2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neden kendini yıpratıosun canım.. zaten daha az alman bebek için tehlikeli.. gayet ii gidiosun..

buda magazin forever.. :))))

öfff poyrazcım biz şiştik ne takıyon kafaya olacak okadar.

fmg yaa sen izini açtırmaya ne zaman gidicen 32+4 de gitsaem geç olurmu yoksa 32 demi gidelim
bide kuzenim dediki cerrahpaşa 32 de işgörebiir raporu verdi 37.haftaya kadar öyle yapılıyormuş dedi. Ben 35doldurup çıkmak istiyorum. Offffff delircem yaaaaaaa

bıraz ıyıyım sımdı kocam beyennmesse beyenmesın manyak manyak guluo embesıl sey kızım ıyı olsunda bıse ıstemıyorum artık 1 ayda gıtmıscem 15 gune bır gıtcekmısım dgum yaklastıggı ıcın onuda anlamadım kı en son mayısın 16 gelicen dedı allttan muayene edıcem dedı

açın yaaa iş güçde yok valla uyucam şimdi ege karısına bişey dedik nefes alma o zaman dedi. kız nefes alırken karnım acıyo yaaa

ağam ne diyosa odur ben karışmam

ben bilmiom ne zaman gidilio

napiyim kızz uykum var diyom ya kimsede yok burda saf saf oralara baktım :):):)

bana dr 32 de açalım raporu istediğin zamn ayrılırsın dedi

ağam ne diyosa odur ben karışmam

Ben bilmiom ne zaman gidilio

kız delirme kaçırmaman lazım rapor vericekler işyerine verceksin onlarda ssk ya bildircek. Kabul etmezler yanar iznin.
32 de gidicen.
Ne zamana kadar rapor alcaksın çalışabilir raporu ne zaman ayrılcaksın

kız delirme kaçırmaman lazım rapor vericekler işyerine verceksin onlarda ssk ya bildircek. Kabul etmezler yanar iznin.
32 de gidicen.
Ne zamana kadar rapor alcaksın çalışabilir raporu ne zaman ayrılcaksın

tamam 32 de doktora gidicem 32+3 gibi rapor alsam geç mi oluyo?
ben 36+4 te çıkarım izne diyorum 14 mayısta.

Cerrahpşayaı aradım 37 ye kadar işgörebilir veriyoruz dedi. Ama isterseniz 35 de ayrılırsınız 3 haftay doğum sonrasına aktarırsınız dedi. Raporu bozabiliyorlarmış.
Ohh beeeeeeeeee

Cerrahpşayaı aradım 37 ye kadar işgörebilir veriyoruz dedi. Ama isterseniz 35 de ayrılırsınız 3 haftay doğum sonrasına aktarırsınız dedi. Raporu bozabiliyorlarmış.
Ohh beeeeeeeeee

35te ayrılınca izinden kaybın olmuyo mu yani.
hani 2 hafta yanıyo demiştiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…