da gozukuyor onların verdıgı tarıhe goreee hazıran 20ndeee.
ben dıodum yaa 37. kadar gelırım dıee cıktıktan 1 hafta sonra dogurcammı yanı:)

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

selam kızlarr, dr umu aradım, idrar kültür sonucumu bekliyorum, öğleden sonra çıkacakmış,,,offf bişey çıktı mı acaba:18: bi de dün gece monurol diye toz bi ilça içtim, dr rahat ol bişey olmaz dedi ama çok tedirgin oldum, sabahı zor ettim:18:

bişeyçıkmaz inş. canım

QUOTE=Hilmi_ve_Fatma;18294095]hee bende dün duydugum şeyi anlatayım... kız 17 yaşında kocasına kaçmış babası geri getirmiş tekrar kaçmış kız şuanda 22 yaşında ve 4 senedir evli imiş ama kocası ile arasında 4 senedir tık yokmuş yapamiyormuşlar kızın paketi açılmamış daha drla konuşmaya gelmiş kız dr konuşmuş etmiş ama kız ısrarla dr un kızlık zarını bozmasını istemiş ( ne kadar saçma) dr da tabi kendi kızlık zarını eliyle bozmuş bende aynen şoookk [/QUOTE]
allah allahhhhhhhhhhhhhh

selamm bizde değişiklik yok çilek rahatsız erken doğum riski varmış evde ıstrahat yapacakmış bu hafta.
kuzu izine çıktı kocası ile evde:))))))))
bizde mazlum hala çalışıyoruz..
koltukların hayırlı olsun süslü seni. beyendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…