ilk bebegım evet bıde bana tessllı verıyor ebe diyokı ben ne yapım 33 kg aldım
slm saglık ocagından geldım bebısım ıyı 156 atyo kalbı ama benı sormayın 4 kg almısım hemsıre zayıfsın bıse olmaz dedı ama benı bır aglma tuttu sormayın kafayı yıcem yaaaaaaaa bıde odem oldu bende ondanda olur kılon normal dedı ama su ana kadar tam 8 kılo almısım
çok uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaar :84::84:
şimdi açarım senin uykunu
buda magazin forever.. :))))emre belözoğlu'nun eşi tuğba belözoğlu bu sabah saatlerinde amerikan hastanesi'nde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Belözoğlu çifti, 3 kilo 550 gram ağırlığında dünyaya gelen ailenin yeni bireyine 'ömer akif' ismini verdi.
öfff poyrazcım biz şiştik ne takıyon kafaya olacak okadar.
magvital kullanan varmi aranizda tadi cok kotuymus gunde bir mi ikimi aliosunuzzz
açın yaaa iş güçde yok valla uyucam şimdi ege karısına bişey dedik nefes alma o zaman dedi. kız nefes alırken karnım acıyo yaaa
buda magazin forever.. :))))
fmg yaa sen izini açtırmaya ne zaman gidicen 32+4 de gitsaem geç olurmu yoksa 32 demi gidelim
bide kuzenim dediki cerrahpaşa 32 de işgörebiir raporu verdi 37.haftaya kadar öyle yapılıyormuş dedi. Ben 35doldurup çıkmak istiyorum. Offffff delircem yaaaaaaa
buda magazin forever.. :))))
fmg yaa sen izini açtırmaya ne zaman gidicen 32+4 de gitsaem geç olurmu yoksa 32 demi gidelim
bide kuzenim dediki cerrahpaşa 32 de işgörebiir raporu verdi 37.haftaya kadar öyle yapılıyormuş dedi. Ben 35doldurup çıkmak istiyorum. Offffff delircem yaaaaaaa
ağam ne diyosa odur ben karışmam
Ben bilmiom ne zaman gidilio
he yaa aynen ama yatınca hemencik sabah oluyoakşam olsa da yatsam :44:
kız delirme kaçırmaman lazım rapor vericekler işyerine verceksin onlarda ssk ya bildircek. Kabul etmezler yanar iznin.
32 de gidicen.
Ne zamana kadar rapor alcaksın çalışabilir raporu ne zaman ayrılcaksın
he yaa aynen ama yatınca hemencik sabah oluyo
tamam 32 de doktora gidicem 32+3 gibi rapor alsam geç mi oluyo?
ben 36+4 te çıkarım izne diyorum 14 mayısta.
Cerrahpşayaı aradım 37 ye kadar işgörebilir veriyoruz dedi. Ama isterseniz 35 de ayrılırsınız 3 haftay doğum sonrasına aktarırsınız dedi. Raporu bozabiliyorlarmış.
Ohh beeeeeeeeee
tamam 32 de doktora gidicem 32+3 gibi rapor alsam geç mi oluyo?
Ben 36+4 te çıkarım izne diyorum 14 mayısta.
ayyy en geç ben çıkıcam herhalde izne ufffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?