kızlarrrr bizim bi tanıdığımız var , bebeği doğdu 40 günlükken kontrole gitmişler doktora.. anne kendini de kontrol ettirtmiş hastaneye gitmişken doktor hamilesin demişaman dikkat edinnnn gerçi bu sık rastlanabilcek bi durum diil ama süt koruyo die bişi yokmuş bunu anladım :)
biraz kalkıp gezin canım iyi gelir, evdeysen de yan yat sal gitsinkoyarız vallaa :)
gaz sancısı gibi bişiler oluyo bana , çok fenayımmmmmmm..artıyoo...
koptum buna süperdi
çok komiksiniz kızlar beslenme çantası bile hazırladınız
evet cnm guzel bır yazı gecıcekte nasıl gecıcekkkk sana kebap tabee annem var yanındaa en guzel naz anneyeymısss:):):):):)
kızlarrrr bizim bi tanıdığımız var , bebeği doğdu 40 günlükken kontrole gitmişler doktora.. anne kendini de kontrol ettirtmiş hastaneye gitmişken doktor hamilesin demişaman dikkat edinnnn gerçi bu sık rastlanabilcek bi durum diil ama süt koruyo die bişi yokmuş bunu anladım :)
biraz kalkıp gezin canım iyi gelir, evdeysen de yan yat sal gitsin
hazırladık valla. benim çocuğumun arkadaşları da jack, jhonny, jeny falan olur heralde ben de bunları düşünüyorumçocuğun ismini kolay koyalım ki arkadaşları söyleyebilsin diyorum valla şimdiden
amanın şok şok şokkızlarrrr bizim bi tanıdığımız var , bebeği doğdu 40 günlükken kontrole gitmişler doktora.. anne kendini de kontrol ettirtmiş hastaneye gitmişken doktor hamilesin demişaman dikkat edinnnn gerçi bu sık rastlanabilcek bi durum diil ama süt koruyo die bişi yokmuş bunu anladım :)
hemşo yaaaaaaaaaaa alemsin çok güldümmm...
en korktugum şey valla 40 gün yaklaştırmam yanıma beklesin az daha spiral taktirmadan yaklaştımıcam
çok güzeller merve takımların. huzurluca sağlıkla sıhhattle oturmak nasip olsun inşallah.
iyi günlerde kullan canım çok hoş bi takımmmm..
merve hayırlı olsun koltukların çok hoşlar, nasılsınız kızlar? ben bıraktıgınız gibi okul-ev-seminer mekik dokuyorum cumartesi şeker yüklemesi için gidecem kızımıda görecem inşallah :)) biraz geç kaldım sanki test için ama hastane şehir dışında olunca her zaman gidilmiyo napim, göbüşümü çektim ekliycim şimdi
çok güzel canım güle güle kullan, çok şıklarmış
hayırlı olsun iyi günlerde güle güle kullan
allah koru yarabbimmmmmmmmmmm amin
spiralmi taktırcan ben korkuyorum ya:))))))))
bide regl düzensiz bende napsam ki
Sağolun kızlar çok tşk ederim dün pc'de sorun vardı giremedim bu da başka bi arkadaşın laptopunaparım ederim girerim buraya
yakamozcum inş.sorun çıkmaz şekerde...
EEeeeeeeeeeeeeeeee kızlar nasılsınızzzz????????????????????:92:
spiralmi taktırcan ben korkuyorum ya:))))))))
bide regl düzensiz bende napsam ki
bişeyçıkmaz inş. canımselam kızlarr, dr umu aradım, idrar kültür sonucumu bekliyorum, öğleden sonra çıkacakmış,,,offf bişey çıktı mı acaba:18: bi de dün gece monurol diye toz bi ilça içtim, dr rahat ol bişey olmaz dedi ama çok tedirgin oldum, sabahı zor ettim:18:
Sağolun kızlar çok tşk ederim dün pc'de sorun vardı giremedim bu da başka bi arkadaşın laptopunaparım ederim girerim buraya
yakamozcum inş.sorun çıkmaz şekerde...
EEeeeeeeeeeeeeeeee kızlar nasılsınızzzz????????????????????:92:
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
hoşbuldukkkk keyifler nasıl????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?