ben geldimm ayy çok yoruldum
doğru senin sezeryan daha erken olur. ama benim normal doğum olduğu halde oğlum 2 hafta erken doğmuştu. benimde 8hafta kalmış olabilir yani.
ben geldi,mmm
cilege cok uzuldum ya umarim iyilesir hemencik
bende uyandigimdan beri karnimin sol tarafinda bir agri sirtima vuruyor soluma yattim biraz..Sabahtan tetanoz asimi oldum biraz yuruyus yaptim minigime cok komik bot aldim mothercarede indirim var bazi seyler cok ucuzdu
umarim herkes iyidir
cilege tum iyi dileklerimi yolluyorumm
benim pazartesileri tam 32+2 falan oluyo dr göre öle giderim diyorum oda 25 nisan flan oluyodoğum iznimi açtırmaya 32+4 de gitsem olumu yoksa 32 demi gidiceksiniz
ayyy hayırlısı tamamlasın öyle gelsinler.
şuna bi cevap verin kızlar
doğum iznimi açtırmaya 32+4 de gitsem olumu yoksa 32 demi gidiceksiniz
ben geldimm ayy çok yoruldum
benim pazartesileri tam 32+2 falan oluyo dr göre öle giderim diyorum oda 25 nisan flan oluyo
banada dedi türk kahvesi içersin bide fal bakarsın dedi ama ,iştee nebiliiyim
benimde pazartesileri tam oluyor yani 32 olacak . benim 15 nisanda aşım var izin almışken ikisini çıkarsam dedim ama geçmi kalırım 32+4 de
benimde pazartesileri tam oluyor yani 32 olacak . benim 15 nisanda aşım var izin almışken ikisini çıkarsam dedim ama geçmi kalırım 32+4 de
çileğin nesi var acabaa?
egeee kahveyle ilgili sölediğimi okudunmu !!! bişey demedin...kızdınmı yoksa
32+4 derken 4 gün mü oluyor, hafta mı?
ne aşısı olacaksın ege?
evet kaldı 10 hafta.bişey değil valla:18:
32 hafta 4 günlük demek istiyo
erken dogum riski varmis kasilmalari baslamis ;(
tetanoz cnm ne kadar istemesemde olmak zorunda bıraktı sağlık ocağı. şimdi 2.dozum var
tetanoz cnm ne kadar istemesemde olmak zorunda bıraktı sağlık ocağı. şimdi 2.dozum var
egeee kahveyle ilgili sölediğimi okudunmu !!! bişey demedin...kızdınmı yoksa
32+4 derken 4 gün mü oluyor, hafta mı?
ah çok geçmiş olsun o zaman. Allah sağlıkla eline ayağına kavuştursun, onuda bizi de.
doktorum bana gerek yok dedi.o yüzden vurunmadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?