ay napayım..şu huyuma çok kızıyorum...
çok ileri zamanları düşünüyorum..şöyle yaparız, böyle yaparız..kendi kendimi strese sokuyorum dediğin gibi..dur bakalım dimi o vakıt bi gelsin...
olmuyo işte..geçen gün kendi kendime konuşuyorum, çocuğu okula kaydettirdik, servise veririz mutlaka diyorum...bi an eşimle göz göze geldik, noldu dedim..aşkım bi doğsaydı diyo...birden silkelendim..evet dedim haklısınyani ben böleyimmm işte...
sayende kampılana kamçılana böyle olmaya başladım:))))))))ege varya kızım bugün formundasın heee
çok ileri zamanları düşünüyorum..şöyle yaparız, böyle yaparız..kendi kendimi strese sokuyorum dediğin gibi..dur bakalım dimi o vakıt bi gelsin...
olmuyo işte..geçen gün kendi kendime konuşuyorum, çocuğu okula kaydettirdik, servise veririz mutlaka diyorum...bi an eşimle göz göze geldik, noldu dedim..aşkım bi doğsaydı diyo...birden silkelendim..evet dedim haklısınyani ben böleyimmm işte...
gene sen iyisin ben askere yolluyorum, traş ettiriyorum ,,,,
sayende kampılana kamçılana böyle olmaya başladım:))))))))
seni seviyorum seniiiiiiii seviyorum seniii seviyorummmmmmmm
ahahaha süper evlendirdin kaynana oldun ohoooooooo nasıl vakit geçiyor demi
gene sen iyisin ben askere yolluyorum, traş ettiriyorum ,,,,
ahahaha süper evlendirdin kaynana oldun ohoooooooo nasıl vakit geçiyor demi
ne istiyosun fatmadan bilmem...iyiyim canım buluşma nasıl geçti
sende bendensin desene, oyüzden sevdim seni
ayyy deli dicen belki ama, onuda düşündüm valla..nasıl bi kaynana olurum falan diye
beslenme çantasına da peynir ekmek domates koyarız
benim yavrucuğum nerelerde okula gidecek bakalım, afrikanın tamtamlarıyla kreşe mi gideeer, eskimolarla balık mı tutaar enternasyonel oğlum benim
beslenme çantasına da peynir ekmek domates koyarız
benim yavrucuğum nerelerde okula gidecek bakalım, afrikanın tamtamlarıyla kreşe mi gideeer, eskimolarla balık mı tutaar enternasyonel oğlum benim
aaa onsuz olmaz :)))
buluşma süperdi resimlere bakmadın mı
Herkese merhaba!her şey yolundadır inşallah... benim şeker yükleme iyi çıktı çok şükür onu öğrendim. randevum 6 nisanda nasıl bekleyeceğim bilmiyorum daha erkene almak istemiştim alamadım
Herkese merhaba!her şey yolundadır inşallah... benim şeker yükleme iyi çıktı çok şükür onu öğrendim. randevum 6 nisanda nasıl bekleyeceğim bilmiyorum daha erkene almak istemiştim alamadım
chanel bu yazı çok gerçekbir yazı ama GEÇECEK diye düşünmek lazım okurken.. bak ben şimdi hatta 7 ay öncesine kadar gayet rahat bir kadındım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?